Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc i czołem :buzi:

lece do pracy, dzisiaj moj wielki dzien :eviltong: ide konkurs prowadzic z prawdziwymi ludzmi i prawdziwymi nagrodami i wogóle ze wszystkim prawdziwym :eviltong:

trzymajcie za mnie kciuki :oops:
a tu gajek dla was

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem :buzi:

lece do pracy, dzisiaj moj wielki dzien :eviltong: ide konkurs prowadzic z prawdziwymi ludzmi i prawdziwymi nagrodami i wogóle ze wszystkim prawdziwym :eviltong:

trzymajcie za mnie kciuki :oops:
a tu gajek dla was

Czy mi sie zdaje czy widze spineczki:razz:

Posted

[quote name='PIKA']Madzia kiepsko, :shake: jak konkurs prowadzisz to na pewno nic nie wygrasz :evil_lol:

hahahaha no kapa jak cholera ale mam 12zeta za godzine na reke juz to se sama kupie jakis badziewny t-shirt :eviltong:

[quote name='malawaszka']Madzia jaki konkurs?? :kciuki: może bym podjechała coś wygrać po znajomości hęęę/? :razz:

wpadnij wpadnij koszulke wygrasz z logo firmy ekocem :evil_lol:

dobra lece, bede wieczorekiem :eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']Madzia kiepsko, :shake: jak konkurs prowadzisz to na pewno nic nie wygrasz :evil_lol:

prawda

MAdzia nie masz szans na wygrana chciby nie wiem co................

a tak serio JAK poszło mów mów mów

a może ktoś Madzine wygrał skoro jej jeszcze nie ma :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):

Tia.. tylko nic nie mówiła że jest do wygrania :razz: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
prawda

MAdzia nie masz szans na wygrana chciby nie wiem co................

a tak serio JAK poszło mów mów mów

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:oj Dbsst nie kracz bo Gaja zostanie sierotką :razz:jak nam Madzia nie wróci;)

Posted

jo-jo napisał(a):
Tia.. tylko nic nie mówiła że jest do wygrania :razz: :evil_lol:

bo to była pewnie tajemniece

jakby nam powiedziała ti my byśmy kcieli ja wygrać

ja biore Coco i Gaje :cool1: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a może ktoś Madzine wygrał skoro jej jeszcze nie ma

JESTEEEEEM JUUUUZ!szmaciarstwo mnie od internetu odłączyłooo, dopiero sie dobiłam ( taaak taaak mamy 1,37 :D) jutro wrzuce foty, jak mi znowu nie nawali komp

kocham was :buzi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
JESTEEEEEM JUUUUZ!szmaciarstwo mnie od internetu odłączyłooo, dopiero sie dobiłam ( taaak taaak mamy 1,37 :D) jutro wrzuce foty, jak mi znowu nie nawali komp

kocham was :buzi:

To dobrze, ze jestes!! czekam na ffotki:cool3:

A co to za wyznanie?:loveu:

Posted

kochani wiem, ze znowu mnie nie ma, niestety, mam problemy z internetem u mnie na osiedlu, nie wiem jak długo to potrwa:-(

aha i jestem nadal bez aparatu,tzn. mysle ze w poniedziałek juz sobie zakupie jakiegos fajnego canonka:eviltong:
bedą ładne nowe zdjecia :loveu:

Posted

Melduję, że Madzia jest cała i zdrowa i zachłannie pragnie słońca w celu opalenia skóry swej, bo moja jest trochę ciemniejsza i Madzię trafia szlag :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Poza tym nikt Jej nie lubi, bo poczta nie dochodzi do Niej, nie ma internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po prostu sobie u kogoś przegrała, hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A aparacik, to Madzik mówiła coś o A420 czy jakoś tak, nie wiem dokładnie, bo Ona też nie pamiętała ;)

No, a jak ja się przełamię, to wybiorę się z Madzią i Gajką na spacerek w celu sprawdzenia mojego sprzętu na biegających psach ;) No, ale to jeszcze trochę potrwa :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Melduję, że Madzia jest cała i zdrowa i zachłannie pragnie słońca w celu opalenia skóry swej, bo moja jest trochę ciemniejsza i Madzię trafia szlag :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Poza tym nikt Jej nie lubi, bo poczta nie dochodzi do Niej, nie ma internetu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po prostu sobie u kogoś przegrała, hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A aparacik, to Madzik mówiła coś o A420 czy jakoś tak, nie wiem dokładnie, bo Ona też nie pamiętała ;)

No, a jak ja się przełamię, to wybiorę się z Madzią i Gajką na spacerek w celu sprawdzenia mojego sprzętu na biegających psach ;) No, ale to jeszcze trochę potrwa :evil_lol: :evil_lol:
Kasia, gdyby nie Ty to nic bysmy o tej Magdzie nie wiedzieli :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Kasia, gdyby nie Ty to nic bysmy o tej Magdzie nie wiedzieli :lol:

prosze jaka ze mnie wspaniała sąsiadka :lol:

Gajka była kąpana wczoraj lub przedwczoraj, jużnie pamiętam, dni mi lecą za szybko ;)
och jak żałuje ze nie miałam aparatu.. wygladała pieknieeeee :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: