Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

wpadłam wrzucic pare zdjec i lece z kudlata na spacerek poki jeszcze troche slonca widac :roll:

:bye:

U nas już po słoneczku...:cool3:pada drobny deszczyk ...:cool3:

ale ślicznotka z Gajeczki:loveu::loveu::loveu:

super banerek :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
U nas już po słoneczku...:cool3:pada drobny deszczyk ...:cool3:

ale ślicznotka z Gajeczki:loveu::loveu::loveu:

super banerek :loveu:

witaj alus:buzi:u nas tez juz po słoneczku niestety, nawet na spacerku nie wyszło na chwilke, na całe szczescie jeszcze nie pada :oops:

wrzucamy jeszcze jedno zdjęcie i lecimy jeszcze pare spraw załatwic ;)

jesienny pies :loveu:

Posted

jeden już mam..
zrobię jeszcze ze dwa, ale muszę iść na spacer deszczowy, takie są uroki posiadania spa - a potem posprzątać - bo takie są uroki posiadania dwóch psów kudłatych:cool1:

Posted

eria napisał(a):
jeden już mam..
zrobię jeszcze ze dwa, ale muszę iść na spacer deszczowy, takie są uroki posiadania spa - a potem posprzątać - bo takie są uroki posiadania dwóch psów kudłatych:cool1:

znam ten ból, moja brudzi za 3 kudłate :evil_lol:

kłapouszek moj :loveu:

Posted

eria napisał(a):
takie są uroki posiadania spa

boszzz KOBIETO masz swoje własne SPA??? i nas nie zapraszasz????? ahhh jakbym się chciała oddać takiej boskiej odnowie biologicznej :loveu: :razz:

panienkabubu napisał(a):
na raty :evil_lol: :evil_lol:

dałam rade na raz :evil_lol: ale to jest masakra - Luna sie drze, Oliwka sie drze bo myśli, że skoro Luna tak robi to tak trzeba :angryy: jedynie Bolo sie nie drze, ale za to trzeba uważać żeby nie zleciał ze schodów :mdleje:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye:o ranu nosio ma napastowane chyba pastą Kiwi;)

hahaha no nie do konca, prawie pasta kiwi :p

malawaszka napisał(a):
boszzz KOBIETO masz swoje własne SPA??? i nas nie zapraszasz????? ahhh jakbym się chciała oddać takiej boskiej odnowie biologicznej :loveu: :razz:

ja kce z tobą :eviltong:

malawaszka napisał(a):

dałam rade na raz :evil_lol: ale to jest masakra - Luna sie drze, Oliwka sie drze bo myśli, że skoro Luna tak robi to tak trzeba :angryy: jedynie Bolo sie nie drze, ale za to trzeba uważać żeby nie zleciał ze schodów :mdleje:

hahahaha to ubaw miałas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gosiek napisał(a):

cudna foteczka Madziu :loveu::loveu::loveu:

takie słowa z ust mojego mistrza to miod na me serce :eviltong:

Posted

Madzia ale odlotowy banerek ;-) kurcze zdolnisia z tej naszej ERI ;-)
U nas tez juz leje ;-( oby nie na cały tydzien ...katastrofa ... ech a mnie dopadło jesienne przesilenie ,chyba se pojde na L4,..
Foteczki Gajeczki jak zwykle cudowne... dobrze ze takie słoneczne ,człowiekowi lzej na duszy jak se popatrzy... a za oknem szaro buro i mokrooooooo......;-(
Całuchy dla kudłaczka ;-)

Posted

malawaszka napisał(a):

Waszka, czepiasz się słówek :evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Madzia ale odlotowy banerek ;-) kurcze zdolnisia z tej naszej ERI ;-)
U nas tez juz leje ;-( oby nie na cały tydzien ...katastrofa ... ech a mnie dopadło jesienne przesilenie ,chyba se pojde na L4,..
Foteczki Gajeczki jak zwykle cudowne... dobrze ze takie słoneczne ,człowiekowi lzej na duszy jak se popatrzy... a za oknem szaro buro i mokrooooooo......;-(
Całuchy dla kudłaczka ;-)

a zdolniacha zdolnicha z tej eri :evil_lol: juz bede wiedziec kogo o bannerki bede prosic ;)

eria napisał(a):
Waszka, czepiasz się słówek :evil_lol:

ale do SPA mogłabys nas zaprosic, ja sie nie obraze :p

dobrywieczór :loveu:

Posted

Hejka kobitki ;-) troszku zasmarkano jestem ale bez obaw ,nie kicham na monitor ;-) .taaaaaaa te rozowe to pewnie Madzia szminka pomazała zeby kolorystyke urozmaicic he he ;-)......... przecudowna ta GAJUSIA ;-) ... BUZIOCZEK W TYN CZORNO-RóZOWY NOCHOLEK ;-)