Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Boschhhhh toz to chodzace niewiniatko
A tak wogole to witam milutko hehe
Kusiolki słodkie dla Panci a dla niunieczki przytulanko z mizianiem

[quote name='zuzolandia']Zapomniałam dodac ze Zuzia tyz zamordowała piłeczke ktora dostała od cioci Joli ..... cosik te kudłate kobity kilerskie zapedy maja ;-) albo kolor nie ten ???

czesc zuzanki, no własnie te babki gutka to cos mają, że sie tak wyzywają na piłeczkach od cioci joli :eviltong:

[quote name='Kati']to się ciesz, że dzwoneczka nie zjadła :evil_lol:

no chociaz tyle dobrze, dowod na to, ze zelaza jej nie brakuje :evil_lol:

[quote name='Teklunia']no, coś pięknego po prostu :loveu:
[quote name='panienkabubu']o jaka piekna panienka :loveu:
[quote name='Katerinas']boszzz. jakie cudności :loveu:
[quote name='malawaszka']śliczna mordeczka :loveu:
[quote name='*luthien*']ohoho jakie piękności:loveu:

dziękujemy, dziękujemy :oops: :oops: :oops:

[quote name='sota36']Czesc - i Ty Madziu mowilass, ze Gaja sie nie bawi pileczkami? A ze ja zezarla to tez zabawa! Ale najwazniejszeze ma zadowolona pyse!
http://images4.fotosik.pl/211/3cd47604a6fb4cd8.jpg

no widzisz jola, ja sie jednak pomyliłam, chociaz w sumie to bawienie sie w moim mniemaniu troche inaczej wygląda :mad: poza piłeczką od was w zapomnienie poszedł króliczek, reniferek i jedna nasza kołdra, pies sie wyzywał :diabloti: :diabloti: :diabloti:

a tak wogole to czesc i czołem, ja na chwile tylko bo jutro do pracy i musze sobie przygotowac i pobazgrac troche materiałów do gazety ( bo pisać zaczęłam:oops: ) bo następny tydzien mam jeszcze bardziej szalony niz ten :-(

chciałam zdjęcia wrzucic, ale mi fotosik i imageshack nie działa :oops: ale kocham was i bez tego, lece do waszych galeriów, zobaczyc co tam ciekawego, miłego wieczoru :buzi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

a tak wogole to czesc i czołem, ja na chwile tylko bo jutro do pracy i musze sobie przygotowac i pobazgrac troche materiałów do gazety ( bo pisać zaczęłam:oops: ) bo następny tydzien mam jeszcze bardziej szalony niz ten :-(

do gazety? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']a tak wogole to czesc i czołem, ja na chwile tylko bo jutro do pracy i musze sobie przygotowac i pobazgrac troche materiałów do gazety ( bo pisać zaczęłam:oops: ) Madzia - pisujesz do gazety? :razz: Gadaj tu szybciutko do jakiej i gdzie Cię można poczytać :cool3: :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć :loveu::loveu::loveu::loveu:
ona jest taka dziewczęca, nieśmiała i urocza :loveu::loveu::loveu:

taaaaak, ten paskudnik jeden dzisiaj mnie gryzł po rekach i zmaltretował mi kapcie :diabloti: :mad:

[quote name='zuzolandia']Siemanko ;-)
Tak minki to one wszystkie potrafia robic niewinne ale charakterki to maja iscie diabelskie ehehehe ;-)
Ale da sie zyc ;-)....

dooookłaaadnie, zuzanki cos wiedzą na ten temat :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']do gazety? :cool3: :cool3: :cool3:
[quote name='sota36']No wlasnei - do GAZETY? A Ty jakis pismak czy co?
[quote name='eria']no kurcze, Madzia gadaj prawdę i tylko prawdę !!! bo może ja Twoje teksty codziennie czytam a o tym nie wiem !! :cool1:
[quote name='Katerinas']Madzia - pisujesz do gazety? :razz: Gadaj tu szybciutko do jakiej i gdzie Cię można poczytać :cool3: :multi:
[quote name='HankaRupczewska']Cześć Madzia . No to przyznawaj się szybko - do Faktu piszesz ??? :razz: Czy do Wyborczej ? :p

ojjjj kobietkii to jak narazie szkolna gazeta i potem myśle o "wiadomościach zagłębia" (do konca roku) a po sesji zimowej chce sie targnąć do dziennika zachodniego :oops: taki mam plan, co wyjdzie, zobaczymy, jak narazie pisze recenzje z przedstawien z teatru albo opery, i mam temat miesiąca (pisze o TM :oops: )

i tylko tyle :lol: moze za jakies 10 lat bede bardziej sławna to i poczytac co bede bazgrac, jak narazie tylko tak po cichu w małym gronie :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a ćo ona taka smutna

nie karmiona :diabloti: hhahaha a na powaznie, to zebraczyna jedna :mad:

[quote name='zuzolandia']OOOO bedziem miec pismaka w rodzinie ??? ;-)

moze moze nie wykluczone, zobacze, mam 3 lata zeby zobaczyc czy to moje powołanie :eviltong: jak nie zostane rzeznikiem :diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']taaaaak, ten paskudnik jeden dzisiaj mnie gryzł po rekach i zmaltretował mi kapcie :diabloti: :mad:
widocznie jej podpadłaś :evil_lol:

jestesmy więc prawie koleżankami po fachu... ja co prawda z wykształcenia jestem biotechnologiem, ale pracuję w Polskiej Agencji Prasowej jako dziennikarz :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

ojmoze za jakies 10 lat bede bardziej sławna to i poczytac co bede bazgrac, jak narazie tylko tak po cichu w małym gronie :eviltong:
no dogo po cichu i w malych gronie??? blebleble dawno sie tak nie usmialam!!!!!:lol::lol::lol::lol: To tak jak w Chinach przestrzega sie praw czlowieka! A my nienawidzimy psow!!!!

Posted

[quote name='PIKA']Czesć Pani dziennikarko :razz:

czesc i czołeeem:eviltong: dawno cie u nas nie było :mad: :lol:

[quote name='eria']Madzia zostań rzeźnikiem :modla: :evil_lol:

pomyśle :eviltong:

[quote name='malawaszka']bhahah eria będzie miała darmowe eksponaty do nauki :lol:

czekam na Twój art. w DZ :razz:

kochana to poczekasz jesczze, jakby co dam ci znac :lol:

[quote name='Teklunia']widocznie jej podpadłaś :evil_lol:

jestesmy więc prawie koleżankami po fachu... ja co prawda z wykształcenia jestem biotechnologiem, ale pracuję w Polskiej Agencji Prasowej jako dziennikarz :lol:

aaa kochana no to moje gratulacje a wogole to ja mam zamiar magistra robic w wawie :p

[quote name='sota36']no dogo po cichu i w malych gronie??? blebleble dawno sie tak nie usmialam!!!!!:lol::lol::lol::lol: To tak jak w Chinach przestrzega sie praw czlowieka! A my nienawidzimy psow!!!!

hahahahhhahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale wiesz :eviltong:

jak narazie w dalszym ciągu jestem biedną hostessa ze spuchniętymi stopami :eviltong: i to musi wam wystarczyc :eviltong:

a swoją drogą, jeśli ktos z was miałby jakis ciekawy temat odnosnie psiaków, czy ogolnie chciałby cos powiedziec głosniej, niech pisze, moze uda mi sie skroic z tego materiał i wrzucic do gazety :diabloti:

a teraz ide posmigac po waszych galeriach :loveu: miłego wieczoru :buzi: