Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem jestem sklep zarobił dzieki mnie 3 tysiace wczoraj dzisiaj 4 tysiące (chciałabym tyle zarobic za dwa dni :angryy: )

ja uciekam na impreze bo znajoma dzisiaj ma urodziny, widzimy sie jutro na wystawie :cool3:

buziaki :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']jestem jestem sklep zarobił dzieki mnie 3 tysiace wczoraj dzisiaj 4 tysiące (chciałabym tyle zarobic za dwa dni :angryy: )

ja uciekam na impreze bo znajoma dzisiaj ma urodziny, widzimy sie jutro na wystawie :cool3:

A szkoda, ze nie do lapki:roll: Milej zabawy!:hand:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)pamiętacie baśń Andersena ,, Bzowa babuleńka '':razz:

ohohohohoho nie taka znowu babulenka z niej, moze najmłodsza to nie jest :eviltong:

a ja dzisiaj nie wyrobiłam sie na wystawe, znaczy sie zaspałam, bo wróciłam do domu o 3 nad ranem no i ...wybaczcie :oops: :eviltong:
kasia zresztą moze potwierdzic ze nie wyglądam za dobrze, nawet nie mowie dobrze:eviltong: :eviltong: :eviltong:

jako ze ostatnio zaniedbałam galerie brudaska, teraz nadrabiam :lol:

wyciągamy się :cool3:

i wypatrujemy :razz:

i usmiech pancia robic zdjecie:lol:

Posted

buhahahaha jaki zestaw studencki :evil_lol: tylko o mnie zapomnieli :mad: debe sama nie piła ;) :evil_lol: :evil_lol:

Ta fota jest fajna :loveu: ...tylko ubolewam nad uciętym ogonkiem, a wtedy by było extra :cool1:

Posted

Cola napisał(a):
buhahahaha jaki zestaw studencki :evil_lol: tylko o mnie zapomnieli :mad: debe sama nie piła ;) :evil_lol: :evil_lol:

kochana ja pisząc debe miałam na mysli głownie ciebie:eviltong: i debe :eviltong:

a ogonek dobrze ze uciety bo wygląda jak u szczura :angryy:

Posted

przylazłam sie pochwalic dwiema waznymi rzeczami :evil_lol:

1. skonczyłam pisac prace z polskiego :roll: teraz sie tylko musze jej naumiec, ale mysle ze do 15 zdąże :razz:

2. dokładnie rok temu gaja do nas trafiła :loveu: dzisiaj swietuje urodzinki mojego frędzelka kochanego :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']przylazłam sie pochwalic dwiema waznymi rzeczami :evil_lol:

1. skonczyłam pisac prace z polskiego :roll: teraz sie tylko musze jej naumiec, ale mysle ze do 15 zdąże :razz:

2. dokładnie rok temu gaja do nas trafiła :loveu: dzisiaj swietuje urodzinki mojego frędzelka kochanego :loveu: :loveu: :loveu:

sto lat sto lat :drinking: :)
buziaki urodzinowe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

czesc wszystkim ja własnie uciekam na mature z polskiego, to bedzie najgorsze 15 minut mojego zycia :oops: trzymajcie kciuki :kciuki:
sylwia ciesze sie ze zdjecie sie podoba
daga oskarkowa dzieki za wsparcie nie miałam jak odp. na gg cos mi sie znowu zrąbało :angryy: