madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 eria napisał(a): :p :p :p piękne eriaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: moge ich sobie pouzywać?:oops: :eviltong: Quote
eria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Madzia, przecież po to je zrobiłam żebyś sobie poużywała :evil_lol: nie żałuj sobie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 eria napisał(a):Madzia, przecież po to je zrobiłam żebyś sobie poużywała :evil_lol: nie żałuj sobie :evil_lol: szkoda ze trzech naraz nie mozna :eviltong: specjalnie dla cioci eri w podziękowaniu za bannerki, jesienny gajek :loveu: Quote
Alka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): wpadłam wrzucic pare zdjec i lece z kudlata na spacerek poki jeszcze troche slonca widac :roll: :bye: U nas już po słoneczku...:cool3:pada drobny deszczyk ...:cool3: ale ślicznotka z Gajeczki:loveu::loveu::loveu: super banerek :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alka napisał(a):U nas już po słoneczku...:cool3:pada drobny deszczyk ...:cool3: ale ślicznotka z Gajeczki:loveu::loveu::loveu: super banerek :loveu: witaj alus:buzi:u nas tez juz po słoneczku niestety, nawet na spacerku nie wyszło na chwilke, na całe szczescie jeszcze nie pada :oops: wrzucamy jeszcze jedno zdjęcie i lecimy jeszcze pare spraw załatwic ;) jesienny pies :loveu: Quote
bigos Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jak zwykle foteczki piekne:loveu::loveu::loveu: eria czy mogłabyś zrobić bannerek dla nugatowa? Quote
eria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 jeden już mam.. zrobię jeszcze ze dwa, ale muszę iść na spacer deszczowy, takie są uroki posiadania spa - a potem posprzątać - bo takie są uroki posiadania dwóch psów kudłatych:cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 eria napisał(a):jeden już mam.. zrobię jeszcze ze dwa, ale muszę iść na spacer deszczowy, takie są uroki posiadania spa - a potem posprzątać - bo takie są uroki posiadania dwóch psów kudłatych:cool1: znam ten ból, moja brudzi za 3 kudłate :evil_lol: kłapouszek moj :loveu: Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :crazyeye:o ranu nosio ma napastowane chyba pastą Kiwi;) Quote
malawaszka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 eria napisał(a):takie są uroki posiadania spa boszzz KOBIETO masz swoje własne SPA??? i nas nie zapraszasz????? ahhh jakbym się chciała oddać takiej boskiej odnowie biologicznej :loveu: :razz: panienkabubu napisał(a):na raty :evil_lol: :evil_lol: dałam rade na raz :evil_lol: ale to jest masakra - Luna sie drze, Oliwka sie drze bo myśli, że skoro Luna tak robi to tak trzeba :angryy: jedynie Bolo sie nie drze, ale za to trzeba uważać żeby nie zleciał ze schodów :mdleje: Quote
Gosiek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 cudna foteczka Madziu :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o ranu nosio ma napastowane chyba pastą Kiwi;) hahaha no nie do konca, prawie pasta kiwi :p malawaszka napisał(a):boszzz KOBIETO masz swoje własne SPA??? i nas nie zapraszasz????? ahhh jakbym się chciała oddać takiej boskiej odnowie biologicznej :loveu: :razz: ja kce z tobą :eviltong: malawaszka napisał(a): dałam rade na raz :evil_lol: ale to jest masakra - Luna sie drze, Oliwka sie drze bo myśli, że skoro Luna tak robi to tak trzeba :angryy: jedynie Bolo sie nie drze, ale za to trzeba uważać żeby nie zleciał ze schodów :mdleje: hahahaha to ubaw miałas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosiek napisał(a): cudna foteczka Madziu :loveu::loveu::loveu: takie słowa z ust mojego mistrza to miod na me serce :eviltong: Quote
zuzolandia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Madzia ale odlotowy banerek ;-) kurcze zdolnisia z tej naszej ERI ;-) U nas tez juz leje ;-( oby nie na cały tydzien ...katastrofa ... ech a mnie dopadło jesienne przesilenie ,chyba se pojde na L4,.. Foteczki Gajeczki jak zwykle cudowne... dobrze ze takie słoneczne ,człowiekowi lzej na duszy jak se popatrzy... a za oknem szaro buro i mokrooooooo......;-( Całuchy dla kudłaczka ;-) Quote
eria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 malawaszka napisał(a):boszzz KOBIETO masz swoje własne SPA??? i nas nie zapraszasz????? ahhh jakbym się chciała oddać takiej boskiej odnowie biologicznej :loveu: :razz: Waszka, czepiasz się słówek :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 zuzolandia napisał(a):Madzia ale odlotowy banerek ;-) kurcze zdolnisia z tej naszej ERI ;-) U nas tez juz leje ;-( oby nie na cały tydzien ...katastrofa ... ech a mnie dopadło jesienne przesilenie ,chyba se pojde na L4,.. Foteczki Gajeczki jak zwykle cudowne... dobrze ze takie słoneczne ,człowiekowi lzej na duszy jak se popatrzy... a za oknem szaro buro i mokrooooooo......;-( Całuchy dla kudłaczka ;-) a zdolniacha zdolnicha z tej eri :evil_lol: juz bede wiedziec kogo o bannerki bede prosic ;) eria napisał(a):Waszka, czepiasz się słówek :evil_lol: ale do SPA mogłabys nas zaprosic, ja sie nie obraze :p dobrywieczór :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Madziu, TO ZDJĘCIE JEST PRZEŚLICZNE !!! :klacz: Quote
Katerinas Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): jeszcze jedno jesienne z pancią :lol: Śliczne :loveu::multi: Quote
Katerinas Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): jesienny pies :loveu: Cudne, cudne, cudne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie brak mi słów ... :multi: Quote
panienkabubu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A czy będą zdjecia ze spacerku? :cool3: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 panienkabubu napisał(a):A czy będą zdjecia ze spacerku? :cool3: :evil_lol: jak wstawisz? :lol: ja mam jeszcze z wczoraj ;) Quote
anetta Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Gajka slicznie wyglada na tle jesieni :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 anetta napisał(a):Gajka slicznie wyglada na tle jesieni :loveu::loveu::loveu: Witaj Anetko, miło nam cię znowu widziec w naszej galerii, my tez zaraz do was lecimy:oops: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): moje cudeńko maleńkie :loveu: i widać różowe w nosku :multi::multi::multi: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Hejka kobitki ;-) troszku zasmarkano jestem ale bez obaw ,nie kicham na monitor ;-) .taaaaaaa te rozowe to pewnie Madzia szminka pomazała zeby kolorystyke urozmaicic he he ;-)......... przecudowna ta GAJUSIA ;-) ... BUZIOCZEK W TYN CZORNO-RóZOWY NOCHOLEK ;-) Quote
Recommended Posts