Teklunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Kasiu Tenek tak chyba potrafi :eviltong: ja wierze w jego mozliwosci brata blizniaka :cool3: a nie do końca! to w końcu tylko facet i nie ma "tego czegos" w spojrzeniu... tego co tylko słodka kobietka potrafi miec :lol: Quote
sota36 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 eria napisał(a):Tak to ta sama sunia - Natka to jej dawne imię - jeszcze z jej pierwszego "domu" - ło matko, ale czad! jakm szczelsiwa! Azem sie poplakala!!!! p.s Gajka to "dziwczyna " Gucia - :):):) Quote
sota36 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 eria napisał(a):Tak to ta sama sunia - Natka to jej dawne imię - jeszcze z jej pierwszego "domu" - ło matko, ale czad! jakm szczelsiwa! Azem sie poplakala!!!! p.s Gajka to "dziewczyna " Gucia - :):):) Quote
sota36 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 eria napisał(a):Tak to ta sama sunia - Natka to jej dawne imię - jeszcze z jej pierwszego "domu" - ło matko, ale czad! jakm szczelsiwa! Azem sie poplakala!!!! p.s Gajka to "dziewczyna " Gucia - :):):) Ale banerki sa zarabiste!!!!!! Quote
sota36 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jezu z wrazenia to mi sie juz nie dubel zrobil - sorry!!!!!!!! Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :razz:Joluchna ....masz czkawkę :evil_lol: Ale macie bajeranckie banerki:loveu: Quote
sota36 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Joluchna ....masz czkawkę :evil_lol: Ale macie bajeranckie banerki:loveu: to nie czkawka - to reakcja mojego organizmu na nowe gajkowe banerki (jezu - chcialam napisac "baranki") Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='sota36']to nie czkawka - to reakcja mojego organizmu na nowe gajkowe banerki (jezu - chcialam napisac "baranki"):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Joluś czy ty przypadkiem nie byłas na Polach Marsowych;)że się jezorek plącze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napisałam pnącze:evil_lol: Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nie będę oryginalna, mnie też wzruszyła historia Gajki. :-(Jakie ona miała szczęście ,że Madziu na ciebie trafiła.:multi:Lepiej nie mogła:loveu: zadbana ,piekna, szczęśliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Madzia widziałam że już po raz drugi wkleiłaś zdjęcia Gajki w metamorfozach :multi: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Cześć Madzia :razz: ale laseczka :loveu: Quote
sota36 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Joluś czy ty przypadkiem nie byłas na Polach Marsowych;)że się jezorek plącze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napisałam pnącze:evil_lol: Pola Marsow to ja dzis mam w domku :):):) Kurde - to fakt - laleczka, to ja wkleje tej laleczki kumpla! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='bigos']Wiadomo!!!!!!!!!!!!!-kabanosek fajna rzecz[quote name='bigos'] Ostatnio bylam ze znajomymi na spacerku-był mały ON-ek, Bigosek, wilczak i haszczak. Wszyscy fajnie się bawimy, po czym haszczak wpadł na szatanski pomysł sprawdzenia, co znajduje sie w śmieciach wysypanych obok kosza i .... KABANOSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oczka się zaświeciły a nam z oczu kabanosek znikł w ciągu sekund 5 hahahaha skad ja to znam, moja cholera to by dala sie pociac za kabanosiaka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']a nie do końca! to w końcu tylko facet i nie ma "tego czegos" w spojrzeniu... tego co tylko słodka kobietka potrafi miec co nie zmienia faktu, ze urok po siostrzyczce odziedziczyl :eviltong: [quote name='sota36']Jezu z wrazenia to mi sie juz nie dubel zrobil - sorry!!!!!!!! wybaczamy, nam tez cos ostatanio reka drzy przy pisaniu :lol: jola czy ty sie wybierasz na marsowe pola w niedziele na tyskie?;) [quote name='Alicjarydzewska']Joluchna ....masz czkawkę wiadomo pijacka wszystko przez te imprezy na dgm :roll: [quote name='Alka']Nie będę oryginalna, mnie też wzruszyła historia Gajki. Jakie ona miała szczęście ,że Madziu na ciebie trafiła.Lepiej nie mogła ahhh tylko jak jej wynagrodzic przeszłosc :-( [quote name='Gabryjella']Za dużo to się u Was nie naoglądałam nie marudz rozkrecam sie dopiero :lol: [quote name='PIKA']ale laseczka tak, tylko ta cholerna laseczka przy cieczce wygryzła sobie połowe siersci i wyglada jakby ja kto po pijaku obciał :oops: oooo jak miło, moj kudelek kochanyyyy no a ja wrociłam z pracki, jutro znowu ciezko tyram, tylko ze od rana wiec wieczorkiem zawitam, wrzuce pare foteczek, zebyscie nie marudzili jak gabrysia Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Madziu,aleś się rozpisała :evil_lol:, tylko żadnych fotek nie widać :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alka']Madziu,aleś się rozpisała :evil_lol:, tylko żadnych fotek nie widać :cool3: choleraaaa ja tu chyba dzisiaj zwariuje, 4 raz probuje wrzucic i mi dogo umiera :placz: :placz: :placz: nic nie widze :lol: ' polowanie na ptaszyne :cool3: a polowanie zakonczyło sie na tym, ze pies sie zmeczyl ruszaniem glowy i ...:p klapł na tyłeczku :lol: to tyle na dzis, zadzieram kiece i lece, miłej nocy i jutrzejszego leniuchowania Quote
Alka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] nic nie widze :lol: ale my Gajeczkę widzimy i można jedno powiedzieć - ślicznotka :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 jeeeeeeee :crazyeye: :crazyeye: Madzia :crazyeye: :crazyeye: skad Ty masz takie cudowne zdjecia Gajca przyznaj sie :loveu: od kogo aparat pozyczylas :) Quote
sota36 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dziewczyny - a o ktorej w niedziele? Bo Gutek idzie do szkoly, ja robie plany wynikowe, ale moze cos wymyslimy??? Choc Tyskiego nie lubimy! Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czesć Madziu - Gajeczka promienieje... juz sie nie mogę doczekać na jej fotki w jesiennych barwach :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='dbsst']czesc jaki śliczny banerek :loveu: sylwii robota :cool3: tez nam sie podobuje, jeszcze mamy dwa na zmiane :eviltong: [quote name='Alka']ale my Gajeczkę widzimy i można jedno powiedzieć - ślicznotka :loveu::loveu::loveu: :oops: gaja sie zawstydziła pod ta kupka siersci :oops: dziekujemy za komplement :buzi: [quote name='panienkabubu']jeeeeeeee :crazyeye: :crazyeye: Madzia :crazyeye: :crazyeye: skad Ty masz takie cudowne zdjecia Gajca przyznaj sie :loveu: od kogo aparat pozyczylas :smile: a nikosiem :cool3: tez ci zrobie jak chcesz, bo widze ze sie obijasz, jak sie tylko da w tej twojej galerii :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry!! :multi: czesc i czołem :p [quote name='sota36']Dziewczyny - a o ktorej w niedziele? Bo Gutek idzie do szkoly, ja robie plany wynikowe, ale moze cos wymyslimy??? Choc Tyskiego nie lubimy! aaa to jak macie niedziele zawalona to nie bede dupki truc, ja wprawdzie w pracy jutro od 13 do 19, ale to mozemy sie umówic na tygodniu, jak juz zdrówko sie polepszyło ;) [quote name='Gosiek']czesć Madziu - Gajeczka promienieje... juz sie nie mogę doczekać na jej fotki w jesiennych barwach :cool1: Gosia zapewniam cie, ze twoje bedą o niebo lepsze :oops: a jak narazie to mamy tylko drzewa w jesiennych barwach, a ze gaja po drzewach nie skacze, wiec zdjecia są bez psa :eviltong: pokazujemy przody :p pokazemy sie tez z boku:roll: i tyły tez :eviltong: Quote
Korenia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jak Ty to robisz, że uchwycisz Gajka na focie ?! Moje to takie ruchliwe, że albo wychodzi doopka, albo sama trawa.. jakieś środki uspokajające czy co ? Ps. Foty 'z przodu' nie działają :(.. Quote
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :loveu:to jest śliczniaste a ja lubię Tyskie :p Quote
Recommended Posts