PIKA Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Magda :multi: Wpadlam znowu, zdjęcia obejrzalam i............ lece dalej :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='panienkabubu'] no prosze, jak sie dogralli ze soba :) a tak sie go Gajka początkowo bała... Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Unik niczym chuck norris :evil_lol: hahahaha Ben jaki skoczek :loveu: Quote
eria Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='panienkabubu'] Polecisz na moją klatę bejbe?:razz: :razz: :evil_lol: Świetna fotka i bardzo trafny komentarz :evil_lol: SUPER Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Magda :multi: Wpadlam znowu, zdjęcia obejrzalam i............ lece dalej :evil_lol: ahhh ty zabiegana ;) [quote name='Teklunia']no prosze, jak sie dogralli ze soba :) a tak sie go Gajka początkowo bała... ona sprawdzała na ile moze sobie pozwolic, jak widać...na wszystko :p [quote name='malawaszka']Unik niczym chuck norris :evil_lol: hahahaha Ben jaki skoczek :loveu: jutro reszta fot, benpol spaceru zachowywał sie jakby był na wakacjach na plazy :cool3: [quote name='eria']Świetna fotka i bardzo trafny komentarz :evil_lol: SUPER kasi pijaka zasługa :lol: reszta ze spacerku jutro, bo kasia mi umarła na sen :drinking: dobranoc Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :multi::multi::multi::multi:śuper fotki i te pajączkowe też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:śuper fotki i te pajączkowe też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciesze sie, ze fotaski sie podobują :loveu: dla odmiany wrzucam coco dzisiaj:eviltong: ps. czy ktos z was moze mi zrobic retusz zdjecia?:oops: błagam :eviltong: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A retusz to chyba te magiki Debe i spółka ;) Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] o, prosiaczek się pojawił :) czesc Bliźniaki moje kochane :) Quote
haska_12 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ale Gajek piękny..bernardynek też koffany :loveu: ;) Quote
sota36 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Jutro WIELKI DZIEN!!!! mamy randke z Gajka - NIE POWIEM, ZE Z mADZIA, BO MNIE KTOS ZABIJE :) Poznamy ten tajemniczy las!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 czesc wszystkim:oops: taki cięzki dzien dzisiaj mam, przepraszam, ale juz nie dam rady wpasc do waszych galerii, nadrobie w weekend niestety, mojej przyjaciołce odeszedl dzis za TM piesek, który był z nią przez 13 lat...sama nie wiem, jak teraz z nią porozmawiać, wiem, ze jest jej cieżko, wiem, ze gdyby sie zaczął temat jej cacka, zaraz łzy popłynełyby mi strugami...:-( ewa przepraszam, ze nie mogłam pomoc i sprawdzic, zeby cacus był z tobą zawsze...:-( jak juz jola nasza wspomniała, jutro buszujemy po naszym lesie, aparaty juz przygotowywane:roll: dobranoc :buzi: Quote
panienkabubu Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='haska_12']Ale Gajek piękny..bernardynek też koffany :loveu: ;) ooooooo :) ktos Benia docenił za swoją brzydotę :evil_lol: :evil_lol: [quote name='sota36']Jutro WIELKI DZIEN!!!! mamy randke z Gajka - NIE POWIEM, ZE Z mADZIA, BO MNIE KTOS ZABIJE :smile: Poznamy ten tajemniczy las!!!!!! no i Benio będzie rozpaczal, bo Gaja bedzie na randce :placz: :placz: :placz: eh ciezkie jest zycie samotnego psa, ktory kocha platonicznie :placz: [quote name='madzia18sosnowiec']niestety, mojej przyjaciołce odeszedl dzis za TM piesek, który był z nią przez 13 lat...sama nie wiem, jak teraz z nią porozmawiać, wiem, ze jest jej cieżko, wiem, ze gdyby sie zaczął temat jej cacka, zaraz łzy popłynełyby mi strugami...:-( ewa przepraszam, ze nie mogłam pomoc i sprawdzic, zeby cacus był z tobą zawsze...:-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a jednak nie udalo sie go uratowac :placz: :placz: Quote
sota36 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Madziu - poprostu Jej sluchaj i placz z Nia... Zapros Ewe na TM i nich pisze, co serce dyktuje, za TM znajdzie wielu jest takich jak Ona. Przykro mi, ze znow ktos pozostal bez Przyjaciela. Wiem jak to boli. Mnie boli tak samo,mimo iz dzis uplywa 23 miesiace od tego dnia, mimo, ze mam Gutka, ktory wypelnil mi i pustke i serce po Atosie. Ewciu - dla Ciebie znow kiedys zaswieci slonko - wierz mi! Jak Twojej psinie za TM teraz. Quote
Hanna R. Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Madzia, nie smuć się ! Przecież za TM jest w końcu full serwice ... A tak wogóle, to nie wiem, czy Ci już pisałam ... MASZ ŚLICZNY BANEREK !!!! Ja taki by chciała .... Bardzo bym chciała ... :p Quote
Hanna R. Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 No to całuski ! I Sto czterdzieści rybi m Łuski , C Te CAłki - to nATURALNIE szczerze , a TR STO CZTRDZISCI ŁUSKI TO NA SZCZĘCIE OCZYWIŚCIE .. :loveu: Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Czesc Madziu- akumulatorki sie juz laduja, plecaczek spakowany, jeszcze do sklepu po łapowki dla dziewczyny Gucia, ktory juz tupie lapkami nie mogac sie doczekac dzisiejszego hasania po lesie z Wami! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A tak wogóle, to nie wiem, czy Ci już pisałam ... MASZ ŚLICZNY BANEREK !!!! Ja taki by chciała .... Bardzo bym chciała ... :p [quote name='HankaRupczewska']No to całuski ! I Sto czterdzieści rybi m Łuski , C Te CAłki - to nATURALNIE szczerze , a TR STO CZTRDZISCI ŁUSKI TO NA SZCZĘCIE OCZYWIŚCIE .. :loveu: a dzienkuje pienknie :eviltong: a banerek sylwia mi zrobiła :cool3: jeszcze mam dwa dodatkowe, na zmiane :p dopiero pękniesz z podziwu haniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='sota36']Czesc Madziu- akumulatorki sie juz laduja, plecaczek spakowany, jeszcze do sklepu po łapowki dla dziewczyny Gucia, ktory juz tupie lapkami nie mogac sie doczekac dzisiejszego hasania po lesie z Wami czesc jola :buzi: u nas od wczoraj generalne sprzątanie, jak przed świetami :evil_lol: nawet lodowke umyłam, jakbyscie chcieli zajrzec :p jeszcze na zakupki lece i juz potem czesze gajutka, zeby jakos przy gutku wyglądała :eviltong: a gaja tak dzisiaj wygląda przed randką :p zeroooooo pośpiechu :p Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 aaale będzie wypas foteczkowyyy :multi: :multi: :multi: Quote
eria Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Jeee , ja już czekam na te foteczki jak na prezenty choinkowe :evil_lol: Co chwilę zaglądam czy czasem już nie ma :loveu: Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 eria napisał(a):Jeee , ja już czekam na te foteczki jak na prezenty choinkowe :evil_lol: Co chwilę zaglądam czy czasem już nie ma :loveu: Bo mysmy umowili sie na 15.00 :) A wypas bedzie w dwoch galeriach! Prezenciki juz sa, jeszcze tylko herbatka, make up Guciowi i w droge. Pan Gutoslaw bedzie mial niebieska frotke! Quote
panienkabubu Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Jestesmy juz po spacerku :multi: :multi: Gutek jest cuuuuuuuuuudowniutki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mamy mnostwo zdjec ale jeszcze nei na komputerze ;) w kazdym razie spacerek jak najbardziej udany :loveu: :loveu: pozdrowionka od Madzi, Joli i ode mnie :) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 jestesmy jestesmy, tyle co nasze kudłatki nas opusciły, bardzi nam smutno, bo sie fajnie zakolegowalismy, gaja byla nadwyraz grzeczna (tak tak jolu, gucio ma jakies wzgledy chyba, bo inny pies by nie przezył spaceru po JEJ domu :evil_lol: ) obyło sie bez szycia jakichkolwiek ran a za to wracamy z dużą ilością wspomnień, humoru i zdjęć :cool3: będziemy za pare chwil, kiedy zdjecia się pomniejszą, jest ich tylko 300 :lol: Quote
Recommended Posts