Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:tu też nie ma :shake:

juz są ciotka już są ;)

gaja w oczekiwaniu na wizyte księcia :p

piękna i wyczesana:lol:

doczekać się nie mogła

aż wkoncu...przyjechali!!i poszlismy od razu na naszą łąke!!

ciocia jola jeszcze gucia pindrzyła, zebym sie w nim bardziej zakochała!:loveu: ma taką ładną niebieską gumeczke :loveu:

i tak sobie rozmawialiśmy na tej łaczce :lol:

gucio mi nawet powiedział, ze mnie bardzo lubi :cool3: az siadłam z wrazenia!

wiec ja mu tez powiedziałam, ze jest fajny :loveu:

gucio mi sie tez chwalił, jaki jest mądry chłopak i co potrafi :p
baaardzo ładnie aportuje patyczki :razz:

i tak sobie biegalismy :cool3:

i za chwile ciąg dalszy ide wkleic zdjącków do galerii gucia :loveu:

Posted

poza tym to ten gucio był baaardzo wysportowany!!
on nawet przysiady przy mnie robił!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i dalej te patyki targał!

i ciągle biegał i biegał...;)

az sie zmeczyłam!i postanowiłam posiedziec i popatrzec troche co tez on wyczynia!:eviltong:

to było naprawde męczące zajęcia, dlatego sie drzemnęłam chwilke :)

wstałam i gucio...dalej latał :lol:

zaraz wracam ide do kudłatków teraz :p

Posted

Hmmm - bylo zajedwabiscie , jak to mowi Ciocia Ala, ktora calujemy!
Fakt - las pachnial lawenda, oregano, ale mi sie juz w glowie cosik pokrecilo! Choc watpie, bo zmysl powonienia to mam wyjatkowo rozwiniety!!!!
Bylo slonecznie, sympatycznie i w ogole, w ogole - super! Sliczna fotke zrobilam - nasi kochani gospodarze, ktorym za wizyte dziekujemy, ale ... polecamy sie na przyszlosc!!!!

Dziekujemy osobom "towarzyszacym", czyli bratu Madzi - hmmm, moze zdejcie nie za bardzo, jesli chodzi o to co wyprawia Gutek!

I Kasi, ktorej obfocilismy ...nogi....

Posted

Hmmm - bylo zajedwabiscie , jak to mowi Ciocia Ala, ktora calujemy!
Fakt - las pachnial lawenda, oregano, ale mi sie juz w glowie cosik pokrecilo! Choc watpie, bo zmysl powonienia to mam wyjatkowo rozwiniety!!!!
Bylo slonecznie, sympatycznie i w ogole, w ogole - super! Sliczna fotke zrobilam - nasi kochani gospodarze, ktorym za wizyte dziekujemy, ale ... polecamy sie na przyszlosc!!!!

Dziekujemy osobom "towarzyszacym", czyli bratu Madzi - hmmm, moze zdejcie nie za bardzo, jesli chodzi o to co wyprawia Gutek!

I Kasi, ktorej obfocilismy ...nogi....

Posted

eria napisał(a):
Ciekawe ILE zdjęć w tej sytuacji Gutek ma zrobionych, bo zajrzałam do jego galerii i tam jest inna fotka ! Przyznać się !

bo my som take, co szanujemy intymnosc Pana Psa, a nie takie jak une!!! co foca i psoca!

Posted

eria napisał(a):
Ło matko aż mnie głowa rozbolała.....TRZYSTU ZDJĘĆ to może lepiej nie wklejajcie :shake:

niech wklejają :evil_lol:

Fajny spacer :multi:

Posted

witamy wszystkich którzy przybyli do naszej galerii, wstawiamy dalej, bo mamy do nadrobienia jakies 45 galerii naszych przyjaciol ;)

jola dziękujemy za ciepłe słowa, pączusie i ciasteczka i za piłeczke dla gajka:oops: i za towarzystwo i wogole za miło spędzony czas ;)

no a teraz dalej...

gaja postanowiła byc tak silna jak gutek i włączyła sie do zabawy...i tak sie ganiali...pol dnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

az kłaki latały wokoło, tak sie gonilismy!

a pancie staly i sobie plotkowały pilnując nas, oczywiscie!:lol:

az wkoncu...pobieglismy do tego duuzego lasu :evil_lol:

lece do joli :eviltong:

Posted

Haha ;) ale zdjeeeec dodanych juz :)
Madzia widze, ze sie zapozyczyla na moim fotosiku :evil_lol: a bierz babo ile zapragniesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Spacerek swietny, ciesze sie, ze bylam paparazzi :evil_lol: :evil_lol: najlepszy byl brat Madzi, jak wrocil do domu, podbiegl do Niego Gutek, a On: "No co jest Gaja? no co sie cieszysz?" hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem się okazało, że Gutek szczeknął i Marcin zwątpił :diabloti:

dziękować za zaproszenie i miłe towarzystwo, i na pączka tez sie załapałam :diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):
najlepszy byl brat Madzi, jak wrocil do domu, podbiegl do Niego Gutek, a On: "No co jest Gaja? no co sie cieszysz?" hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem się okazało, że Gutek szczeknął i Marcin zwątpił :diabloti:

hahahha :klacz:

a foteczki świeeeetneeeeeee :multi: :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
jeszcze zdjec, jeszcze!!! :multi: nie moge sie napatrzec na nich razem - podwojna euforia :loveu:

my i Tenek smutkamy bardzo ze nas tam nie bylo :placz:

To nastepnym razem zapraszamy do nas Kasiu :multi:

a zdjecia beda, jak mnie Madzia do kompa dopusci na dluzsza chwile, to pododaję, a jak nie, to Madzia to zrobi :cool3: