madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']prawie robi wielką różnicę :razz: aa tam opowiadasz:eviltong: [quote name='olcha'] :lol: :lol: :lol: Ona tu wygląda jak te żubry z rekalmy piwa bezalkoholowego ;-) masz zubra :lol: nie tylko występuje w puszczy, bo u nas w parku tez spotkałam :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć choróbko .......ty chyba musiałas gdzieś być z moim TZtem i Kubą bo oni obaj zas....ni :evil_lol: zaa co?:eviltong: a z kubą i z tz-te nie byłam, chyba :eviltong: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Piękne foty psiaków i Zuberka:drinking::drinking::drinking: Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Madzia, duzo zdrowka dla Ciebie, kuruj sie, kuruj :buzi::calus: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 i jak po żuberku lepiej Ci ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='bigos']Piękne foty psiaków i Zuberka:drinking::drinking::drinking: hahaha zuber rzadzi! [quote name='anetta']Madzia, duzo zdrowka dla Ciebie, kuruj sie, kuruj :buzi::calus: kuruje sie kuruje tylko nie zubrem [quote name='dbsst']i jak po żuberku lepiej Ci ;-) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: debe ty wieeeesz, wisnióweczka :cool2: :thumbs: i gajek w buszu:eviltong: Quote
Magda Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Czesc Madzia!! Jak tam zdrowko, bo wyczytalam, ze cos sie przyplatalo:mad: Madzie to tak chyba maja.....ja mam znowu katar:shake: Ty tez obchodzilas imieninki? Quote
madzia20sosnowiec Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 madzia no chora jestem nadal, dzisiaj chyba gorzej, bo cos mnie pluca bola :oops: wrzucam wam zdjecie gajkoslawy jedno fajne i uciekam sie grzac dalej :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Hej Madziu! Szybkiego powrotu do zdrówka życzymy! :multi: A Gajunia jak zawsze piękna... I te spineczki :loveu: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ojejku :shake: biedna madzia :calus: zdrowiej nam tu szybciorem :cool3: ..hihi jakie bajerandzkie spineczki :loveu: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 czesc zdechlaczku :lol: poprawilo Ci sie cosik? Quote
madzia20sosnowiec Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 czesc babeczki :buzi: no wlasnie sie nic nie poprawilo, chyba nawet mi gorzej cos, katar z wody zamienil mi sie w zielone gluty (ehhh jaka jestem delikatna :eviltong: ) i pluca mnie troche bolą, nie wiem dzisiaj jeszcze sie naszpikuje fervexem i polopirynka i zobaczymy jutro rano, jak sie nie zacznie poprawiac to ide do lekarza :lol: :lol: i jeszcze gajeczek dla was i uciekam spac juz:p Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Madziu - glutku, wracaj nam szybciutko do zdroweczka! :-) Nosecek Gajuni sweet :loveu: Quote
Magda Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Ale sliczna morda!!:evil_lol::loveu::loveu: Madzia bedzie dobrze....... Madzie tak maja:lol: Quote
Lucy* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Dużo zdrówka Madziu :buzi: :buzi: Kuruj się bo musimy się w końcu umówić .. my krajanki :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Lucy*']Dużo zdrówka Madziu :buzi: :buzi: Kuruj się bo musimy się w końcu umówić .. my krajanki :evil_lol: bede w poniedziałek, obiecuje :p [quote name='Alicjarydzewska']żyjesz jeszcze ;-) zyje zyje chociaz cienko ze mną, zatoki mnie coraz bardziej bolą, tz-ta zaraziłam a ten to juz wogóle jak siedem nieszczesc teraz wygląda :p wczoraj byłam we wrocławiu u tego lekarza hildenbranda, uczekałysmy sie z ewą co niemiara, ale najwazniejsze, ze cacus nie jest w takim złym stanie i jedyna przeszkoda jaka moze dla niego byc to wiek :) a wasze galeryjki odwiedzam, tylko jakos sie ostatnio zaniedbałam i nie cykam fot gajkowej, dzisiaj wrzuce troche ;) gimastyka troche nam sie fryzurka zburzyla i moje mizerne makro a wogóle to musze sie poskarzyc ze gajek popsuł spineczke swoją ;( Quote
PIKA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Cześć Madziu :multi: Ladne to tak TZ-ta zarazać ? :evil_lol: Ty idź dziewczyno do lekarza z tymi zatokami :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='PIKA']Ladne to tak TZ-ta zarazać ? :evil_lol: zaraził sie na własne zyczenie :evil_lol: a teraz zdycha :p za to mnie juz troche lepiej, dzisiaj jeszcze chyba do fryzjera bym poszla, tak jakos mi sie zmiany chce :roll: i jeszcze gajek blagajacy o kawalek...ogorka :cool3: tu modlitwa przed talerzykiem (koloejny dowód na to ze gaja jest slepa :cool3: i pies dostal co chcial :p Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cześć :) oj lecz się, lecz.....i zdrowiej szybko :calus: ...włosy potargał wiatr....ale ten nieład jest ładny :loveu: Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] troche nam sie fryzurka zburzyla a wogóle to musze sie poskarzyc ze gajek popsuł spineczke swoją ;( Witaj Madziu ! Jak to mówią , ładnemu we wszystkim ładnie , nawet w nieładzie na główce Gajeczka wygląda uroczo :loveu: szkoda tylko spineczki bo była prawie pod kolor ozorka :evil_lol: Madziu, z tym fryzjerem to dobry pomysł , humorek na pewno poprawi.Ja w przyszłym tygodniu idę,już mam taki odrost ,że wstyd się pokazywać :cool3: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] tu modlitwa przed talerzykiem (koloejny dowód na to ze gaja jest slepa :cool3: oddawaj mi psa, łobuzico :mad::mad::mad: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']...włosy potargał wiatr....ale ten nieład jest ładny :loveu: a ile potem jest czesania i kołtunów :shake: :shake: :shake: [quote name='Alka']Madziu, z tym fryzjerem to dobry pomysł , humorek na pewno poprawi.Ja w przyszłym tygodniu idę,już mam taki odrost ,że wstyd się pokazywać :cool3: ahh ala jak zwykle przesadzasz pewnie z tymi odrostami, ja na zdjeciach nic nie widziałam a na twój kolorek włosów to ja chora jestem:oops: a fryzjera z powodu choroby przełozyłam na nastepny tydzien, bede miała wiecej czasu na namyslenie sie co zrobic z tymi moimi kudełkami, moze wkoncu czas poeksperymentowac :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='Teklunia']oddawaj mi psa, łobuzico :mad::mad::mad: hahahh takiego głodomora to ja cie prosze bardzo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:niedobla pańcia , sama zjadła :razz: no wląsnie a jesli juz o jedzeniu mowa, to ja jeszcze dzisiaj nic nie jadłam, za to gajka własnie dostała od panci ogoreczka :oops: nie znam psa co tak ogórki wcina, no mowie wam :roll: jeszcze trawiaste foto, i w ciepełku robione, bo u nas juz teraz deszcz znowu leje :-( Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ...a nie ma jakiejś odżywki ułatwiającej rozczesywanie?? :razz: Quote
Recommended Posts