Alka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witajcie !:multi: Madziu, extra wyszłaś na zdjęciu.:loveu: Już kiedyś pisałam ,że śliczna z Ciebie dziewczyna :loveu: przesyłam cieplutkie pozdrowionka dla Was :loveu: Quote
Katerinas Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] :buzi: ależ cudeńko :angel: normanie do całowania :angel: Quote
Katerinas Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ahhh ala zebys ty wiedziała jak ten niedzwiedz wygladał po wyjsciu z tej nory :angryy: co? ... generalne czesanko plus kąpanko :evil_lol: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hahaha bigoski tylko ten jamnior troche duzy :eviltong: i troszkę zbyt kudłaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A awatarek mi się podoba, tylko nie wiem czy to Ed, Edy czy Eddy:p? Quote
Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] łoch jej :loveu: miłość moja :loveu::loveu::loveu: Magda, Twój avatar jest bardzo wymowny :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witaj kochaniutka ;-) wpadłam sie przywitac i miłego dzioneczka zyczyc ...... ale masz odjechany avek ehh...... siuperrrrr;-) Quote
Alka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 cześć Madziu !:multi: Ja jestem taka spostrzegawcza :cool3:,że dopiero teraz dojrzałam zarąbisty awatarek ... Quote
sota36 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem;) hahaha mnie tez dzisiaj cały dzien bolała i wcale patrzec nie musiałam :oops: :evil_lol: wrzucam jedno zdjęcie stare bo nowych niet :shake: :-( moj nochaluniek :buzi: Kluba! Ja tez Ci cos dam Zdjecie pt. "BLEEEE" Quote
madzia20sosnowiec Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Katerinas']co? ... generalne czesanko plus kąpanko :evil_lol: taaaak jasne, tylko tą czarną robote ja odwalam :angryy: :eviltong: [quote name='bigos']A awatarek mi się podoba, tylko nie wiem czy to Ed, Edy czy Eddy:p? ad wystarczy :eviltong: [quote name='Teklunia']łoch jej :loveu: miłość moja :loveu: Magda, Twój avatar jest bardzo wymowny :evil_lol: hahaha no własnie tego słowa mi brakowało, wymowny :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Witaj kochaniutka wpadłam sie przywitac i miłego dzioneczka zyczyc ...... ale masz odjechany avek ehh...... siuperrrrr nooo czesc babeczki moje, była u was rano w galrii zobaczyc czy wszystko ok ;) [quote name='Alka']cześć Madziu !:multi: Ja jestem taka spostrzegawcza :cool3:,że dopiero teraz dojrzałam zarąbisty awatarek ... hahahaha napewno jestes bardziej spostrzegawacza ode mni8e :p [quote name='sota36']Kluba! Ja tez Ci cos dam Zdjecie pt. "BLEEEE" guciooooo!!ale z ciebie romantyk!!:loveu: Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Po tej focie to nawet ciężko stwierdzić czy to naprawdę Gucio :diabloti: Quote
alive Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale fajny kulfon do całowania :loveu: Quote
sota36 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 eria napisał(a):Po tej focie to nawet ciężko stwierdzić czy to naprawdę Gucio :diabloti:Gucio! Gucio! To ...czuc! Quote
zuzolandia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A CO TU TAK ....CIMA ZIMA I HU HU ??? Gdziez sie podziewa nasza poczatkujaca dziennikarka ???? Pewnie robi za paparazzi i gania z aparatem bidna Gajeczke ehheeh ;-) No to czekamy na owoce tej niewdziecznej pracy ;-) Buziaczki ... Quote
anushka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 wchodzę sobie kulturalnie z kawką :kaffee_2: i ciastkiem francuskim :eating: otwieram Gaje a tutaj taaaaaka paszczoszczęka Gutka...:mdleje: :mdleje::lying: :errrr: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:widziałam migdałki Quote
Teklunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 kurcze, Magda, dalej tym łbem w posadzkę walisz? :crazyeye: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hello ............. helloooo......... a tu nic ....echoooooo;-) Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Madziu, jesteś OBRZYDLIWIE młoda :razz: :razz: :razz: Quote
eria Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 matko, ale Cię skwitowała......:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:widziałam migdałki dobrze ze jola tylko tyle pokazała :errrr: [quote name='Ania-k']wchodzę sobie kulturalnie z kawką :kaffee_2: i ciastkiem francuskim :eating: otwieram Gaje a tutaj taaaaaka paszczoszczęka Gutka...:mdleje: :mdleje::lying: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']kurcze, Magda, dalej tym łbem w posadzkę walisz? :crazyeye: :evil_lol: anoooo zycieee :placz: szukam czegos innego ;) [quote name='zuzolandia']Hello ............. helloooo......... a tu nic ....echoooooo;-) jestem jestem, nawet zdjec dzisiaj troche zrobiłam :cool3: [quote name='HankaRupczewska'] Madziu, jesteś OBRZYDLIWIE młoda :razz: :razz: :razz: hahahahahaha kocham cie hania, kocham :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alka']Cześć młodziutka Madziu!:multi: wieczor dobry :razz: [quote name='eria']matko, ale Cię skwitowała......:evil_lol: nooooo :placz: ps. swoja droga to ja faktycznie na tych zdjeciach jakos młodo wyszłam, jak dziecko 13 letnie :cool3: Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 O przepraszam - to nie JA pokazuje! To nie moj jezor! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 sota36 napisał(a):O przepraszam - to nie JA pokazuje! To nie moj jezor! wierze ci na słowo :eviltong: Quote
Recommended Posts