madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 eria napisał(a):to mozna sprawdzić :diabloti: a jak??:crazyeye: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Lecz jednego, jedynego jest mi żal... Adios, pomidory! Adios, ulubione Słoneczka zachodzące Za mój zimowy stół! Madziu, Twój nowy avatarek mnie wzruszył. Ach, Starsi Panowie dwaj ... :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jak tu u Ciebie pomidorowo ;-) Chyba se walne jutro pomidorowke hehe ..chciałas Adika to go mosz ...ogladaj szybko bo jak sie zorientuje to mnie zmusi do likwidacji fotek ;-).... Buziole Quote
malawaszka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Madziaaaa normalnie czyżby dietka pomidorowa?? :lol: Quote
sota36 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):wierze ci na słowo :eviltong: ze niby nie widzisz roznicy i ze na slowo wierzysz, i ze niby byc moze to moj?:mad: Quote
eria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 jak ta nasza Jola się czepia :shake: :evil_lol: edit: na ja, o ty porze to człowiek sie czepia, faktycznie... Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 WITANKO NASZA POMIDOROWA INSPIRACJO ..;-) Przesyłamy pomidorowe buziaczki ;-) Pomidor ... Quote
Alka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Madziu, znowu czepiają się Twojego awatara...:evil_lol: Quote
eria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ja już chyba wolałam jak waliła głową w posadzkę :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Katerinas']Dobry wieczór Madziu ;) wieczór dobryyy:angryy: booooze nie wytrzymam przez cały wczorajszy dzien bez dogo :placz: [quote name='HankaRupczewska']Lecz jednego, jedynego jest mi żal... Adios, pomidory! Adios, ulubione Słoneczka zachodzące Za mój zimowy stół! Madziu, Twój nowy avatarek mnie wzruszył. Ach, Starsi Panowie dwaj ... :loveu: ahhhh mnie tez się strasznie podoba :loveu: [quote name='zuzolandia']Jak tu u Ciebie pomidorowo ;-) Chyba se walne jutro pomidorowke hehe ..chciałas Adika to go mosz ...ogladaj szybko bo jak sie zorientuje to mnie zmusi do likwidacji fotek ;-).... Buziole mam nadzieje ze jest jeszcze, bo moj super internet pozwoli mi dzisiaj chyba dopiero odwiedzic twoją galerie :placz: [quote name='malawaszka']Madziaaaa normalnie czyżby dietka pomidorowa?? :lol: kochana ja kiedys byłam na pomidorowej diecie i musze ci powiedziec ze schudłam 13 kg w miesiac :oops: :roll: a pomidorki kochaaaaam:loveu: [quote name='sota36']ze niby nie widzisz roznicy i ze na slowo wierzysz, i ze niby byc moze to moj?:mad: wierze wierze :evil_lol: [quote name='Alka']Madziu, znowu czepiają się Twojego awatara...:evil_lol: hahaa no masz ci los:p [quote name='eria']ja już chyba wolałam jak waliła głową w posadzkę :diabloti: a mnie łeb od tego dalej boli :oops: wrzucam jednego gajka i lece po tych waszych galeriach dopoki internet mam jeszcze Quote
madzia20sosnowiec Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o fotka z parku;) a ty skad znasz nasz park:eviltong: jeszcze jedno i lece pisac :placz: Quote
Nugatowa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hmmm Madziu a co to za soczyste wisienki w Twoim avatarku ??:evil_lol: :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Nugatowa']Hmmm Madziu a co to za soczyste wisienki w Twoim avatarku ??:evil_lol: :razz: mnie tez sie podobają :evil_lol: kocham pomidorki :eviltong: dobranooooc Quote
Nugatowa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']mnie tez sie podobają :evil_lol: kocham pomidorki :eviltong: dobranooooc Buhahahahahaha Rzeczywiście to Pomidorki :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 pomidorki zamiast Edi'ego;) mniam, mniam - pychota:loveu: kochana ja kiedys byłam na pomidorowej diecie i musze ci powiedziec ze schudłam 13 kg w miesiac :oops: :roll: a pomidorki kochaaaaam:loveu: Ile:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:???? Długo wytrzymałaś na tak monotonnej i zapewne drastycznej diecie? Quote
alive Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale ładna włochata panienka :loveu: Quote
Alka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 cudowna Gajeczka :loveu: czymś bardzo zaciekawiona ... Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Patka']jeden ale za to jaki piękny :loveu: Patiszonku coraz bardziej zgadzam się z twoim podglądem rzeczywistości. ON JEST PIĘKNY !!! :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Hmmm Madziu a co to za soczyste wisienki w Twoim avatarku ??:evil_lol: :razz: ja tez myslalam, ze to wisienki :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Patiszonku coraz bardziej zgadzam się z twoim podglądem rzeczywistości. ON JEST PIĘKNY !!! :loveu: on? :hmmmm: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witanko.... Jak dla mnie to ...ONA ....jest przecudowna ...... Buziole ... Quote
Recommended Posts