Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Mdziu :multi:

My to sie na dgm mijamy, ale dlatego, ze ja sobie dzisiaj wolne zrobilam i do pracy nie szlam, a wczoraj sie tak wynudzilam, ze myslalam ze jajko zniose i zdazy sie jeszcze wykluc zanim pojde do domu :evil_lol:

Wymiziaj gajeczke od cioci i kawalek serniczka podeslij bo mam ochote na takie cosik :cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']No Madga, przecież jest weekend, zajęć nie ma! :mad:

[quote name='sota36']No wlasnie - racje ma!!!!

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Mdziu :multi:

My to sie na dgm mijamy, ale dlatego, ze ja sobie dzisiaj wolne zrobilam i do pracy nie szlam, a wczoraj sie tak wynudzilam, ze myslalam ze jajko zniose i zdazy sie jeszcze wykluc zanim pojde do domu :evil_lol:

Wymiziaj gajeczke od cioci i kawalek serniczka podeslij bo mam ochote na takie cosik :cool3:

[quote name='PIKA']Cześć Pani dziennikarko :razz: a Tygdzie się szwendasz że Cię nie ma :shake:

czesc babeczki moje kochane :buzi:
no niestety nie kazdy miał weekend wolny, po prostu juz powoli opadam z sił :oops: w pracy miałam taki zapieprz,ze głowa boli, jeszcze mnie tylko podkurzyli:oops:

dzisiaj sie urwałam z wykładu, bo fatalnie sie cos czuje choroba mnie chyba bierze :oops: ale gajek zadowolony chociaz wyczesany od stopek do ogonka, była dzisiaj w lesie, ale...baterie mi sie rozładowały :eviltong:

wrzucam pare zdjec i ide do łozeczka :-(
milego dnia moje aniołki i dziękuje za o mnie pamiętacie :loveu:

Coco :loveu:

i Gaja śpioch :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Coco :loveu:

i Gaja śpioch :loveu:

Śliczne mordeczki :loveu: :loveu: szczególnie Coco, taki lóziowiutki nosecek :loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']ide kąpciu paciorek, tableteczki i wygrzewać się:oops:

dobranoc

Zapomniałaś o jakimś ciepłym okładzie :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Coco :loveu:

cześć Madzia :)

mnie też coś łapie, a właściwie już złapało... Jalieś katarzysko okropne :angryy:

Swiniaczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Te usteczka :loveu:

Posted

miałam ostatnio okazję poznać cudo Madzi czyli Gajke...:loveu: :loveu: no i gdyby tylko Panienkabubu sie zgodziła to bym jej uprowadziła tego psa :evil_lol: :evil_lol: to jest chodząca kupa futra i miłości...dooopskiem się pcha coby ją wypieścić :loveu: :loveu: nieee no wogóle pies wymiata...ją trzeba zobaczyć na żywca...Madzia ona jest boooooska :modla: :modla: :B-fly:

Posted

[quote name='Teklunia']cześć Madzia :)

mnie też coś łapie, a właściwie już złapało... Jalieś katarzysko okropne :angryy:

Swiniaczek :loveu: Te usteczka :loveu:

no własnie dzisiaj słyszałam, ze zapowiada sie grypa stulecia :-(

[quote name='Alka']cześc Madziu!:multi:

Mam nadzieję ,że nie dałaś się choróbsku :cool3:... pamiętamy o Was i ślemy cieplutkie pozdrowienia :loveu:

dziękujemy za pamięć alu, od razu lepiej nam się robi :loveu:

[quote name='Katerinas']:loveu:
Ale słodziak :smile:
I jakie ma wąsy ... jakby kto namalował na zdjęciu :loveu:

witamy w naszych skromnych progach kasiu :buzi:
a coco na zdjeciu wyszła...no faktycznie fajnie:eviltong:

[quote name='Ania-k']miałam ostatnio okazję poznać cudo Madzi czyli Gajke...:loveu: no i gdyby tylko Panienkabubu sie zgodziła to bym jej uprowadziła tego psa :evil_lol: to jest chodząca kupa futra i miłości...dooopskiem się pcha coby ją wypieścić :loveu: nieee no wogóle pies wymiata...ją trzeba zobaczyć na żywca...Madzia ona jest boooooska :modla: :modla: :B-fly:

:oops: alez nas pozachwalała ta ania :oops: aniu zapraszamy do pieszczenia, jesli ci sie w domu nudzi :evil_lol:

no a my dzisiaj juz po spacerku po lasku, niestety jestem bez aparatu (posiałam gdzies ładowarke:angryy: ), postaram sie jakos z tym uporac szybko, bo pogoda iscie jesienna, sloneczko pieknie swieci a lasek w setkach kolorow, nie da sie opisac, wiec na zdjeciach wam poprzynosze :lol:

a teraz śpioch i zmykam zobaczyc, co tam u was ciekawego słychać :lol:

miłego dnia :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
o jejciu, swietnie Ci sie udalo ja tak uchwycic :loveu::loveu::loveu:
Ten nigdy nie daje sobie z tak bliska robic zdjec, bo zaraz chce lizac i wsadza nochala w obiektyw :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']o jejciu, swietnie Ci sie udalo ja tak uchwycic :loveu::loveu::loveu:
Ten nigdy nie daje sobie z tak bliska robic zdjec, bo zaraz chce lizac i wsadza nochala w obiektyw :evil_lol:

hahaha no to chociaz aparat masz czysty :cool3: gaja kiedys sie bała zdjec, wydaje mi sie ze kojarzyły jej sie ze schroniskiem, a teraz to juz ma głeboko jak i kiedy jej sie pstryka zdjecia :cool3:

teraz coco dla przypomnienia :loveu:

jeden profil :loveu:

i drugi :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Hej Madziu!:multi:

Super modele ci się trafiły, nic tylko podziwiać...:loveu:

ahhh dziękujemy dziękujemy za ciepłe słowa alu:buzi: twój chłopak tez model pierwsza klasa :cool3:

a teraz pozwólcie...ide zaszyc sie w kuchni, jakies ciacho ide robic :oops: :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
o jejciu, swietnie Ci sie udalo ja tak uchwycic :loveu::loveu::loveu:

U nas psice tak samo :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']U nas psice tak samo :lol:

to tylko moja ma taki odchył :evil_lol: po panci chyba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześć Madziu :razz:
Mam nadzieję,z ę ta grypa stulecia Cie nien dopadła :razz:

[quote name='Alicjarydzewska']Też mnie powiadomiono o grypie stulecia ....ciekawe czy to serio czy na postrach:cool3:

czesc PIKA:buzi:ala:buzi:

powiem wam, ze słyszałam o tej grypie stulecia w Tv i ponoc nie przelewki, nie ma na to ani szczepionki ani leków jeszcze i smiertelne przypadki tez mają sie trafic :oops: ale ja sie nie boje, złego nie bierze :lol: :lol: :lol:

moja mordka :loveu:

i wstydniś :oops: