panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Teklunia napisał(a):O matko, o czy Wy tu mówicie? :crazyeye: Ja nic nie rozumiem:oops: nie przejmuj sie, ja tez, mimo, ze w slaskim mieszkam :roll: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 hahaha wariatki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Hejka ....;-)pozytywnie zakrecone wariatki ;-) Od dzis prosze slonskiego sie uczyc ;-) jako dodatek do całej reszty ;-) Mniej pic wiecej czytac .! ;-) Quote
eria Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 a jeszcze nikt z naszych kochanych goroli nie powiedzioł co znaczy "w antryju na byfyju stoi szolka tyju" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 eria napisał(a):a jeszcze nikt z naszych kochanych goroli nie powiedzioł co znaczy "w antryju na byfyju stoi szolka tyju" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Że jak ???? :crazyeye: :lol: :crazyeye: :lol: Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Szolka szolkom,antryj antryjym, al ekaj ta ołberiba? No i tyn zymft? Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 eria napisał(a):a jeszcze nikt z naszych kochanych goroli nie powiedzioł co znaczy "w antryju na byfyju stoi szolka tyju" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hej hej eria, z tego co ja widze, to ty na sląsku mieszkasz :lol: powinnas rozumiec nie po naszemu :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Że jak ???? :crazyeye: :lol: :crazyeye: :lol: sota36 napisał(a):Szolka szolkom,antryj antryjym, al ekaj ta ołberiba? No i tyn zymft? ja nie wiem hania, tłumaczenie masz dowolne chyba :eviltong: :eviltong: :eviltong: my dzisiaj korzystajac z wolnego dnia bylismy na spacerku w lasku:cool3: ps.musze to zrobic i sie pochwalic, nowy golf mam :eviltong: az 36zł za niego zapłaciłam, ale chociaz nikt mnie nie przejedzie taki jest oczojebny:eviltong: i nasz niedzwiadek :cool3: a tak pięknie było w lesie :loveu: i rożne odcienie jesieni nam sie trafiały:mad: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): ps.musze to zrobic i sie pochwalic, nowy golf mam Hohoho, Madzia ! :cool2: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 eria napisał(a):a jeszcze nikt z naszych kochanych goroli nie powiedzioł co znaczy "w antryju na byfyju stoi szolka tyju" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie wiem o co kaman :P :mad: :mad: Madzia, tak ładnie jest u nas?? Nie no, to jutro Cięporywam z Gajcem, idziemy z Benosławem na spacer! :diabloti: Chyba, że siedzisz na uczelni to TZta wyciągnę..... ;) Bo niebawem to pospada wszystko i będzie brzydko szaro-buro :placz: Trzeba korzystać z jesieni :multi: :multi: :multi: Do której jutro na uczelni? Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Hohoho, Madzia ! :cool2: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: panienkabubu napisał(a):Madzia, tak ładnie jest u nas?? Nie no, to jutro Cięporywam z Gajcem, idziemy z Benosławem na spacer! :diabloti: Chyba, że siedzisz na uczelni to TZta wyciągnę..... ;-) Bo niebawem to pospada wszystko i będzie brzydko szaro-buro :placz: Trzeba korzystać z jesieni :multi: :multi: :multi: Do której jutro na uczelni? no w lesie pięknie a jutro tez ma byc ciepło, to mozna by sie wybrac, moze uda sie ze ludzi nie bedzie to piesy polatają, tylko ja jutro koncze po 15 chyba bo mam wykład z prawa prasy i musze isc, bo ostatnio sie zerwałam, zaliczenie przyjdzie i nie bede nawet wiedziec jak doktorek wygląda :evil_lol: jeszcze dwa zdjecia i lece kapac i spac, bo nie wstane rano:oops: i jesien:loveu: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No jak tam jest pieknie! Ja kończe o 15.20 chyba (nigdy nie naucze sie tych godzin), wiec ok 16 albo 17 wybywamy :evil_lol: A jak