PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dzień dobry Mgdaleno :p Przeglądając Twoją galerie doszedłem do wniosku że muszę się z Tobą spotkać w celu obfocenia mojego Fafluna w ruchu ;) ... I nie jest to żadna niemoralna propozycja co zapewne niektórzy będą się starali przedstawić w ten sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):To bedziecie na tym dlugim spacerku do wieczora??:crazyeye::evil_lol::evil_lol: A beda dalsze foty? będą dalsze fotki, no na takim dłuuugim spacerku byłysmy we dwie z Gają no i moj Tz-ecik :eviltong: PiotrekJ napisał(a):Dzień dobry Mgdaleno :p Przeglądając Twoją galerie doszedłem do wniosku że muszę się z Tobą spotkać w celu obfocenia mojego Fafluna w ruchu ;-) ... I nie jest to żadna niemoralna propozycja co zapewne niektórzy będą się starali przedstawić w ten sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ależ Dobry wieczór Piotrze:p Ależ nie ma sprawy, zapraszamy do Sosnowca :eviltong: Piotrze a jakim aparatem robisz zdjecia Loco?Ja mam Nikona CoolPix 4600 :cool3: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 hi hi i nie masz Piotrze wyjścia , mus wziąć przy najbliższej podróży na Śląsk Locusia ze sobą ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Ala ćśśśś bo mi jeszcze tz uslyszy i sie wyprowadzi :eviltong: dwa psy to juz za duzo hihi :eviltong: a teraz kilka nowych foteczek na dobranoc :lol: troche miłosci z pancią :eviltong: dobranoc śpiochyy :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ależ Dobry wieczór Piotrze:p Ależ nie ma sprawy, zapraszamy do Sosnowca :eviltong: Piotrze a jakim aparatem robisz zdjecia Loco?Ja mam Nikona CoolPix 4600 :cool3: Jakim aparatem? To ja mam aparat? :evil_lol: Jestem "szczęśliwym" posiadaczem HP Photosmart 435, jedna z pierwszych cyfrówek jakie pojawiły się na polskim rynku :roll: ... Z tą podróżą to się wstrzymam, aparat prędzej zmienię :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']hi hi i nie masz Piotrze wyjścia , mus wziąć przy najbliższej podróży na Śląsk Locusia ze sobą ;) Gdy ja będę przeprowadzał szkolenie, Ala zajmie się moim potforem :evil_lol: ... Miałabyś go dość do końca świata :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 już niezwłocznie wklejam :cool3: profilkowe :cool3: zaśliniona morda :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 miłość mojego życia :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 niunia śpi to ja lece na zakupki, bo jutro wybieramy sie na weekend na wies, trzeba sie zaopatrzyć w kilka rzeczy dla Gajusi :p Quote
marlena924 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jakie to śliczne i kudłate :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Misiek i dywanik w jednym :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pańcia co kupiłaś ;) pancia kupiła ciuchów całej rodzinie,gajusi dropsiki trixie, 2kg marchewek burakow i ogórków (dieta antyurojeniowa:eviltong: ) i linke 10m zebym ją miała w razie czego pod kontrolą ( jutro jedziemy na wies i wracamy w niedziele, przyda sie napewno) no i złamałam paznokcia i to by było na tyle z wrazen na dzisiaj, lece na siku z kudlatą i jak wróce to wrzuce pare fotek :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 tak śpiąco się zrobiło... dobranoc robaczki!!:loveu: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 I co beda foty, czy nie beda:roll::roll::evil_lol: ja czekam dalej;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 My uciekamy na wieś pobiegać po polach :) troche fotek na rozstanie :cool3: moje mądre oczęta :loveu: no to czesc wszystkim! Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Ale sie uczesal:evil_lol::evil_lol: Bawcie sie dobrze!! Quote
Teklunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] prawdziwa z niej kobieta :D co chwile inna fryzura ;) Quote
sota36 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gabryjella napisał(a):No tak, dziewczyna wsytdliwa kulturalnie chciała no ten tego jak nikt nie patrzy a tu ją w internecie opublikowali:shake: ;) - no wlasnie !! A fe!!! W ramach protestu - zasiaklabym caly dom!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 hihi witamy wszystkich ciepluśko :buzi: Jolu w ramach wyjaśnienia, za ten niegodziwy wystepek, zrekompensowaliśmy to Gajeczce pobytem na wsi, zdjęć coniemiara, Gaja i TZ bawili się wyśmienicie, już powoli wrzucamy :evil_lol: w domciu u babci,grzecznie czekamy az sie wszyscy ubiorą :lol: i juuuuuuuuuuuuuuuuuż w terenieeeee!! ślady...ślady...wszędzie ślady...:cool3: czuje...czuje...:cool3: o jaaaaaaaaaacie, a co to?:-o Quote
BoJa2 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Gaja nie dośc,że strojnisia to jeszcze pies tropiący i myśliwski.Płochacz napewno też;) :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 i jeszcze troche... pancia no chodz chodz chodz ja jeszcze potropie! znowu coś czuje... pancia tam...tam cos jest... a może to tam...:confused: dobra wieeeem:sg168: maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!:Cool!::razz: :razz: :razz: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ahahahah ostatnia fota powalająca - dosłownie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts