Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

Gdyby nie Ania- Zaba14 nie wiedziałabym ze to Ty zabrałaś Natkę, pewnie do głowy by mi nie przyszło że Gaja i Natka to ten sam pies. Ania już jakiś czas temu mi powiedziała, a dopiero teraz zebrałam siły by wejść tu i napisać Ci jedną z najbardziej przejmujących psich hitorii jakie znam (obok historii Kulki i Bastera:-( :-( :-( )

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']mój mądry nochalek :loveu: :loveu: :loveu:
moje kochanie malenkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
ma taką melancholilną minkę tu, ze chce sie ja przytulic od razu :buzi:

Posted

eria napisał(a):
Gdyby nie Ania- Zaba14 nie wiedziałabym ze to Ty zabrałaś Natkę, pewnie do głowy by mi nie przyszło że Gaja i Natka to ten sam pies. Ania już jakiś czas temu mi powiedziała, a dopiero teraz zebrałam siły by wejść tu i napisać Ci jedną z najbardziej przejmujących psich hitorii jakie znam (obok historii Kulki i Bastera:-( :-( :-( )

eria ja wiem, ze czasami jest ciezko pisac o takich rzeczach, ja sama nie wiem, czy chciałabym znac całą prawde o gajce o jej włascicielach, ja sama troche działam w schrosnisku i wiem, ze ludzie raczej nie podejmuja sie opieki nad psami z trudna przeszłoscia, bo boja sie ze sobie nie poradza itd. ja tez nie mowie, ze bym jej nie wzieła, bo jadąc po nią wiedziałam, ze juz nalezy do mnie :loveu:

Shikka napisał(a):
Jaki nochal cudny :smile: Przesyłamy całuchy i zapraszamy do nas :smile:

a jaki mokry :eviltong: dziekujemy za cmokasy, nieomieszkamy wpasc :cool3: nawet zaraz :eviltong:

Teklunia napisał(a):
moje kochanie malenkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::l oveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
ma taką melancholilną minkę tu, ze chce sie ja przytulic od razu :buzi:

Kasiu to jest mina do polowania na liscie :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hej Madziu :multi:
Gajeczka :loveu:

o witamy chlebem solą i w...odą bos niepełnoletnia :eviltong:

[quote name='eria']Ona jest boska, te oczyska jakie cudne :loveu:

to fakt, oczy ma naprawde magiczne, kiedys nawet nasza dobra znajoma stwierdziła, ze gaja wygląda, jakby miała oczy kredką malowane :cool3:

a ze juz wrociłam to i jedno jeszcze wrzuce:cool3:

moja miłosci jedyna :loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):
O gasz, jaka laska :mdleje:

twój nugatek tez niczego sobie chłopina jest :cool3: ps.kingus te 3 zdjecia mi sie podobują u ciebie w galerii, nic ze takie same, naprawde ładne :loveu:

malawaszka napisał(a):
cudowna śliczna mmmmniiaaaammm :loveu: :loveu: :loveu:

oj waszka waszka z mojego psa to bys miała mniam, chyba mi przytyła małpa jedna :eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
twój nugatek tez niczego sobie chłopina jest :cool3: ps.kingus te 3 zdjecia mi sie podobują u ciebie w galerii, nic ze takie same, naprawde ładne :loveu: :eviltong:

Madziek! Przeca poprawiłam :obrazic: :lol: poprostu fotosik sfixował :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

Pańcia no daj kałbaskę :razz:

i tak dałam :oops: ja tak nie moge kiedy ona tymi maslanymi oczetami sie we mnie wpatruje :cool3:

Nugatowa napisał(a):
Madziek! Przeca poprawiłam :obrazic: :lol: poprostu fotosik sfixował :evil_lol: :evil_lol:

kingus, ale mnie sie podobało, naprawde!! :evil_lol:

Posted

wrzucam jeszcze pare zdjec, poniewaz poprosiłam sylwie o skombinowanie dla nas jakiegos fajniastego banerka i chce zeby miała w czym wybierac :cool3:

ostatnio mam manie fotografowania pyska gajka :loveu:
lewy profil

prawy profil (chyba nie za dobry :eviltong: )

i znowu lewy :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze hipnotyzerka kabanosków na dobranoc :buzi:

moja córcia słodziutka :loveu::loveu::loveu:
ja bym jej dała konia z kopytami, nie tylko kiełbaske jakby tak na mnie spojrzała :oops:

Posted

Sylwia dzięki śliczne, banerki przepiękne, jesli pozwolisz wykorzystam wszystkie trzy, co pare dni będę zmieniać :evil_lol:

[quote name='Teklunia']moja córcia słodziutka :loveu::loveu::loveu:
ja bym jej dała konia z kopytami, nie tylko kiełbaske jakby tak na mnie spojrzała :oops:

Kasiu Tenek tak chyba potrafi :eviltong: ja wierze w jego mozliwosci brata blizniaka :cool3:

wrzucam jeszcze jedno

a teraz lece do waszych galerii i lece do pracki :-( będę poznooo :-(

Posted

A to cudne oczko to chyba z dedykacją dla mnie miało być :loveu: wiem że są prawa autorskie ale aż sobie musiałam tą fotkę skopiować :loveu: wybacz:p

Posted

eria napisał(a):
A to cudne oczko to chyba z dedykacją dla mnie miało być :loveu: wiem że są prawa autorskie ale aż sobie musiałam tą fotkę skopiować :loveu: wybacz:p

nie ma sprawy, ciesze sie, ze się podoba fotka, ja sobie wrzuce ją na sciane do pokoju :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze hipnotyzerka kabanosków na dobranoc :buzi:

Wiadomo!!!!!!!!!!!!!-kabanosek fajna rzecz;)

Ostatnio bylam ze znajomymi na spacerku-był mały ON-ek, Bigosek, wilczak i haszczak. Wszyscy fajnie się bawimy, po czym haszczak wpadł na szatanski pomysł :diabloti:sprawdzenia, co znajduje sie w śmieciach wysypanych obok kosza i .... KABANOSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oczka się zaświeciły a nam z oczu kabanosek znikł w ciągu sekund 5:evil_lol::evil_lol::evil_lol: