sota36 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Siedzi boroczka na wykladach,a mysmy zaliczyli w Parku cudniasty spacerek! Quote
sota36 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A i walne 300stroniczke - GRATULACJE!!!!!! Quote
sota36 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No kurde - ostatni raz probuje! Dajcie mi zaczac 300 strone - chociaz raz!!!!! eeee - do bani taki interes! Czlowieksie stara,a tu wciaz 299!!!!! Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 eeeeeeeeeeee nie udało sie ..........;-( Quote
Teklunia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Katerinas napisał(a): To jest zapomniana impresja Moneta "Briard w locie" ;) o wlasnie! to na pewno to :D czesc studiujace blizniaki :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 zuzolandia napisał(a):Hejka ;-) ....no Gajeczka pedzi w marzeniach suprrrrrr focisza..... a nochol tyz mo słodziasty zreszta jak kazdy briard pozdrawiamy Was kobitki czesc moje kochane kudłate kobietki:loveu: jak to dobrze, ze nas babek jest juz teraz po równo z facetami :eviltong: Katerinas napisał(a):Jak to nie wie co to jest? Nooo... to jest.... no właśnie,..... co to jest?:evil_lol::eviltong: :placz: :placz: :placz: Katerinas napisał(a): To jest zapomniana impresja Moneta "Briard w locie" ;) tak tak, własnie :evil_lol: :evil_lol: olcha napisał(a):malawaszka masz rybki? :hmmmm: malawaszka napisał(a):mam axolotle :eviltong: rybki z nimi nie przeżywają za długo bo to drapieżniki :loveu: tez chce rybki najlepiej jedną złotą co moje marzenia i gajka bedzie spełniać :eviltong: ale jak mama zobaczy kolejne zwierze to juz na bank bede sie musiała wyprowadzic :oops: wiq napisał(a):zagoscimy na pewno, bo pieska sliczna:) :roll: :lol: :lol: sota36 napisał(a):Siedzi boroczka na wykladach,a mysmy zaliczyli w Parku cudniasty spacerek! niach niach jakiii pienkny:loveu: sota36 napisał(a):A i walne 300stroniczke - GRATULACJE!!!!!! sota36 napisał(a):O jeszcze nie? To moze teraz!!!! sota36 napisał(a):No kurde - ostatni raz probuje! Dajcie mi zaczac 300 strone - chociaz raz!!!!! eeee - do bani taki interes! Czlowieksie stara,a tu wciaz 299!!!!! i tak was kochamy ;) zuzolandia napisał(a):Moze mnie sie uda .....;-) zuzolandia napisał(a):eeeeeeeeeeee nie udało sie ..........;-( udało się :evil_lol: Teklunia napisał(a):o wlasnie! to na pewno to :D czesc studiujace blizniaki :buzi: witamy witamy, jestesmy (przynajmniej ja) padniete po całym dniu tyrania, dzisiaj jescze sufit myłam, jutro malowanie:oops: a tu jeszcze focisz ze słonecznych dni, czyli gaja udajaca sfinksa:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 czesc Madziu i Gajeczko :multi: zdjecia super, wszytskie bez wyjatku :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):czesc Madziu i Gajeczko :multi: zdjecia super, wszytskie bez wyjatku :loveu: super, cieszkam sie, ze sie podobają, ja stawiam dzisiaj po jednym dla kazdego, bo 300 stronka i weekend sie zaczyna :drinking: Quote
eria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ja mam wrażenie że w tej galerii się najwięcej pije :diabloti: No Gajka cudowna jak zwykle :cool3: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pijemy za lepszy czas ;-) Kusiolki dla Gajeczki ..........! Quote
sota36 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A moze choc teraz zalapie sie na koniec tej 300 stornki??? Jezu - jak jakas maniaczka! Quote
sota36 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 O i jeszcze 3000 poscik strzele! JEST! JEST! JEST! Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jolus , ale uparciuch z Ciebie:evil_lol:... ale udało się , masz i stronkę i posta okrągłego :p Madziu, gratuluję 300 stronki !:drink1::drink1::cunao::cunao: Quote
olcha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Malawaszko ty masz te takie co łażą po dnie? I się nie chwalisz? :obrazic: Wklejaj w swojej galerii zaraz jakieś zdjęcia! Dynie to foci bez opamietania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Gaja !!!nie chce nic mowic ale Gutek sprawił se keta i mo zamiar wyrywac inne laski ;-)..... trzeba zjednoczyc siły i wybic mu lewizne z głowki ;-) Kusiolki ;-) Quote
eria Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 zuzolandia napisał(a):Gaja !!!nie chce nic mowic ale Gutek sprawił se keta i mo zamiar wyrywac inne laski ;-)..... trzeba zjednoczyc siły i wybic mu lewizne z głowki ;-) Kusiolki ;-) ale zozolandia wysmażyłaś ziomalski tekst :evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :crazyeye:o bosz nie poznaję galerii zaraz tu zaczna grać Techno;) Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Madzia o co chodzi, ze jest was porowno z facetami? ;P Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dzien doberek kobitki ;-) machamy ogoniskiem ;-) Quote
malawaszka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 zuzolandia napisał(a):Gaja !!!nie chce nic mowic ale Gutek sprawił se keta i mo zamiar wyrywac inne laski ;-)..... trzeba zjednoczyc siły i wybic mu lewizne z głowki ;-) Kusiolki ;-) :crazyeye: hahahahahaha :klacz: panienkabubu napisał(a):Madzia o co chodzi, ze jest was porowno z facetami? ;P noo o so chozi??? :razz: Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 malawaszka napisał(a):noo o so chozi??? :razz: no własnie tez nie kumam :hmmmm: Quote
Nugatowa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cześć Baboniki Ale o co chodzi z tym porównianiem do faceta!!! Quote
Recommended Posts