Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
haha ciotka Kasia weźmie na barana :evil_lol: ciocia, co ty na to??:evil_lol:

pewnie, ze wezme...
co to dla mnie! :lol::lol::lol:
mam na kim cwiczyc w domu :cool3::evil_lol:

Posted

Madziu, Gajusiu :multi: :multi:

ale miałam zaległosci hohoho, ale nie ma nic lepszego od ogladania szalejacego psiaka, któremu maluje sie usmiech na mordusi :loveu: :loveu:
madziu zrób gajuszkowi kucyczka, ma takie długie włoski, że na pewno bedzie wygladała rozkosznie :loveu:

Musismy sie w koncu wybrac na ten spacerek, tylko u mnie ostatnio cos z czasem kiepsko :roll:

Posted

[quote name='Teklunia']pewnie, ze wezme...
co to dla mnie! :lol::lol::lol:

trzymam za słowo ;)

[quote name='Daga_i_Oskar']
Madziu, Gajusiu :multi: :multi:

ale miałam zaległosci hohoho, ale nie ma nic lepszego od ogladania szalejacego psiaka, któremu maluje sie usmiech na mordusi :loveu: :loveu:

madziu zrób gajuszkowi kucyczka, ma takie długie włoski, że na pewno bedzie wygladała rozkosznie :loveu:

Musismy sie w koncu wybrac na ten spacerek, tylko u mnie ostatnio cos z czasem kiepsko :roll:

Kucyka próbowałam ale strasznie mi sie dziewczyna rzuca po chałupie:cool3: ja jej zaplącze a ta cwaniara sama go sobie sciaga łapkami :cool3:

Daguś u mnie też cięzko z czasem, no ale myśle że może w tym tygodniu w przerwach na uczenie sie do maturki wypadniemy odświeżyć umysły do chorzowa do parku :eviltong:

teraz pare fotek ;) i leciemy na kilka godzinek pośmigać po oklicy, dawno nas tu nie było ;)

no i co sie patrzysz jakbym miała snieg na pysku?:cool1:

buzi?

i z lotu ptaka :p

Posted

No ja to do piątku czasu na pewno nie znajde ... całe dnie zawalone ... ale nie nauką :oops: qrcze tak się rozleniwiłam, a czas leci :roll:
zdecydowanie za krótko te ferie trwają :eviltong:

Gaja jak zwykle zadowolona :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

Kucyka próbowałam ale strasznie mi sie dziewczyna rzuca po chałupie:cool3: ja jej zaplącze a ta cwaniara sama go sobie sciaga łapkami :cool3:

Ten ma dokladnie tak samo... nie lubi kucykow :shake:
chyba psy to trzeba od malego przyzwyczajac do takich zabiegow, a nasze juz sie nie daja ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Ten ma dokladnie tak samo... nie lubi kucykow :shake:
chyba psy to trzeba od malego przyzwyczajac do takich zabiegow, a nasze juz sie nie daja ;)

a moze zamast kucyków narazie takimi wiekszymi spinkami-zabkami łapac wloski?? Moze gumki ich ciagna i to im przeszkadza?? Myśle, że da sie przyzwyczaic do kucykna ... np zrobic i wyjsc z piesiem na dwór, gdzie jest zajezty czyms innym i nie mysli wtedy o tym co Pancia na głowie mu zrobiła :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']a moze zamast kucyków narazie takimi wiekszymi spinkami-zabkami łapac wloski?? Moze gumki ich ciagna i to im przeszkadza?? Myśle, że da sie przyzwyczaic do kucykna ... np zrobic i wyjsc z piesiem na dwór, gdzie jest zajezty czyms innym i nie mysli wtedy o tym co Pancia na głowie mu zrobiła :lol: :lol:

no własnie daga i ze spineczkami jest to samo...mnie sie wydaje ze ona po prostu nie była uczona od małego biegac z odsłoniętymi oczkami ( i Tenus pewnie tez) i po prostu drażni ją światło...ja nawet jak jej zaczesze ręką siersciuchy w tył łepka to zaraz sie trzepie, ona musi miec na oczach i koniec!:evil_lol:

chwilowa zmiana uczesania:cool1:

znowu zmiana ;)

i moze już wystarczy tych zmian,co?:cool3:

Posted

dzien dobry kochani!

widzę, że zdjecia sie podobają juz wrzucam ciąg dalszy zabaw...

no niestety nie mogłam wczesniej, miałam mały wypadek dzisiaj z moim bratem no i siedzielismy kilka godzin dzisiaj u chirurga, nie miałam mozliwosci przeciagniecia kabla 20km od domu hihi :eviltong: