anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Wow, no to fajnie!!! Ale z Gaja? :razz: Sika? http://img524.imageshack.us/img524/6282/img4448resize1bu.jpg :razz: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile foteczków Gajkowych , Madziowych i Kasiowych:multi: Madzia a sprałaś Piotrowi doope:razz:że nie robi fotek Locersikowi :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Słuchajcie, no powiem tak ;-) Ja jeszcze nie dodałam wszystkich zdjec Gajki, ktore mam, a tu juz Madzia mi mowi, ze ma "mało" (czyt. ponad 50:lol:)... Jak tylko się uwine ze sprzataniem to wam wrzuce Gajka, co byscie nadal oczy cieszyli :) Madzia, to jednak kabelek Ci mam podrzucic czy przyjsc po aparacik? a zreszta;) napisze Ci smsa :P Quote
e.v.a Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 jakie kudłate foteczki:D i mokre nochy :D :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Madzia a sprałaś Piotrowi doope:razz:że nie robi fotek Locersikowi :cool3: sprałam za wszystkie czasy,obiecał poprawe :roll: [quote name='panienkabubu']Jak tylko się uwine ze sprzataniem to wam wrzuce Gajka, co byscie nadal oczy cieszyli :smile: Madzia, to jednak kabelek Ci mam podrzucic czy przyjsc po aparacik? a zreszta;-) napisze Ci smsa :P no to ja czekam na te zdjecia co ci zostały z tych 199 :eviltong: zaraz bede u ciebie z gajkiem i z aparatem :lol: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Madziu, rozładował mi się aparat, więc dzisiejszych fot już teraz nie dodam, bo nie mam siły podłączać tego aparatu, zmniejszać wszystkiego.. Jutro to zrobię, :modla: wybacz A teraz mam kilka tych wcześniejszych Quote
Daga_i_Oskar Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No Gajeczka :loveu: :loveu: cud malina z Ciebie dziewczyna :cool3: :cool3: cyba po pańci ta urodę odziedziczyłas :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] cyba po pańci ta urodę odziedziczyłas :razz: hahahaha jak juz pisałam nawet ja nie mam tylu cycków co gaja :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Lefoń w Sosnowieckich lasach:razz: co to jest lefoń :eviltong: :oops: aaa i zapomniałabym na smierc, kasiu dziękujemy, niech ci to bóg w dzieciach wynagrodzi:eviltong: DOBRANOOOOC:sleep: Quote
Teklunia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='panienkabubu'] Let's twist again... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha jak juz pisałam nawet ja nie mam tylu cycków co gaja :evil_lol: aaa i zapomniałabym na smierc, kasiu dziękujemy, niech ci to bóg w dzieciach wynagrodzi:eviltong: Madziu,a co to tylko cycki się po kimś odziedzicza :evil_lol: :evil_lol: może ty nie wiesz, ile dokladnie masz, niech no tam Piotruś Cię dokladnie pooglada :evil_lol: :evil_lol: a co do Kasi, to ile zdjęc tyle dzieci :diabloti: :eviltong: Quote
Alka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 romantyczna foteczka :loveu: przesyłamy buziaczki pięknym dziewczynom :buzi::buzi: Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Cześć Madzia :razz: madzia18sosnowiec napisał(a):no PIKE dzisiaj widziałam z hotelu jak stałam na 7 pietrze, gdzies miedzy samolotami latała (PIKA a co ty wogóle na tym lotnisku robisz?:lol: ) łapalam samoloty w siatki na motyle :diabloti: madzia18sosnowiec napisał(a): usmiałam sie dzisiaj co niemiara, warszawa podoba mi sie coraz bardziej, chyba sie przeprowadze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to za 4 lata jak se inzyniera zrobie z protetyki :evil_lol: dawaj, jak mi zeby powypadaja to będzie mial kto mi je wstawic :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 hymmmm.. ile zdjec tyle dzieci? Madziu, wiedz, ze juz nigdy Ci nie pozycze aparatu i nie bede wam robic zdjec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeciez ja nie chce miec dzieeeeeeeeeci!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :crazyeye: ile pięknych fotek...pełnych miłości :loveu: :loveu: Gaja musi być naprawdę szczęśliwa u Ciebie :multi: Więcej zdjęć poproszę, tylko skończcie z tymi dziećmi :mad: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Cola']:crazyeye: ile pięknych fotek...pełnych miłości :loveu: :loveu: Gaja musi być naprawdę szczęśliwa u Ciebie :multi: Więcej zdjęć poproszę, tylko skończcie z tymi dziećmi :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:co za zdrowe podejście do prokreacji ...kolejne które nie chcą mieć dzieci / szczerze gdybym wiedziała co się będzie działo w Polsce też nie zostałabym mamą :razz:/ PIKA duże musiała mieć te siatki :cool3:do łapania samolotów ;) Madziu , super sprawa , ucz się dzziecko to kiedyś się do ciebie uśmiechnę :oops:znaczy uśmiechnę się już po :evil_lol: Quote
Cola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 ..a oni się dziwią, że mamy niż demograficzny :mad: jak mają taki bałagan. W dzisiejszych czasach nawet nie mam co myśleć o potomstwie... Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć Madziu! :multi: :multi: Miłość, miłość... :loveu: Gajeczka na pasie startowym. :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Sie ma no Madzia :cool3: :cool3: Jak tam :razz: Ja godzinke temu dotarłam dopiero do domku hahaha P.S tak w ogóle to muszę Wam się czymś pochwalić :cool3: dzisiaj miałam okazje spać z Gajką :loveu: wymiziałam ją za wsze czasy, przekochane suczydło :loveu: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Gajeczka na pasie startowym. :evil_lol: na skoczni rzekłabym :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 malawaszka napisał(a):na skoczni rzekłabym :cool1: Czepiasz się. :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 musicie mi wybaczyc ale ostatnio znowu mam gorace dni :chlup: z dzisiaj ze spacerka, jutro wrzuce reszte co mi kasia wyslała i juz powinnam pstrykac moim aparatem spowrotem :p gaja chce sie bawic:cool3: i buzi buzi :evil_lol: i cd. zabaw :lol: Quote
Vectra Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bry wieczorek :lol: :lol: :lol: czyżby wiaterek rozwiał panience fryzurke ? :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts