Alka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 panienkabubu napisał(a):mieszkamy 200 metrow od siebie i tak nam trudno sie razem zebrac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha, wiem coś o tym :evil_lol: My z Alicją w jednym bloku, klatka w klatkę , a też czasem trudno...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jeee ! Idźcie na spacerek, chcemy fotki :mad: Quote
panienkabubu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 eria napisał(a):Jeee ! Idźcie na spacerek, chcemy fotki :mad: pada :placz: :placz: Quote
Mi. Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='panienkabubu']pada :placz: :placz: To przyjdźcie do mnie:evil_lol: U mnie nie pada:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Magda Lece dalej :evil_lol: lec lec, ale wpadnij jeszcze :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']Branoc jesienna Madziu:p branoc i dziendoberek :cool3: [quote name='Teklunia']doberek :bye: oj dobry to on dzisiaj nie jest :oops: ;) [quote name='panienkabubu']joł Sąsiadce :evil_lol: co z tym spacerem? :evil_lol: dzis w koncu? :evil_lol: ano widzisz pogoda nam nie dosc ze nie dopisała, to jesczze mialam bieganine ze szkoda gadac:oops: moze jutro wkoncu:cool3: [quote name='Alka']Madziu i Gajeczko! Pogoda sprzyja spacerom, a jak czytam poumawiana jesteś.:razz: liczymy na duuuużo foteczek:multi: czesc ala, no jak widzisz jak narazie nici ze spacerku zkasia i benem, pogoda nie dopisała, jutro musze jechac na wies, nie wiem czy nie na pare dni, wiec i spotkanie z jola i guciem musze odwołac :placz: [quote name='eria']Jeee ! Idźcie na spacerek, chcemy fotki :mad: ty kochana nie pyskuj, tylko po kąpieli zdjecia kudełków swoich dawaj :loveu: [quote name='*luthien*']To przyjdźcie do mnie:evil_lol: U mnie nie pada:cool3: hahahaha, baaaardzo zabawne, u ciebie jutro bedzie padac a u nas nie :eviltong: A tak wogole to czesc wszystkim :buzi: dzisiaj miałam troche bieganiny po okolicy, pozno wrociłam, jeszcze nas deszcz zastał z burza w dodatku i tym sposobem pies mi sie w domu trzesie jak galareta :shake: jutro prawdopodobnie bede musiała jechac na wies, niestety gaja zostawie pod opieka mojej mamy, bo u moich dziadków jest od psów, przez koty, kury i króliki, które gaja zezarłaby w jednej czesci dlatego dla spokoju tamtych zwierzatek, gaja zostanie w domku nie wiem jeszcze na ile jade, moze sie okaze ze tego samego dnia wroce, wszytsko wyjdzie w praniu ;) teraz pare zdjec gajątka mojego, jak na pogode przystało, zdjecia domowe :cool3: kudłata przed czesanskiem :) i po :cool3: lece zobaczyc co w tych waszych galeryjkach słychac :p Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kudłata przed czesanskiem :) i po :cool3: o kurcze! ale ją wyczesałs slicznie :loveu: ile czasu Ci to zajęło? :cool3: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 jakie "PO"? a ten grzebień to co? Zaklinował się? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ale piękne po :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='sota36']I co? I co? i co? jutro? jola zostawiłam ci wiadomosc na gg :oops: przepraszam, mam nadzieje ze pt wypali [quote name='Teklunia']o kurcze! ale ją wyczesałs slicznie :loveu: ile czasu Ci to zajęło? :cool3: jeszcze wtedy nie miała łba wyczesanego (tego co najgorsze :oops: ) ale i tak przebrnełam szybko przez cały interes bo tylko 1,5h mi to zajęło :p [quote name='Gosiek']jakie "PO"? a ten grzebień to co? Zaklinował się? :evil_lol: trzeba było zostawic, zeby sie pies przy zdjeciu nie ruszał :eviltong: poza tym zasłania czesc placka jaki sobie gaja wygryzła przy cieczce :angryy: :angryy: :angryy: [quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: ale piękne po :lol: dzien-ku-je-my :buzi: i na dobranoc mokry nochalek dla kazdego :buzi: Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Kudłatki;) czekam z niecierpliwoscią na spacerkowe jesienne foty:p Quote
bigos Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witajcie:loveu::loveu::loveu: Po pierwsze - jestem zachwycona tym kudłatkiem:loveu::loveu::loveu: Po drugie-mam nadzieję, że jeśli będzie jeszcze okazja do wspólnego zlotu to będzie takze okazja do wspólnych plotek;) Pozdrawiamy. Bigoski Quote
Alka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hej! Madziu, szkoda ,że umówione spacerki nie wypalają :cool3:czasem tak się zdarza;) Mam nadzieję ,że jeszcze się napatrzymy na spacerowe foty ;) A Gajeczka pieknie wyczesana:loveu: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Juz po spacerku :multi: Dwugodzinny spacer uwiecznilysmy na 250 zdjeciach :multi: :multi: Wezme sie za to popoludniem :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Kudłatki;) czekam z niecierpliwoscią na spacerkowe jesienne foty:p juz niedługo, obiecuję, własnie je zrzucam na komputer, potem kasia zmniejszy i wrzuci i zrobi ładne opisy :cool3: ja dam wam tylko przedsmak spacerku :p [quote name='bigos']Witajcie:loveu: Po pierwsze - jestem zachwycona tym kudłatkiem:loveu: Po drugie-mam nadzieję, że jeśli będzie jeszcze okazja do wspólnego zlotu to będzie takze okazja do wspólnych plotek;-) Pozdrawiamy. Bigoski kasia ja sie bardzo ciesze, ze brudas moj wam się podoba, i z niecierpliwoscia bede czekac na zlot:cool3: [quote name='Alka']Hej! Madziu, szkoda ,że umówione spacerki nie wypalają :cool3:czasem tak się zdarza;-) Mam nadzieję ,że jeszcze się napatrzymy na spacerowe foty ;-) A Gajeczka pieknie wyczesana:loveu: witaj ala :buzi: no niestety na dzisiaj spacer z jola odwołany, ale myśle ze jesli wszystko pojdzie ok, to w piątek sie udamy do chorzowa ;) [quote name='panienkabubu']Juz po spacerku :multi: Dwugodzinny spacer uwiecznilysmy na 250 zdjeciach :multi: :multi: Wezme sie za to popoludniem :multi: wspołczuje ci, posiedzisz pare godzin :diabloti: a to obiecane 3 zdjecia z pancia na spacerku i wymordowany pies :diabloti: i jeszcze bena musze wstawic bo mi sie podoba straaasznie :evil_lol: prawda ze uroczy :evil_lol: reszta bedzie nalezec do kasi :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 panienkabubu napisał(a):Juz po spacerku :multi: Dwugodzinny spacer uwiecznilysmy na 250 zdjeciach :multi: :multi: Wezme sie za to popoludniem :multi:Kasiu, już jest popołudnie... ;) Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Teklunia napisał(a):Kasiu, już jest popołudnie... ;) jak dla mnie to popoludnie zaczyna sie o 18 :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Madziu :multi: Kope lat mnie tu nie było :oops: ale już się poprawiam :razz: Gajunia widzę, że też Ci nieźle zarasta i coraz więcej masz do wyczesywania, ale za to jakie boskie są efekty :loveu: Tobie wyczesanie zajmuje 1.5h, a mnie raptem 10-15 min :eviltong: nie trzeba sobie było mini briardzika sprawic - hę? :eviltong: No i kiedy się w końcu na spacerek wybierzemy? Qrcze czy Ty masz w przyszłym tygodniu już rozpoczęcie studiów? Bo ja dalej nie zorientowana jestem i żyje faktem, że 2go powinno się wszytsko zacząć, a to mnie wszysycy zaskakują, że w przyszłym tyg zaczynaja :lol: Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 haloooooo Madzia gdzie te fotki spacerkowe :razz: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Madzi ni ma, więc ja się za to zabieram :razz: :razz: zdjęcia włąsnie się pomniejszają :razz: zara bedą ;) Quote
Mi. Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :crazyeye: ale wyczes:loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Okej ;) Jest pierwsza część.. Najpierw będzie tak.. ekhm.. rzekłabym.. ;) niepsowo ;) Próbowałyśmy z Madzią moim sprzętem robić makra-niemakra ;) No i tak nam to wyszło: ;] Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A najpierw dam wam Gajca, co byście oczy nacieszyli :) :loveu: :loveu: :loveu: Zaczynamy spacerek, pieski się cieszą i świeci słonko:multi: Piękna pozycja Gajki (wypatrywała Bena niczym kochająca żona;), bo ten chwilowo zwiał :cool1: ) No i zaczynamy gonitwy ;) Nie no może jeszcze przycupnę pod drzewkiem? Tak, tak, ja posiedzę troszkę ;) Porozglądam się ;) A teraz se wstanę :evil_lol: I porozglądam sie za tym uciekinierem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No a Ben tymczasem.. Bieeeeg przez las;) I fruuu przez krzaczki I przez lasek ;) tup tup tup przez trawke ;) trzeba zwachac trawke ;) i jeszcze raz;) przez krzoki :evil_lol: A co tam, niech mnie wołają, ja se pochodze sam;) No dooooobra, idę idę :cool3: Fu! Fu! Pajaki! Fu! no fuuuu!!! Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :multi: :multi: W koncu sie spotkalismy i moglismy sie troszke pobawic :multi: :multi: :multi: :multi: Polecisz na moją klatę bejbe?:razz: :razz: :evil_lol: A buzi to ja nie chce :p Unik niczym chuck norris :evil_lol: haha kochani na razie tyle bo musze zmykac ;) reszta potem :evil_lol: Quote
Recommended Posts