madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 bo Gaja to taka "tropicielna" babka jest:shiny: to ja sobie jeszcze troche popatrze...:lol: a teraz dosc patrzenia, pobiegamy troche :evil_lol: a kuku!i tu juz jestem :eviltong: dziewczyna burzaaa :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] szalona dziewczyna :crazyeye: haha uczy sie dziewczyna od Ozziego :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 My juz uciekamy, zmęczyliśmy się podróżą... Dobranoc śpiochy :buzi: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] do mnie biegnie :p:p:p Quote
Alex_i_Suzi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']My juz uciekamy, zmęczyliśmy się podróżą... Dobranoc śpiochy :buzi: Jak slodko sobie spi :loveu: Dobranoc :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Teklunia napisał(a):do mnie biegnie :p:p:p haha ciotka Kasia weźmie na barana :evil_lol: ciocia, co ty na to??:evil_lol: Alex_i_Suzi napisał(a):Jak slodko sobie spi :loveu: Dobranoc :smile: dobranocc pchełki na noc :buzi: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha ciotka Kasia weźmie na barana :evil_lol: ciocia, co ty na to??:evil_lol: pewnie, ze wezme... co to dla mnie! :lol::lol::lol: mam na kim cwiczyc w domu :cool3::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Madziu, Gajusiu :multi: :multi: ale miałam zaległosci hohoho, ale nie ma nic lepszego od ogladania szalejacego psiaka, któremu maluje sie usmiech na mordusi :loveu: :loveu: madziu zrób gajuszkowi kucyczka, ma takie długie włoski, że na pewno bedzie wygladała rozkosznie :loveu: Musismy sie w koncu wybrac na ten spacerek, tylko u mnie ostatnio cos z czasem kiepsko :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']pewnie, ze wezme... co to dla mnie! :lol::lol::lol: trzymam za słowo ;) [quote name='Daga_i_Oskar'] Madziu, Gajusiu :multi: :multi: ale miałam zaległosci hohoho, ale nie ma nic lepszego od ogladania szalejacego psiaka, któremu maluje sie usmiech na mordusi :loveu: :loveu: madziu zrób gajuszkowi kucyczka, ma takie długie włoski, że na pewno bedzie wygladała rozkosznie :loveu: Musismy sie w koncu wybrac na ten spacerek, tylko u mnie ostatnio cos z czasem kiepsko :roll: Kucyka próbowałam ale strasznie mi sie dziewczyna rzuca po chałupie:cool3: ja jej zaplącze a ta cwaniara sama go sobie sciaga łapkami :cool3: Daguś u mnie też cięzko z czasem, no ale myśle że może w tym tygodniu w przerwach na uczenie sie do maturki wypadniemy odświeżyć umysły do chorzowa do parku :eviltong: teraz pare fotek ;) i leciemy na kilka godzinek pośmigać po oklicy, dawno nas tu nie było ;) no i co sie patrzysz jakbym miała snieg na pysku?:cool1: buzi? i z lotu ptaka :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No ja to do piątku czasu na pewno nie znajde ... całe dnie zawalone ... ale nie nauką :oops: qrcze tak się rozleniwiłam, a czas leci :roll: zdecydowanie za krótko te ferie trwają :eviltong: Gaja jak zwykle zadowolona :loveu: Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Cześć Madziu Gajeczka chyba uwielbia te leśne spacerki - widać jaka szczęśliwa jest :cool1: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Kucyka próbowałam ale strasznie mi sie dziewczyna rzuca po chałupie:cool3: ja jej zaplącze a ta cwaniara sama go sobie sciaga łapkami :cool3: Ten ma dokladnie tak samo... nie lubi kucykow :shake: chyba psy to trzeba od malego przyzwyczajac do takich zabiegow, a nasze juz sie nie daja ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Teklunia']Ten ma dokladnie tak samo... nie lubi kucykow :shake: chyba psy to trzeba od malego przyzwyczajac do takich zabiegow, a nasze juz sie nie daja ;) a moze zamast kucyków narazie takimi wiekszymi spinkami-zabkami łapac wloski?? Moze gumki ich ciagna i to im przeszkadza?? Myśle, że da sie przyzwyczaic do kucykna ... np zrobic i wyjsc z piesiem na dwór, gdzie jest zajezty czyms innym i nie mysli wtedy o tym co Pancia na głowie mu zrobiła :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a moze zamast kucyków narazie takimi wiekszymi spinkami-zabkami łapac wloski?? Moze gumki ich ciagna i to im przeszkadza?? Myśle, że da sie przyzwyczaic do kucykna ... np zrobic i wyjsc z piesiem na dwór, gdzie jest zajezty czyms innym i nie mysli wtedy o tym co Pancia na głowie mu zrobiła :lol: :lol: no własnie daga i ze spineczkami jest to samo...mnie sie wydaje ze ona po prostu nie była uczona od małego biegac z odsłoniętymi oczkami ( i Tenus pewnie tez) i po prostu drażni ją światło...ja nawet jak jej zaczesze ręką siersciuchy w tył łepka to zaraz sie trzepie, ona musi miec na oczach i koniec!:evil_lol: chwilowa zmiana uczesania:cool1: znowu zmiana ;) i moze już wystarczy tych zmian,co?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 w kazdej fryzurce jest jej do pyszczka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 na dobranoc:roll: jeszcze pare fotek ze wsi ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 :eviltong: i jeszzce troche zabaw, niekoniecznie gajusi :eviltong: uwaga najlepsze :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Hahahahha, ale sie usmialam przy niektorych fotach!! Super:multi: Gaja ma fajnego towarzysza zabaw:eviltong: Widac, ze sie wyjazd udal:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] hihihihi dzien dobry Madziu :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 dzien dobry kochani! widzę, że zdjecia sie podobają juz wrzucam ciąg dalszy zabaw... no niestety nie mogłam wczesniej, miałam mały wypadek dzisiaj z moim bratem no i siedzielismy kilka godzin dzisiaj u chirurga, nie miałam mozliwosci przeciagniecia kabla 20km od domu hihi :eviltong: Quote
Recommended Posts