Vectra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ehhh zazdroszcze, ja sie odpreze dopiero w poniedziałek po 17-tej :cool3: ps. vectra nadal nawalają ci na poczcie linki z dogo, ze wyswietla ci sie pierwsza strona, a nie twój ostatni post?:roll: zmieniłam program pocztowy i jest już oki znaczy się jak klikam na linka to przemieszczam się do ostatniego nieprzeczytanego posta. Używam teraz mozilli thunderbird Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Vectra napisał(a):zmieniłam program pocztowy i jest już oki znaczy się jak klikam na linka to przemieszczam się do ostatniego nieprzeczytanego posta. Używam teraz mozilli thunderbird cholera jasna bede musiała porzadek zrobic ...:oops: Quote
Vectra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 a jakiego masz kuriera pocztowego zainstalowanego?? mi tlen takie ściemy robił z tymi niepełnymi linkami. Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='Vectra']a jakiego masz kuriera pocztowego zainstalowanego?? mi tlen takie ściemy robił z tymi niepełnymi linkami. też mam tlena :roll: dzisiaj załoze sobie konto na interii moze... a wogóle to czesc wszystkim:buzi: u nas dzisiaj pieknie i słonecznie, niestety zostalismy bez aparatu bo tz-t potrzebował, zostało nam pare zdjec z ostatnich dwóch dni wiec wrzuce i uciekam w ksiazki bo ustny coraz blizej... to juz było wprawdzie, ale wklejam jeszcze raz zeby... pokazac efekt :lol: i bzowa panienka :loveu: i z profilu i usmiech :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] Magda, ale Twoj pies ma niewygodnie! :mad: Glowka mu wystaje i opiera sie o jakies twarde kanciaste meble... Prosze kupis wieksze lozka, zeby nic Gajeczki nie uwieralo! Quote
Vectra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 cześć Madzia :lol: :lol: się dziewczynka troszkę potargałą :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 szalenstwa :cool3: i czego tam szukasz i tak nic nie widzisz my :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] u nas dzisiaj pieknie i słonecznie, niestety zostalismy bez aparatu bo tz-t potrzebował, zostało nam pare zdjec z ostatnich dwóch dni wiec wrzuce i uciekam w ksiazki bo ustny coraz blizej... no ja Madzik czekam na moj new aparat, wtedy, jak tylko opanuje sprzet, to beda foteczki yhyhyh :) [quote name='madzia18sosnowiec'] jeski jaka ona potargana :D moze kleju? :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']i bzowa panienka :loveu: i z profilu o jak sliiicznie.. :loveu: :loveu: mój sławek (;)) to pewni by kichał albo zjadł przed cyknieciem fotki ;) Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 oo Ben umie biegać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bzowa panienka cuna - bardzo jej fioleciki pasują :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a): oo Ben umie biegać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiek, Ty nie badz madra :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 panienkabubu napisał(a):Gosiek, Ty nie badz madra :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: hahahaha no co? Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a)::eviltong: hahahaha no co? Chcesz zeby moj pies mial pozywne sniadanie? to zapraszam z Axelem do mnie :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='panienkabubu']Chcesz zeby moj pies mial pozywne sniadanie? to zapraszam z Axelem do mnie :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: jak jakiegoś spotkam to Benowi wyślę :eviltong: myślę ze prędzej Axel by Benka dziabnął i zwiał :evil_lol: edit - hahaha szybka jesteś ze zmiana imienia :lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']jak jakiegoś spotkam to Benowi wyślę :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Gosiek']myślę ze prędzej Axel by Benka dziabnął i zwiał :evil_lol: to taki z niego cwaniak? :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Gosiek']edit - hahaha szybka jesteś ze zmiana imienia :lol: szybkość to to co lubię :razz: :razz: myslalam, ze Twoj piesio to Alex i dalabym sobie za to uciac... palec :P hehe Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='panienkabubu'] to taki z niego cwaniak? :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: nie tyle cwaniak ile boi się dużych psów od czasu gdy go taki pies dziabnął na ostatnich wakacjach ;) [quote name='panienkabubu'] szybkość to to co lubię :razz: :razz: myslalam, ze Twoj piesio to Alex i dalabym sobie za to uciac... palec :P hehehahaha no ale refleksik niezły - brawo :razz: Wiesz.. wielu ludzi myli Axel z Alex więc juz sie przyzwyczaiłam :evil_lol: Quote
Cola Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Cudo :loveu: Pewnie dostała od Bena :cool3: ...i jak grzyweczka umodelowana hoho :cool3: Quote
anetta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 panienkabubu napisał(a):]jeski jaka ona potargana :D moze kleju? :evil_lol: :evil_lol: Nie udawaj ze nie wiesz , przeca to Ben ja tak potargal, ach ci faceci :shake: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='anetta']Nie udawaj ze nie wiesz , przeca to Ben ja tak potargal, ach ci faceci :shake: :evil_lol::angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: :mad: cicho nikt nie musi o tym wiedziec yhyhyhyh:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='panienkabubu']mój sławek (;)) to pewni by kichał albo zjadł przed cyknieciem fotki ;) prędzej by zjadł :eviltong: [quote name='Cola']Pewnie dostała od Bena :cool3: :shake: :shake: :shake: to pancia tak kocha i dała :eviltong: a tak wogóle to czesc wszystkim, normalnie jestem nie do zycia, musze troche przystopowac bo jak tak dalej pojdzie to sie zamienie w perpetum mobile :evil_lol: a dzisiaj w pracy po 8 godzinach zrobiłam dochód na niecałe 3 tysiace złotych, a staałam tylko na piwie :lol: i gajeczka i ja uciekam nynac, bo nie spie od 8 rano dnia wczorajszego :cool3: gaj pędziwiatr ;) Quote
Magda Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): a dzisiaj w pracy po 8 godzinach zrobiłam dochód na niecałe 3 tysiace złotych, a staałam tylko na piwie :lol: No prosze.......piwo leje sie kuflami, a Madzia zarabia:razz: Lepiej lec spac, bo musisz byc wypoczeta;) A Gajeczka sliczna, a te rozwiane wlosy:loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Madzia, popraw mnie jak zle zrozumiałam: ZAROBILAS 3000 zł ???? czy sklep dzieki Tobie zarobil 3000 zł? Quote
Magda Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Madzia, popraw mnie jak zle zrozumiałam: ZAROBILAS 3000 zł ???? czy sklep dzieki Tobie zarobil 3000 zł? Mi sie wydaje, ze to drugie:razz: Ale lepiej zeby to bylo to pierwsze:lol: Czesc Madzia!:multi: Wyspana? Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Madzia, popraw mnie jak zle zrozumiałam: ZAROBILAS 3000 zł ???? czy sklep dzieki Tobie zarobil 3000 zł? chyba to drugie :evil_lol: Cześć Madzia :cool3: Quote
Recommended Posts