panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Mamy zdjęcia i z dzisiejszego spaceru i z poprzedniego nieudanego ;-) To te z poniedziałku ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zaraz reszta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): dobrywieczór :loveu: Ale śliczny nochalek w różu :angel: Quote
panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 mamy jeszcze :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A jeszcze wam dam, co sie bede :evil_lol: to jakies takie przekolorowane:-o :-o ide do Bena, potem dam Wam reszte :diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 zagadka typu: gdzie jest Gaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 I jeszcze portreciki :loveu: (Madzia czemu one takie przekolorowane? :hmmmm:) Quote
panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No i taką mamy piękną jesień u nas w lasku :) No tu nam Gaja w kadr wbiegła hehe o tu tez ;) [img][http://images4.fotosik.pl/182/eeb034dd756d45fe.jpg/img] Quote
panienkabubu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No i jeszcze mamy Gaję ;) tu sam lasek ;) Quote
Katerinas Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 panienkabubu napisał(a): zagadka typu: gdzie jest Gaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahahahaha :lol: :lol: :lol: panienkabubu napisał(a): Piekny portercik :angel: Quote
eria Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ale cuuuudne fotki :loveu: zwłaszcza portrecik :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 panienkabubu napisał(a):I jeszcze portreciki :loveu: (Madzia czemu one takie przekolorowane? :hmmmm:) jakie przekolorowane, takie zdjęcia robi twój aparat :loveu: moja morda słodka :loveu: :loveu: :loveu: ps.kasia zostaw z tych zdjęc duże rozmiary,wezme sobie do wywołania ;) basiulka22tychy napisał(a):Śliczne fotki :):):):) dziękować dziękować, kasi zasługa :eviltong: Katerinas napisał(a):Fajne zdjęcie :p Katerinas napisał(a):buahahahahaha :lol: :lol: :lol: Piekny portercik :angel: witaj kasiu:buzi: cieszkam się, ze zdjęcia sie podobają, normalnie zaszalałysmy na spacerku :diabloti: sie kasia napstrykała :razz: ja zaraz uciekam do pracy, także nie bijcie, jak sie długo nie bede pojawiac :-( dla was wszystkich, żebyscie o nas nie zapomnieli :p ps.chyba wszyscy zdjecia wrzucacie, fotosik nie wydala :crazyeye: Quote
Katerinas Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): witaj kasiu:buzi: cieszkam się, ze zdjęcia sie podobają, normalnie zaszalałysmy na spacerku :diabloti: sie kasia napstrykała :razz: Zdjęcia się podobają i to bardzo :angel: I dobrze, że tyle :smile: I chcemy więcej ;) A z tym szukaniem Gajki to naprawdę bomba :p madzia18sosnowiec napisał(a): dla was wszystkich, żebyscie o nas nie zapomnieli :p ps.chyba wszyscy zdjecia wrzucacie, fotosik nie wydala :crazyeye: mmmmm...... :lilangel: Quote
Alka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Madziu, extra foty!:loveu: fajnie wyglądają wśród jesiennych liści:loveu: profil cudo :loveu: Quote
sota36 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 panienkabubu napisał(a): zagadka typu: gdzie jest Gaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - a jo sie pytom kery to tyn briard?????? Quote
panienkabubu Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 sota36 napisał(a):Madzia - rodowodowy briard szuka domu! no to widze, ze bedzie nowy briard w sosnowcu haha :evil_lol: :evil_lol: Madzia bierz go! ja go wystawiac bede! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cześć Madziu :multi: Ale naprodukowałyście tych fot :loveu: aż miło było popatrzec na taką cudną jesien i 2 rozbrykane pieski :loveu: Quote
eria Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 mi się osobiście bardziej ten pierwszy (brązowy) podoba od zielonego :loveu: ale o gustach się nie dyskutuje;) Portreciki Gajki idealne na banerki :cool3: Quote
sota36 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 eria napisał(a):mi się osobiście bardziej ten pierwszy (brązowy) podoba od zielonego :loveu: ale o gustach się nie dyskutuje;) Portreciki Gajki idealne na banerki :cool3: bedziemy zmnieniac! tylko kurcze nie pamietamjak zrobic w bannerku odsylacz do galerii???? Quote
zuzolandia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 WOW ....... Madziu Ty to wiesz jak człowieka uszczesliwic hehe ;-) Wchodze i co widze ?????? duzooooooo przepiknychhhhhh fociszyyyyy;-)...........echhhhh jaki to miod na moje spekane usteczka heeheheh;-)..........bombowe !....... Całuchy do poduchy ;-) Quote
olcha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 buaahhaahha jaki Gaja ma wzrok :roflt: Czy Ty jej aby za mocno nie trzymasz? :evil_lol: Quote
Recommended Posts