Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Kasiu Tenek tak chyba potrafi :eviltong: ja wierze w jego mozliwosci brata blizniaka :cool3:
a nie do końca! to w końcu tylko facet i nie ma "tego czegos" w spojrzeniu... tego co tylko słodka kobietka potrafi miec :lol:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
Tak to ta sama sunia - Natka to jej dawne imię - jeszcze z jej pierwszego "domu"
- ło matko, ale czad! jakm szczelsiwa! Azem sie poplakala!!!! p.s Gajka to "dziwczyna " Gucia - :):):)

Posted

eria napisał(a):
Tak to ta sama sunia - Natka to jej dawne imię - jeszcze z jej pierwszego "domu"
- ło matko, ale czad! jakm szczelsiwa! Azem sie poplakala!!!! p.s Gajka to "dziewczyna " Gucia - :):):)

Posted

eria napisał(a):
- ło matko, ale czad! jakm szczelsiwa! Azem sie poplakala!!!! p.s Gajka to "dziewczyna " Gucia - :):):)
Ale banerki sa zarabiste!!!!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Joluchna ....masz czkawkę :evil_lol:

Ale macie bajeranckie banerki:loveu:

to nie czkawka - to reakcja mojego organizmu na nowe gajkowe banerki (jezu - chcialam napisac "baranki")

Posted

[quote name='sota36']to nie czkawka - to reakcja mojego organizmu na nowe gajkowe banerki (jezu - chcialam napisac "baranki"):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Joluś czy ty przypadkiem nie byłas na Polach Marsowych;)że się jezorek plącze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napisałam pnącze:evil_lol:

Posted

Nie będę oryginalna, mnie też wzruszyła historia Gajki. :-(Jakie ona miała szczęście ,że Madziu na ciebie trafiła.:multi:Lepiej nie mogła:loveu:

zadbana ,piekna, szczęśliwa :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Joluś czy ty przypadkiem nie byłas na Polach Marsowych;)że się jezorek plącze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napisałam pnącze:evil_lol:
Pola Marsow to ja dzis mam w domku :):):)
Kurde - to fakt - laleczka, to ja wkleje tej laleczki kumpla!

Posted

[quote name='bigos']Wiadomo!!!!!!!!!!!!!-kabanosek fajna rzecz[quote name='bigos']

Ostatnio bylam ze znajomymi na spacerku-był mały ON-ek, Bigosek, wilczak i haszczak. Wszyscy fajnie się bawimy, po czym haszczak wpadł na szatanski pomysł sprawdzenia, co znajduje sie w śmieciach wysypanych obok kosza i .... KABANOSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oczka się zaświeciły a nam z oczu kabanosek znikł w ciągu sekund 5

hahahaha skad ja to znam, moja cholera to by dala sie pociac za kabanosiaka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Teklunia']a nie do końca! to w końcu tylko facet i nie ma "tego czegos" w spojrzeniu... tego co tylko słodka kobietka potrafi miec

co nie zmienia faktu, ze urok po siostrzyczce odziedziczyl :eviltong:

[quote name='sota36']Jezu z wrazenia to mi sie juz nie dubel zrobil - sorry!!!!!!!!

wybaczamy, nam tez cos ostatanio reka drzy przy pisaniu :lol:

jola czy ty sie wybierasz na marsowe pola w niedziele na tyskie?;)

[quote name='Alicjarydzewska']Joluchna ....masz czkawkę

wiadomo pijacka wszystko przez te imprezy na dgm :roll:

[quote name='Alka']Nie będę oryginalna, mnie też wzruszyła historia Gajki. Jakie ona miała szczęście ,że Madziu na ciebie trafiła.Lepiej nie mogła

ahhh tylko jak jej wynagrodzic przeszłosc :-(

[quote name='Gabryjella']Za dużo to się u Was nie naoglądałam

nie marudz rozkrecam sie dopiero :lol:

[quote name='PIKA']ale laseczka

tak, tylko ta cholerna laseczka przy cieczce wygryzła sobie połowe siersci i wyglada jakby ja kto po pijaku obciał :oops:

oooo jak miło, moj kudelek kochanyyyy

no a ja wrociłam z pracki, jutro znowu ciezko tyram, tylko ze od rana wiec wieczorkiem zawitam, wrzuce pare foteczek, zebyscie nie marudzili jak gabrysia

Posted

[quote name='Alka']Madziu,aleś się rozpisała :evil_lol:, tylko żadnych fotek nie widać :cool3:

choleraaaa ja tu chyba dzisiaj zwariuje, 4 raz probuje wrzucic i mi dogo umiera :placz: :placz: :placz:

nic nie widze :lol:

'

polowanie na ptaszyne :cool3:

a polowanie zakonczyło sie na tym, ze pies sie zmeczyl ruszaniem glowy i ...:p

klapł na tyłeczku :lol:

to tyle na dzis, zadzieram kiece i lece, miłej nocy i jutrzejszego leniuchowania

Posted

[quote name='dbsst']czesc jaki śliczny banerek :loveu:

sylwii robota :cool3: tez nam sie podobuje, jeszcze mamy dwa na zmiane :eviltong:

[quote name='Alka']ale my Gajeczkę widzimy i można jedno powiedzieć - ślicznotka :loveu::loveu::loveu:

:oops: gaja sie zawstydziła pod ta kupka siersci :oops:
dziekujemy za komplement :buzi:

[quote name='panienkabubu']jeeeeeeee :crazyeye: :crazyeye:
Madzia :crazyeye: :crazyeye:
skad Ty masz takie cudowne zdjecia Gajca przyznaj sie :loveu:
od kogo aparat pozyczylas :smile:

a nikosiem :cool3: tez ci zrobie jak chcesz, bo widze ze sie obijasz, jak sie tylko da w tej twojej galerii :cool3:

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry!! :multi:

czesc i czołem :p

[quote name='sota36']Dziewczyny - a o ktorej w niedziele? Bo Gutek idzie do szkoly, ja robie plany wynikowe, ale moze cos wymyslimy??? Choc Tyskiego nie lubimy!

aaa to jak macie niedziele zawalona to nie bede dupki truc, ja wprawdzie w pracy jutro od 13 do 19, ale to mozemy sie umówic na tygodniu, jak juz zdrówko sie polepszyło ;)

[quote name='Gosiek']czesć Madziu - Gajeczka promienieje... juz sie nie mogę doczekać na jej fotki w jesiennych barwach :cool1:

Gosia zapewniam cie, ze twoje bedą o niebo lepsze :oops:
a jak narazie to mamy tylko drzewa w jesiennych barwach, a ze gaja po drzewach nie skacze, wiec zdjecia są bez psa :eviltong:

pokazujemy przody :p

pokazemy sie tez z boku:roll:

i tyły tez :eviltong:

Posted

Jak Ty to robisz, że uchwycisz Gajka na focie ?! Moje to takie ruchliwe, że albo wychodzi doopka, albo sama trawa.. jakieś środki uspokajające czy co ?
Ps. Foty 'z przodu' nie działają :(..