Ci sie nie bedzie chciało isc, to TZta wyciagne :evil_lol: ale no taaaaaakie piekne kolorki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 i dobranoooooc, jutro reszta zdjęć i nowe ze spacerka z kasią i benem :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Madziu no nie zartuj, ze jak ja jestem to Ty uciekasz spac :eviltong: zdjęcia bomba, taka njesien jest cudna :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 panienkabubu napisał(a):No jak tam jest pieknie! Ja kończe o 15.20 chyba (nigdy nie naucze sie tych godzin), wiec ok 16 albo 17 wybywamy :evil_lol: A jak Ci sie nie bedzie chciało isc, to TZta wyciagne :evil_lol: ale no taaaaaakie piekne kolorki :loveu: :loveu: :loveu: pojdziemy pojdziem, czekaj na mnie!!napisze ci sms-a jakbym jednak zrezygnowała z wykładu i była wczesniej :eviltong: Daga_i_Oskar napisał(a):Madziu no nie zartuj, ze jak ja jestem to Ty uciekasz spac :eviltong: zdjęcia bomba, taka njesien jest cudna :loveu: hahahaha no pieknie pieknie :mad: DOBRANOOOOOOOOOOOOOOOOC:loveu: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):pojdziemy pojdziem, czekaj na mnie!!napisze ci sms-a jakbym jednak zrezygnowała z wykładu i była wczesniej :eviltong: ja bede najwczesniej o 16 :P no taka jesień mnie omija no! :mad: byle nie padalo :diabloti: Quote
Katerinas Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): i jesien:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudne jesienne zdjęcia :smile: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Madzia, a wiesz, ze w Poznaniu na swiatowce będzie 134 sztuk Briardow? :) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 panienkabubu napisał(a):ja bede najwczesniej o 16 :P no taka jesień mnie omija no! :mad: byle nie padalo :diabloti: dobraaa, bede czekac :lol: Katerinas napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Cudne jesienne zdjęcia :smile: dziękować dziękować, specjalnie dla ciebie cos z jesieni kasia :p makro małe :lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 panienkabubu napisał(a):Madzia, a wiesz, ze w Poznaniu na swiatowce będzie 134 sztuk Briardow? :) jedziesz Kasia??? :razz: Madzia fotki BOSKIE!!!!!! :loveu: kurczaki a ja nie mma pod ręką takiego kolorowego lasu noooo :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):jedziesz Kasia??? :razz: Madzia fotki BOSKIE!!!!!! :loveu: kurczaki a ja nie mma pod ręką takiego kolorowego lasu noooo :placz: kasia jedzie :cool3: a waszka ty wpadnij do nas ze swoimi sztucerkami :lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a waszka ty wpadnij do nas ze swoimi sztucerkami :lol: nie bo Gaja takla sama jak Luna i chyba by się nie polubiły :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ale jeszcze jest Ben, Moniko, pamietaj :cool3: a na WDS2006 JASNE ZE JADE! :multi: to bylby grzech sie tam nie pokazac :multi: Quote
Katerinas Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Cudne, cudne :loveu: :loveu: Kocham taką piękną jesień :p Oby trwała jak najdłużej :p malawaszka napisał(a):jedziesz Kasia??? :razz: madzia18sosnowiec napisał(a):kasia jedzie :cool3: No jeśli o mnie chodzi.... to się wybieram :smile: Myślę tylko czy na jeden dzień czy na dwa. Napewno na czwartek bo wtedy sa pasterskie a ja kocham psy z tej grupy :smile: Nooooo.... briardy, corgasy, collie, borderki ... moje chyba największe miłości... :p Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Madziu, jaki piękny , kolorowy lasek macie:loveu: :multi: i Gajce ślicznie w kilmacie jesiennym :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witajcie słodziutkie kobitki ;-) Gajeczka w tych barwach jesiennych jest po prostu boskaaaa ;-) Słoneczego poniedziałku zyczymy .kusiolki dla Gajusi ;-) Quote
Recommended Posts