g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Hej Madzia! Śliczna bezowa Gajeczka :loveu: Wiatr we włosach :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 jestem jestem sklep zarobił dzieki mnie 3 tysiace wczoraj dzisiaj 4 tysiące (chciałabym tyle zarobic za dwa dni :angryy: ) ja uciekam na impreze bo znajoma dzisiaj ma urodziny, widzimy sie jutro na wystawie :cool3: buziaki :buzi: Quote
Magda Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jestem jestem sklep zarobił dzieki mnie 3 tysiace wczoraj dzisiaj 4 tysiące (chciałabym tyle zarobic za dwa dni :angryy: ) ja uciekam na impreze bo znajoma dzisiaj ma urodziny, widzimy sie jutro na wystawie :cool3: A szkoda, ze nie do lapki:roll: Milej zabawy!:hand: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ;)pamiętacie baśń Andersena ,, Bzowa babuleńka '':razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)pamiętacie baśń Andersena ,, Bzowa babuleńka '':razz: ohohohohoho nie taka znowu babulenka z niej, moze najmłodsza to nie jest :eviltong: a ja dzisiaj nie wyrobiłam sie na wystawe, znaczy sie zaspałam, bo wróciłam do domu o 3 nad ranem no i ...wybaczcie :oops: :eviltong: kasia zresztą moze potwierdzic ze nie wyglądam za dobrze, nawet nie mowie dobrze:eviltong: :eviltong: :eviltong: jako ze ostatnio zaniedbałam galerie brudaska, teraz nadrabiam :lol: wyciągamy się :cool3: i wypatrujemy :razz: i usmiech pancia robic zdjecie:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 i jeszcze jedno znalazłam :cool3: uciekam pisac prace z polskiego:placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 zestaw studencki :p spacjalnie dla debe jak wróci :cool3: Quote
Teklunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze jedno znalazłam :cool3: mniam mniam, moglabym ja schrupac, taka jest sliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Nugatowa Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze jedno znalazłam :cool3: uciekam pisac prace z polskiego:placz: O gajeczka w trawce mmmm bossko :loveu: Quote
Cola Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 buhahahaha jaki zestaw studencki :evil_lol: tylko o mnie zapomnieli :mad: debe sama nie piła ;) :evil_lol: :evil_lol: Ta fota jest fajna :loveu: ...tylko ubolewam nad uciętym ogonkiem, a wtedy by było extra :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Cola napisał(a):buhahahaha jaki zestaw studencki :evil_lol: tylko o mnie zapomnieli :mad: debe sama nie piła ;) :evil_lol: :evil_lol: kochana ja pisząc debe miałam na mysli głownie ciebie:eviltong: i debe :eviltong: a ogonek dobrze ze uciety bo wygląda jak u szczura :angryy: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra zestaw studencki :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 przylazłam sie pochwalic dwiema waznymi rzeczami :evil_lol: 1. skonczyłam pisac prace z polskiego :roll: teraz sie tylko musze jej naumiec, ale mysle ze do 15 zdąże :razz: 2. dokładnie rok temu gaja do nas trafiła :loveu: dzisiaj swietuje urodzinki mojego frędzelka kochanego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Madzia to trzeba to opić :lol: :lol: zestaw studencki bardzo się przyda :eviltong: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :BIG: :BIG: Quote
panienkabubu Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']przylazłam sie pochwalic dwiema waznymi rzeczami :evil_lol: 1. skonczyłam pisac prace z polskiego :roll: teraz sie tylko musze jej naumiec, ale mysle ze do 15 zdąże :razz: 2. dokładnie rok temu gaja do nas trafiła :loveu: dzisiaj swietuje urodzinki mojego frędzelka kochanego :loveu: :loveu: :loveu: sto lat sto lat :drinking: :) buziaki urodzinowe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Vectra']Madzia to trzeba to opić :lol: :lol: zestaw studencki bardzo się przyda :eviltong: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :BIG: :BIG: prosim kasiu dziękujemy :modla: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 czesc wszystkim ja własnie uciekam na mature z polskiego, to bedzie najgorsze 15 minut mojego zycia :oops: trzymajcie kciuki :kciuki: sylwia ciesze sie ze zdjecie sie podoba daga oskarkowa dzieki za wsparcie nie miałam jak odp. na gg cos mi sie znowu zrąbało :angryy: Quote
Recommended Posts