madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']...a nie ma jakiejś odżywki ułatwiającej rozczesywanie?? :razz: a jest :cool3: ale gaja ma po niej łupież :oops: i mam jeszcze takie Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Gajka - ogórkożerca...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 AlKil napisał(a): Gajka - ogórkożerca...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w rzeczy samej :lol: a na powaznie to nie wiem skad jej sie to ogórki wziely, mnie sie cos wydaje ze ona zaczeła je zrec odkad coco zaczeła je dostawac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 eee...to szkoda :shake: a Ty musisz się potem męczyć :shake: :cool3: fajne spineczki :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Cola napisał(a)::cool3: fajne spineczki :cool3: haha no własnie kwiatki nam tylko ze spinków zostały, fioletowa zlamana przez gajca:angryy: Quote
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ona slicznie wyglada w spietych wloskach :bigcool: Nie dobrze z tymi zatokami...:shake::buzi: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 kurdr belle jaka ona jest śliczna nie jestm jakimś giga fanem długowłosych psów ale Gaja i jej spineczki mnie powalają na kolana słodycz :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='anetta']Ona slicznie wyglada w spietych wloskach :bigcool: Nie dobrze z tymi zatokami...:shake::buzi: [quote name='dbsst']kurdr belle jaka ona jest śliczna nie jestm jakimś giga fanem długowłosych psów ale Gaja i jej spineczki mnie powalają na kolana słodycz :loveu: bo mi pies w samozachwyt popadnie :eviltong: i jeszcze jedno i ide ogladac film :lol: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a):jaki film ???????? gadać mi tu ze mna :cool3:no wlasnie, jaki film? tez bym cos fajnego obejrzala :cool3: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teklunia napisał(a):no wlasnie, jaki film? tez bym cos fajnego obejrzala :cool3: poszła :shake: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a):poszła :shake:niegrzecznie sie zachowala! nie uwazasz? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a):jaki film ???????? gadać mi tu ze mna :cool3: Teklunia napisał(a):no wlasnie, jaki film? tez bym cos fajnego obejrzala :cool3: kod da vinci ponoc beznadziejny, musze oebjrzec zeby stwierdzic :eviltong: Teklunia napisał(a):niegrzecznie sie zachowala! nie uwazasz? :evil_lol: a barrdzo grzecznie bo wrocila powiedziec jaki film :eviltong: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teklunia napisał(a):niegrzecznie sie zachowala! nie uwazasz? :evil_lol: to ja ide mecza oglądać powiedz jak Ci sie podobał kod Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Gabryjella napisał(a):Cześć Madziu :multi: Dawno u Was nie byłam, ale zmian za dużo to nie ma:eviltong: No może poza jednym- Gajka coraz piękniejsza:loveu: czesc gabrysia, wybaczyc musisz, od tego momentu jak sie z dogo cos stało to subskrypcje mi poszły w daleki swiat i do tej pory się watków wszystkich doszukac nie moge :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja tez czekam na relacje z filmu, bo ciekawa jestem... i tez zaraz ide na mecz :p obstawiam 2:1 dla nas :lol: Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teklunia napisał(a):j obstawiam 2:1 dla nas :lol: coś chyba Ci sie pomyliło :evil_lol: Ja tam meczów nie ogladam :evil_lol: i jeszcze TZ wymeldowalam, zeby mi tu nie wrzeszczal nad uchem :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='PIKA']coś chyba Ci sie pomyliło :evil_lol: Ja tam meczów nie ogladam :evil_lol: i jeszcze TZ wymeldowalam, zeby mi tu nie wrzeszczal nad uchem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój TZ w pracy a ja na dogo :razz: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a):hmmmmmmmmmmmmm 0:1 :evil_lol: na razie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 no no no kochani widze mecz obsatwiacie ale niecelnie bo w tyłek dostalismy, ja sie ciesze ze wybrałama film... powiem tak, dla kogos kto jest mocno religijny i nie umie szybko czytac w dodatku ten film sie nie nadaje jako ze czytac troche potrafie i do matki teresy mi daleko, to film mi sie podobał, naprawde odkrywa sporo tajemnic koscioła i samej wiary człowieka, tych którzy nie są pewni swojej wiary postawi w jeszcze wiekszym zapytaniem :oops: i chociaz nie lubie toma hanks to naprawde jestem pełna podziwu, polecam naprawde, jeden z lepszych filmów jakie ostatnio obejrzałam zastanawiam sie tylko co w takiej kwestii teraz powie koscioł bo napewno nie pozostanie ten film bez echa... Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 cześć Madzia :lol: :lol: :lol: :lol: mecz był bardzo udany ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze wybrałaś nie masz czego załować :p Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 taaaaaaaaaaaaaaaaak mecz byl swietny prawie wygralismy :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dbsst napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaaak mecz byl swietny prawie wygralismy :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: bardzo prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts