Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ile foteczków Gajkowych , Madziowych i Kasiowych:multi:

Madzia a sprałaś Piotrowi doope:razz:że nie robi fotek Locersikowi :cool3:

Posted

Słuchajcie, no powiem tak ;-)
Ja jeszcze nie dodałam wszystkich zdjec Gajki, ktore mam, a tu juz Madzia mi mowi, ze ma "mało" (czyt. ponad 50:lol:)...
Jak tylko się uwine ze sprzataniem to wam wrzuce Gajka, co byscie nadal oczy cieszyli :)

Madzia, to jednak kabelek Ci mam podrzucic czy przyjsc po aparacik? a zreszta;) napisze Ci smsa :P

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Madzia a sprałaś Piotrowi doope:razz:że nie robi fotek Locersikowi :cool3:

sprałam za wszystkie czasy,obiecał poprawe :roll:

[quote name='panienkabubu']Jak tylko się uwine ze sprzataniem to wam wrzuce Gajka, co byscie nadal oczy cieszyli :smile:

Madzia, to jednak kabelek Ci mam podrzucic czy przyjsc po aparacik? a zreszta;-) napisze Ci smsa :P

no to ja czekam na te zdjecia co ci zostały z tych 199 :eviltong: zaraz bede u ciebie z gajkiem i z aparatem :lol:

Posted

Madziu, rozładował mi się aparat, więc dzisiejszych fot już teraz nie dodam, bo nie mam siły podłączać tego aparatu, zmniejszać wszystkiego.. Jutro to zrobię, :modla: wybacz

A teraz mam kilka tych wcześniejszych

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
cyba po pańci ta urodę odziedziczyłas :razz:

hahahaha jak juz pisałam nawet ja nie mam tylu cycków co gaja :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Lefoń w Sosnowieckich lasach:razz:

co to jest lefoń :eviltong: :oops:

aaa i zapomniałabym na smierc, kasiu dziękujemy, niech ci to bóg w dzieciach wynagrodzi:eviltong:

DOBRANOOOOC:sleep:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha jak juz pisałam nawet ja nie mam tylu cycków co gaja :evil_lol:

aaa i zapomniałabym na smierc, kasiu dziękujemy, niech ci to bóg w dzieciach wynagrodzi:eviltong:

Madziu,a co to tylko cycki się po kimś odziedzicza :evil_lol: :evil_lol:
może ty nie wiesz, ile dokladnie masz, niech no tam Piotruś Cię dokladnie pooglada :evil_lol: :evil_lol:

a co do Kasi,
to ile zdjęc tyle dzieci :diabloti: :eviltong:

Posted

Cześć Madzia :razz:

madzia18sosnowiec napisał(a):
no PIKE dzisiaj widziałam z hotelu jak stałam na 7 pietrze, gdzies miedzy samolotami latała (PIKA a co ty wogóle na tym lotnisku robisz?:lol: )

łapalam samoloty w siatki na motyle :diabloti:

madzia18sosnowiec napisał(a):
usmiałam sie dzisiaj co niemiara, warszawa podoba mi sie coraz bardziej, chyba sie przeprowadze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale to za 4 lata jak se inzyniera zrobie z protetyki :evil_lol:

dawaj, jak mi zeby powypadaja to będzie mial kto mi je wstawic :evil_lol:

Posted

hymmmm..
ile zdjec tyle dzieci?

Madziu, wiedz, ze juz nigdy Ci nie pozycze aparatu i nie bede wam robic zdjec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeciez ja nie chce miec dzieeeeeeeeeci!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:crazyeye: ile pięknych fotek...pełnych miłości :loveu: :loveu:
Gaja musi być naprawdę szczęśliwa u Ciebie :multi:
Więcej zdjęć poproszę, tylko skończcie z tymi dziećmi :mad:

Posted

[quote name='Cola']:crazyeye: ile pięknych fotek...pełnych miłości :loveu: :loveu:
Gaja musi być naprawdę szczęśliwa u Ciebie :multi:
Więcej zdjęć poproszę, tylko skończcie z tymi dziećmi :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:co za zdrowe podejście do prokreacji ...kolejne które nie chcą mieć dzieci / szczerze gdybym wiedziała co się będzie działo w Polsce też nie zostałabym mamą :razz:/
PIKA duże musiała mieć te siatki :cool3:do łapania samolotów ;)
Madziu , super sprawa , ucz się dzziecko to kiedyś się do ciebie uśmiechnę :oops:znaczy uśmiechnę się już po :evil_lol:

Posted

..a oni się dziwią, że mamy niż demograficzny :mad: jak mają taki bałagan. W dzisiejszych czasach nawet nie mam co myśleć o potomstwie...

Posted

Sie ma no Madzia :cool3: :cool3:

Jak tam :razz: Ja godzinke temu dotarłam dopiero do domku hahaha

P.S tak w ogóle to muszę Wam się czymś pochwalić :cool3: dzisiaj miałam okazje spać z Gajką :loveu: wymiziałam ją za wsze czasy, przekochane suczydło :loveu:

Posted

musicie mi wybaczyc ale ostatnio znowu mam gorace dni :chlup:
z dzisiaj ze spacerka, jutro wrzuce reszte co mi kasia wyslała i juz powinnam pstrykac moim aparatem spowrotem :p

gaja chce sie bawic:cool3:

i buzi buzi :evil_lol:

i cd. zabaw :lol: