Magda Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ja sie nie wyrobie czytajac tyle postow w galeriach!! Aaa..... A tyle zdjec do ogladania. Widac, ze nie wystarczy godzinka dziennie na dogo:shake: Ale co mam zrobic, skoro szkola i nauka? :placz::placz: Sliczna rakieta z briardusia:loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ja sie nie wyrobie czytajac tyle postow w galeriach!! Aaa..... A tyle zdjec do ogladania. Widac, ze nie wystarczy godzinka dziennie na dogo:shake: Ale co mam zrobic, skoro szkola i nauka? :placz::placz: Sliczna rakieta z briardusia:loveu::loveu: madziu ja mam ten sam problem, nic sie nie martw :eviltong: jeszcze troche ujęć mojej rakiety:lol: juz nie rakieta...trzeba popozować panci do zdjątek dobra koniec pozowania ide pobiegać nie wiem co to miało być za zdjecie i ujęcie :eviltong: i tyły też mamy nienajgorsze:eviltong: function FocusMe(){windows.focus();}window.focus(); Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 dostojna w każdym calu :evil_lol: i już mnie nie ma :cool3: no i jak każda piękna sunia...wiatr we włosach :evil_lol: function FocusMe(){windows.focus();}window.focus(); Quote
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [SIZE="7"]PIĘKNE FOTKI CUDOWNEEEE :loveu: :multi: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Witajcie Madziu i siostrzyczko!!! :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Teklunia']Witajcie Madziu i siostrzyczko!!! :buzi: Witamy Kasiu i braciszku hihihi :eviltong: [quote name='Patka']PIĘKNE FOTKI CUDOWNEEEE :loveu: :multi: Patka, jak miło Cię u nas znów widzieć :calus: juz za momencik następne fotki, tak mnie długo kurka nie było bo okna myłam i biegałam za Gajkiem po lesie...pogoda wprost cuuuudownaaa :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 przyczajony tygrys Gaja :eviltong: najpierw powącham, dotykać nie będę :eviltong: z łapki na łapke i na sąsiadke :cool3: ps.tymczasowy brak sąsiadki, ale się zarymowało :eviltong: i na jednej łapie hop:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień dobry Magdaleno :cool1: :p ... ależ Dzien doberek Piotrze, witamy w naszych jakże skromnych progach :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] juz za momencik następne fotki, tak mnie długo kurka nie było bo okna myłam i biegałam za Gajkiem po lesie...pogoda wprost cuuuudownaaa :eviltong: okna myłaś? :crazyeye: w zimę? :crazyeye: o rany :crazyeye: Madziu - Gajeczka jest bardzo fotogeniczna :p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a):okna myłaś? :crazyeye: w zimę? :crazyeye: o rany :crazyeye: Gosia bo ja okna myje raz w tygodniu, wprawdzie nie mieszkam na autostradzie, no ale...czuje sie tak jakbym mieszkała :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ależ Dzien doberek Piotrze, witamy w naszych jakże skromnych progach :eviltong: Magdaleno, to niesprawiedliwe :roll: ... Mi nie chcą takie ładne zdjęcia w ruchu wychodzić :shake: ... Chyba czas zmienić aparat :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Magdaleno, to niesprawiedliwe :roll: ... Mi nie chcą takie ładne zdjęcia w ruchu wychodzić :shake: ... Chyba czas zmienić aparat :evil_lol: ... no bo widocznie Twój Loco za szybko biega :cool3: a swoją drogą to ile ja sie musze z Gajką namęczyć żeby jej takie zdjecia zrobić :eviltong: teraz kilka profilkowych zdjątek i uciekam z Gajkiem pośmigać po okolicznych laskach :evil_lol: Whazzaap!! i jeszcze jak Gajce jezyk przymarzł :eviltong: i tak sobie biedna chodzi z przymarznietym :cool3: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 raz w tygodniu okna myjesz? Jeny :crazyeye: Nawet w mrozy, zimnicę i porywiste wiatry? niesamowite - zszokowałaś mnie teraz Madziu :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Madziu ale ty masz spręż.Okna umyte,zdjecia porobione i psiak wybiegany.:roll: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Madziu ale ty masz spręż.Okna umyte,zdjecia porobione i psiak wybiegany.:roll: Ja tez chce miec tyle czasu!! Caly czas narzekam na jego brak:placz::placz: Sniegowe foty :multi: co bede wiecej mowic:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] uwielbiam wystajace czubeczki jezyczkow :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Madziu ale ty masz spręż.Okna umyte,zdjecia porobione i psiak wybiegany.:roll: haha no cóz...bo wiecie...ja mam ferie...zamiast odpocząć sobie to tak śmigam ze szmatką po chałupie i Gajem po lesie haha :p no to jeszcze troche zdjątek dla was od Gajeczki z prawej pusto... z lewej pusto... to my sobie przykucniemy na chwilke :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']z prawej pusto... z lewej pusto... to my sobie przykucniemy na chwilke :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dzień doberek wszystkim :lol: Pare zdjątek z poranka :eviltong: ah ta wolność :lol: i jeszcze tam sobie pojdę :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dziewczyna umyko co by jej znowu nie przydybali na czynnościach ......:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] dziewczyna umyko co by jej znowu nie przydybali na czynnościach ......:evil_lol: haha cwaniara :evil_lol: i co sie patrzysz?drzewa nie widziałes:evil_lol: czego tam znowu? ktoś mnie woła?:confused: no co jest?ruszyć się nie mogę...:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 jeszcze trocche mojego rozczochranca bo zaraz uciekamy na dłuuuuugi spacerek :evil_lol: i będziemy dopiero wieczorem :cool3: Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To bedziecie na tym dlugim spacerku do wieczora??:crazyeye::evil_lol::evil_lol: A beda dalsze foty? Takie same jak te bo sa bardzo ladne:multi: Quote
Recommended Posts