eria Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Gdyby nie Ania- Zaba14 nie wiedziałabym ze to Ty zabrałaś Natkę, pewnie do głowy by mi nie przyszło że Gaja i Natka to ten sam pies. Ania już jakiś czas temu mi powiedziała, a dopiero teraz zebrałam siły by wejść tu i napisać Ci jedną z najbardziej przejmujących psich hitorii jakie znam (obok historii Kulki i Bastera:-( :-( :-( ) Quote
Shikka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jaki nochal cudny :) Przesyłamy całuchy i zapraszamy do nas :) Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']mój mądry nochalek :loveu: :loveu: :loveu: moje kochanie malenkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ma taką melancholilną minkę tu, ze chce sie ja przytulic od razu :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 eria napisał(a):Gdyby nie Ania- Zaba14 nie wiedziałabym ze to Ty zabrałaś Natkę, pewnie do głowy by mi nie przyszło że Gaja i Natka to ten sam pies. Ania już jakiś czas temu mi powiedziała, a dopiero teraz zebrałam siły by wejść tu i napisać Ci jedną z najbardziej przejmujących psich hitorii jakie znam (obok historii Kulki i Bastera:-( :-( :-( ) eria ja wiem, ze czasami jest ciezko pisac o takich rzeczach, ja sama nie wiem, czy chciałabym znac całą prawde o gajce o jej włascicielach, ja sama troche działam w schrosnisku i wiem, ze ludzie raczej nie podejmuja sie opieki nad psami z trudna przeszłoscia, bo boja sie ze sobie nie poradza itd. ja tez nie mowie, ze bym jej nie wzieła, bo jadąc po nią wiedziałam, ze juz nalezy do mnie :loveu: Shikka napisał(a):Jaki nochal cudny :smile: Przesyłamy całuchy i zapraszamy do nas :smile: a jaki mokry :eviltong: dziekujemy za cmokasy, nieomieszkamy wpasc :cool3: nawet zaraz :eviltong: Teklunia napisał(a):moje kochanie malenkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::l oveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ma taką melancholilną minkę tu, ze chce sie ja przytulic od razu :buzi: Kasiu to jest mina do polowania na liscie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Shikka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Mokre, zimne, duże nosy to jest to :multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Shikka']Mokre, zimne, duże nosy to jest to :multi::multi: prosze bardzo specjalnie dla ciebie shikka duuuuuuzy nosss a teraz uciekam, bede wieczorkiem ;) Quote
g_o_n_i_a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Hej Madziu :multi: Gajeczka :loveu: Quote
eria Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ona jest boska, te oczyska jakie cudne :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej Madziu :multi: Gajeczka :loveu: o witamy chlebem solą i w...odą bos niepełnoletnia :eviltong: [quote name='eria']Ona jest boska, te oczyska jakie cudne :loveu: to fakt, oczy ma naprawde magiczne, kiedys nawet nasza dobra znajoma stwierdziła, ze gaja wygląda, jakby miała oczy kredką malowane :cool3: a ze juz wrociłam to i jedno jeszcze wrzuce:cool3: moja miłosci jedyna :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 i jeszcze hipnotyzerka kabanosków na dobranoc :buzi: Quote
Nugatowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']prosze bardzo specjalnie dla ciebie shikka duuuuuuzy nosss a teraz uciekam, bede wieczorkiem ;) O gasz, jaka laska :mdleje: Quote
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 cudowna śliczna mmmmniiaaaammm :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Nugatowa napisał(a):O gasz, jaka laska :mdleje: twój nugatek tez niczego sobie chłopina jest :cool3: ps.kingus te 3 zdjecia mi sie podobują u ciebie w galerii, nic ze takie same, naprawde ładne :loveu: malawaszka napisał(a):cudowna śliczna mmmmniiaaaammm :loveu: :loveu: :loveu: oj waszka waszka z mojego psa to bys miała mniam, chyba mi przytyła małpa jedna :eviltong: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze hipnotyzerka kabanosków na dobranoc :buzi: :loveu::loveu::loveu: Pańcia no daj kałbaskę :razz: Quote
Nugatowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):twój nugatek tez niczego sobie chłopina jest :cool3: ps.kingus te 3 zdjecia mi sie podobują u ciebie w galerii, nic ze takie same, naprawde ładne :loveu: :eviltong: Madziek! Przeca poprawiłam :obrazic: :lol: poprostu fotosik sfixował :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Pańcia no daj kałbaskę :razz: i tak dałam :oops: ja tak nie moge kiedy ona tymi maslanymi oczetami sie we mnie wpatruje :cool3: Nugatowa napisał(a):Madziek! Przeca poprawiłam :obrazic: :lol: poprostu fotosik sfixował :evil_lol: :evil_lol: kingus, ale mnie sie podobało, naprawde!! :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 a jeszcze jedno :eviltong: kudłata z lotu ptaka :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 wrzucam jeszcze pare zdjec, poniewaz poprosiłam sylwie o skombinowanie dla nas jakiegos fajniastego banerka i chce zeby miała w czym wybierac :cool3: ostatnio mam manie fotografowania pyska gajka :loveu: lewy profil prawy profil (chyba nie za dobry :eviltong: ) i znowu lewy :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Na razie daje dwa bo mam problem z tym jesiennym tłem - brak weny ;) Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze hipnotyzerka kabanosków na dobranoc :buzi: moja córcia słodziutka :loveu::loveu::loveu: ja bym jej dała konia z kopytami, nie tylko kiełbaske jakby tak na mnie spojrzała :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Sylwia dzięki śliczne, banerki przepiękne, jesli pozwolisz wykorzystam wszystkie trzy, co pare dni będę zmieniać :evil_lol: [quote name='Teklunia']moja córcia słodziutka :loveu::loveu::loveu: ja bym jej dała konia z kopytami, nie tylko kiełbaske jakby tak na mnie spojrzała :oops: Kasiu Tenek tak chyba potrafi :eviltong: ja wierze w jego mozliwosci brata blizniaka :cool3: wrzucam jeszcze jedno a teraz lece do waszych galerii i lece do pracki :-( będę poznooo :-( Quote
eria Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A to cudne oczko to chyba z dedykacją dla mnie miało być :loveu: wiem że są prawa autorskie ale aż sobie musiałam tą fotkę skopiować :loveu: wybacz:p Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 eria napisał(a):A to cudne oczko to chyba z dedykacją dla mnie miało być :loveu: wiem że są prawa autorskie ale aż sobie musiałam tą fotkę skopiować :loveu: wybacz:p nie ma sprawy, ciesze sie, ze się podoba fotka, ja sobie wrzuce ją na sciane do pokoju :loveu: Quote
bigos Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze hipnotyzerka kabanosków na dobranoc :buzi: Wiadomo!!!!!!!!!!!!!-kabanosek fajna rzecz;) Ostatnio bylam ze znajomymi na spacerku-był mały ON-ek, Bigosek, wilczak i haszczak. Wszyscy fajnie się bawimy, po czym haszczak wpadł na szatanski pomysł :diabloti:sprawdzenia, co znajduje sie w śmieciach wysypanych obok kosza i .... KABANOSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oczka się zaświeciły a nam z oczu kabanosek znikł w ciągu sekund 5:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts