madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaaaaaaak mecz byl swietny prawie wygralismy :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: hahahahahaha powtórze sie ze PRAWIE robi wielką różnice Quote
madzia20sosnowiec Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 czesc i czołem :buzi: lece do pracy, dzisiaj moj wielki dzien :eviltong: ide konkurs prowadzic z prawdziwymi ludzmi i prawdziwymi nagrodami i wogóle ze wszystkim prawdziwym :eviltong: trzymajcie za mnie kciuki :oops: a tu gajek dla was Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem :buzi: lece do pracy, dzisiaj moj wielki dzien :eviltong: ide konkurs prowadzic z prawdziwymi ludzmi i prawdziwymi nagrodami i wogóle ze wszystkim prawdziwym :eviltong: trzymajcie za mnie kciuki :oops: a tu gajek dla was Czy mi sie zdaje czy widze spineczki:razz: Quote
PIKA Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Madzia kiepsko, :shake: jak konkurs prowadzisz to na pewno nic nie wygrasz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Madzia jaki konkurs?? :kciuki: może bym podjechała coś wygrać po znajomości hęęę/? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='PIKA']Madzia kiepsko, :shake: jak konkurs prowadzisz to na pewno nic nie wygrasz :evil_lol: hahahaha no kapa jak cholera ale mam 12zeta za godzine na reke juz to se sama kupie jakis badziewny t-shirt :eviltong: [quote name='malawaszka']Madzia jaki konkurs?? :kciuki: może bym podjechała coś wygrać po znajomości hęęę/? :razz: wpadnij wpadnij koszulke wygrasz z logo firmy ekocem :evil_lol: dobra lece, bede wieczorekiem :eviltong: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='PIKA']Madzia kiepsko, :shake: jak konkurs prowadzisz to na pewno nic nie wygrasz :evil_lol: prawda MAdzia nie masz szans na wygrana chciby nie wiem co................ a tak serio JAK poszło mów mów mów a może ktoś Madzine wygrał skoro jej jeszcze nie ma :cool1: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 dbsst napisał(a):a może ktoś Madzine wygrał skoro jej jeszcze nie ma :cool1: Tia.. tylko nic nie mówiła że jest do wygrania :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 dbsst napisał(a):prawda MAdzia nie masz szans na wygrana chciby nie wiem co................ a tak serio JAK poszło mów mów mów a może ktoś Madzine wygrał skoro jej jeszcze nie ma :cool1::crazyeye::crazyeye::crazyeye:oj Dbsst nie kracz bo Gaja zostanie sierotką :razz:jak nam Madzia nie wróci;) Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jo-jo napisał(a):Tia.. tylko nic nie mówiła że jest do wygrania :razz: :evil_lol: bo to była pewnie tajemniece jakby nam powiedziała ti my byśmy kcieli ja wygrać ja biore Coco i Gaje :cool1: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 dbsst napisał(a):a może ktoś Madzine wygrał skoro jej jeszcze nie ma JESTEEEEEM JUUUUZ!szmaciarstwo mnie od internetu odłączyłooo, dopiero sie dobiłam ( taaak taaak mamy 1,37 :D) jutro wrzuce foty, jak mi znowu nie nawali komp kocham was :buzi: Quote
Magda Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):JESTEEEEEM JUUUUZ!szmaciarstwo mnie od internetu odłączyłooo, dopiero sie dobiłam ( taaak taaak mamy 1,37 :D) jutro wrzuce foty, jak mi znowu nie nawali komp kocham was :buzi: To dobrze, ze jestes!! czekam na ffotki:cool3: A co to za wyznanie?:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Madzia :multi: Czekam z niecierpliwością na foteczki cudnej Gajeczki :loveu: Quote
Alka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 i znów nie ma Madzi,:cool3: ani fotek :cool3:, ani z relacji z prawdziwego konkursu:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 kochani wiem, ze znowu mnie nie ma, niestety, mam problemy z internetem u mnie na osiedlu, nie wiem jak długo to potrwa:-( aha i jestem nadal bez aparatu,tzn. mysle ze w poniedziałek juz sobie zakupie jakiegos fajnego canonka:eviltong: bedą ładne nowe zdjecia :loveu: Quote
Vectra Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Cześć Madzia :multi: :multi: a jakiego Canonca cesz kupić ?? Quote
panienkabubu Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Melduję, że Madzia jest cała i zdrowa i zachłannie pragnie słońca w celu opalenia skóry swej, bo moja jest trochę ciemniejsza i Madzię trafia szlag :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poza tym nikt Jej nie lubi, bo poczta nie dochodzi do Niej, nie ma internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po prostu sobie u kogoś przegrała, hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A aparacik, to Madzik mówiła coś o A420 czy jakoś tak, nie wiem dokładnie, bo Ona też nie pamiętała ;) No, a jak ja się przełamię, to wybiorę się z Madzią i Gajką na spacerek w celu sprawdzenia mojego sprzętu na biegających psach ;) No, ale to jeszcze trochę potrwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 panienkabubu napisał(a):Melduję, że Madzia jest cała i zdrowa i zachłannie pragnie słońca w celu opalenia skóry swej, bo moja jest trochę ciemniejsza i Madzię trafia szlag :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poza tym nikt Jej nie lubi, bo poczta nie dochodzi do Niej, nie ma internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po prostu sobie u kogoś przegrała, hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A aparacik, to Madzik mówiła coś o A420 czy jakoś tak, nie wiem dokładnie, bo Ona też nie pamiętała ;) No, a jak ja się przełamię, to wybiorę się z Madzią i Gajką na spacerek w celu sprawdzenia mojego sprzętu na biegających psach ;) No, ale to jeszcze trochę potrwa :evil_lol: :evil_lol:Kasia, gdyby nie Ty to nic bysmy o tej Magdzie nie wiedzieli :lol: Quote
panienkabubu Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Teklunia napisał(a):Kasia, gdyby nie Ty to nic bysmy o tej Magdzie nie wiedzieli :lol: prosze jaka ze mnie wspaniała sąsiadka :lol: Gajka była kąpana wczoraj lub przedwczoraj, jużnie pamiętam, dni mi lecą za szybko ;) och jak żałuje ze nie miałam aparatu.. wygladała pieknieeeee :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ;)no to przynajmniej pewność ze z paskudami :evil_lol:wszystko OK:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 znowu tylko na chwilke wrzucam dwa moje zdjecia z ogniska i znowu lece juz niedlugo bede uzbrojona w aparat i nowe foty gajka, cierpliwosci :oops: milego wieczora :buzi: ps.waszka mamy kaganiec :lol: :cool3: Quote
Recommended Posts