eria Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ło matko aż mnie głowa rozbolała.....TRZYSTU ZDJĘĆ to może lepiej nie wklejajcie :shake: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Madziu, zamist tych trzystu pokaż chociaż trzy . Na początek ... Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:tu też nie ma :shake: juz są ciotka już są ;) gaja w oczekiwaniu na wizyte księcia :p piękna i wyczesana:lol: doczekać się nie mogła aż wkoncu...przyjechali!!i poszlismy od razu na naszą łąke!! ciocia jola jeszcze gucia pindrzyła, zebym sie w nim bardziej zakochała!:loveu: ma taką ładną niebieską gumeczke :loveu: i tak sobie rozmawialiśmy na tej łaczce :lol: gucio mi nawet powiedział, ze mnie bardzo lubi :cool3: az siadłam z wrazenia! wiec ja mu tez powiedziałam, ze jest fajny :loveu: gucio mi sie tez chwalił, jaki jest mądry chłopak i co potrafi :p baaardzo ładnie aportuje patyczki :razz: i tak sobie biegalismy :cool3: i za chwile ciąg dalszy ide wkleic zdjącków do galerii gucia :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 poza tym to ten gucio był baaardzo wysportowany!! on nawet przysiady przy mnie robił!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i dalej te patyki targał! i ciągle biegał i biegał...;) az sie zmeczyłam!i postanowiłam posiedziec i popatrzec troche co tez on wyczynia!:eviltong: to było naprawde męczące zajęcia, dlatego sie drzemnęłam chwilke :) wstałam i gucio...dalej latał :lol: zaraz wracam ide do kudłatków teraz :p Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Hmmm - bylo zajedwabiscie , jak to mowi Ciocia Ala, ktora calujemy! Fakt - las pachnial lawenda, oregano, ale mi sie juz w glowie cosik pokrecilo! Choc watpie, bo zmysl powonienia to mam wyjatkowo rozwiniety!!!! Bylo slonecznie, sympatycznie i w ogole, w ogole - super! Sliczna fotke zrobilam - nasi kochani gospodarze, ktorym za wizyte dziekujemy, ale ... polecamy sie na przyszlosc!!!! Dziekujemy osobom "towarzyszacym", czyli bratu Madzi - hmmm, moze zdejcie nie za bardzo, jesli chodzi o to co wyprawia Gutek! I Kasi, ktorej obfocilismy ...nogi.... Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Hmmm - bylo zajedwabiscie , jak to mowi Ciocia Ala, ktora calujemy! Fakt - las pachnial lawenda, oregano, ale mi sie juz w glowie cosik pokrecilo! Choc watpie, bo zmysl powonienia to mam wyjatkowo rozwiniety!!!! Bylo slonecznie, sympatycznie i w ogole, w ogole - super! Sliczna fotke zrobilam - nasi kochani gospodarze, ktorym za wizyte dziekujemy, ale ... polecamy sie na przyszlosc!!!! Dziekujemy osobom "towarzyszacym", czyli bratu Madzi - hmmm, moze zdejcie nie za bardzo, jesli chodzi o to co wyprawia Gutek! I Kasi, ktorej obfocilismy ...nogi.... Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Z wrazenia wyjazdu to machnelam dubelek!!! Ale to znak, ze bylo super! Quote
eria Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Nie no dziewczyny jesteście genialne - biedny Gucio , to musiało być dla niego takie krępujące :oops: :evil_lol: Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 No ja tez jestem oburzona tym zdejciem!!!!! jak mozna! I jeszcze wmowic, ze niby robi przysiady!!!! Quote
eria Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ciekawe ILE zdjęć w tej sytuacji Gutek ma zrobionych, bo zajrzałam do jego galerii i tam jest inna fotka ! Przyznać się ! Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 eria napisał(a):Ciekawe ILE zdjęć w tej sytuacji Gutek ma zrobionych, bo zajrzałam do jego galerii i tam jest inna fotka ! Przyznać się ! bo my som take, co szanujemy intymnosc Pana Psa, a nie takie jak une!!! co foca i psoca! Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 eria napisał(a):Ło matko aż mnie głowa rozbolała.....TRZYSTU ZDJĘĆ to może lepiej nie wklejajcie :shake: niech wklejają :evil_lol: Fajny spacer :multi: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajedwabiste fotki ;)czekam na następne :multi::multi::multi: ćliczne jak mówi cioteczka Dbsst moja siostra bliźniaczka ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 witamy wszystkich którzy przybyli do naszej galerii, wstawiamy dalej, bo mamy do nadrobienia jakies 45 galerii naszych przyjaciol ;) jola dziękujemy za ciepłe słowa, pączusie i ciasteczka i za piłeczke dla gajka:oops: i za towarzystwo i wogole za miło spędzony czas ;) no a teraz dalej... gaja postanowiła byc tak silna jak gutek i włączyła sie do zabawy...i tak sie ganiali...pol dnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: az kłaki latały wokoło, tak sie gonilismy! a pancie staly i sobie plotkowały pilnując nas, oczywiscie!:lol: az wkoncu...pobieglismy do tego duuzego lasu :evil_lol: lece do joli :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ile kudełków anooo :eviltong: pol lasu mi do domu przytargały hihih :eviltong: ale fajnie było :lol: ps. mam juz dwa dwa dwaaaaa ogniki!! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 teraz pozujemy do zdjecia rodzinnego :p pancia gajka ustawia tego szalenca, ona jakas wystykana ta babka, siasc koło narzeczonego nie chciała!!:p az sie udało!az 2 zrobilismy!! *D*O*B*R*A*N*O*C* Quote
panienkabubu Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Haha ;) ale zdjeeeec dodanych juz :) Madzia widze, ze sie zapozyczyla na moim fotosiku :evil_lol: a bierz babo ile zapragniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Spacerek swietny, ciesze sie, ze bylam paparazzi :evil_lol: :evil_lol: najlepszy byl brat Madzi, jak wrocil do domu, podbiegl do Niego Gutek, a On: "No co jest Gaja? no co sie cieszysz?" hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem się okazało, że Gutek szczeknął i Marcin zwątpił :diabloti: dziękować za zaproszenie i miłe towarzystwo, i na pączka tez sie załapałam :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 panienkabubu napisał(a):najlepszy byl brat Madzi, jak wrocil do domu, podbiegl do Niego Gutek, a On: "No co jest Gaja? no co sie cieszysz?" hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem się okazało, że Gutek szczeknął i Marcin zwątpił :diabloti: hahahha :klacz: a foteczki świeeeetneeeeeee :multi: :loveu: Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 jeszcze zdjec, jeszcze!!! :multi: nie moge sie napatrzec na nich razem - podwojna euforia :loveu: my i Tenek smutkamy bardzo ze nas tam nie bylo :placz: Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Teklunia napisał(a):jeszcze zdjec, jeszcze!!! :multi: nie moge sie napatrzec na nich razem - podwojna euforia :loveu: my i Tenek smutkamy bardzo ze nas tam nie bylo :placz: To nastepnym razem zapraszamy do nas Kasiu :multi: a zdjecia beda, jak mnie Madzia do kompa dopusci na dluzsza chwile, to pododaję, a jak nie, to Madzia to zrobi :cool3: Quote
Cola Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Super macie spacerki :loveu: :loveu: i ten duuuuży las...normalnie wam zazdraszczam :roll: Więcej fotek, więcej :multi: Quote
Recommended Posts