panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ImageShack nie chce mi zadziałać :( gdzie indziej moge fotki wrzucic na serwer? Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Okej, wykorzystałam fotosika :D Gaja ma seksowny tyłeczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaraz reszta:) fotosik nie nadąża hehe Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='panienkabubu']Okej, wykorzystałam fotosika :D zaraz reszta:) fotosik nie nadąża hehe extra parka :razz: hihi Fotosik nadąża jak sie zarejestrujesz - wgrywasz jednorazowo 10 zdjeć ;) Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='panienkabubu'] zaraz reszta:) fotosik nie nadąża hehe jaka śliczniasta fotka :D:D Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 No i dla ciekawskich, w tych krzakach udało mi się wynaleźć coś takiego: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Kasia, Madzia ile wy tych fot narobilyscie!!:crazyeye: A przez te kolory to cala galeria zrobila sie zielona:evil_lol: Madzia to jeszcze tylki polski, tak? Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Gosiek'] kocica :loveu: a ja myślałam ze mam psa w domu :PROXY5: :eviltong: madziu mnie jeszcze tylko polski został, własnie siedze, dlatego znowu mnie tak mało na dogo :placz: Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ooo jak pieknieeee http://img152.imageshack.us/img152/705/tndscn48981ul.jpg :loveu::loveu: Kaja z Masajem tez tak coraz czesciej chodza :multi: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): madziu mnie jeszcze tylko polski został, własnie siedze, dlatego znowu mnie tak mało na dogo :placz: Pfff......co to dla ciebie:eviltong: Raz, dwa i WOLNE!! Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 hoho sporo nowych fotek się pokazało....fajnie idą razem i pewnie się psiaki namawiały co by wam zbroić :evil_lol: :evil_lol: ...a to mnie rozbroiło :loveu: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :crazyeye: ale zdjęć :crazyeye: lecę do Bena :eviltong: Quote
Vectra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 super tu wyglądają :loveu: :loveu: :loveu: ach ta wiosna :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Hej!! :multi: No, no :cool3: Świat należy do nich! ;-) Quote
Alka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 cześc Madziu ! Miałam zaległości , ale szybko odrobilam .;)Mase foteczek się pojawiło i jakie sliczniaste ...:multi: piekne leśne foteczki :loveu: a ta parka bardzo romantyczna :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alka'] a ta parka bardzo romantyczna :loveu: no tylko nie mamy szczescia zrobic im takiego zdjecia z przodu yhyhyhyhyh Quote
Aga i Tajga Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alka']cześc Madziu ! Miałam zaległości , ale szybko odrobilam .;)Mase foteczek się pojawiło i jakie sliczniaste ...:multi: piekne leśne foteczki :loveu: a ta parka bardzo romantyczna :loveu: kurcze faktycznie ladnie razem wygladaja :cool3: Quote
Vectra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):no tylko nie mamy szczescia zrobic im takiego zdjecia z przodu yhyhyhyhyh może się krępują aparatu ?? początek romansu zawsze jest taki hmmmm troszke wstydliwy .Pozatym to nie ładnie podglądać zakochaną pare :eviltong: :eviltong: a wy za nimi latacie jak jakieś paparaci :mad: :mad: dajcie im troche samotności , młodzi są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 ćććśśś bo gucio przyjdzie i awanture zrobi :eviltong: a benek to tylko przyjaciel z sasiedztwa :cool3: ja uciekam pisac prace z polskiego, bo jeszcze nic nie mam, a ostatni egzamin tuz tuz dobranooooc moje bąbelki:buzi: Quote
Vectra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 więc poraz kolejny trzymam mocno kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: napisz jutro prędziudko jak Ci poszło . Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Vectra napisał(a):więc poraz kolejny trzymam mocno kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: napisz jutro prędziudko jak Ci poszło . vectrus jutro bede tylko pisac prace na polski ustny, a sam egzamin mam dopiero w poniedziałek :roll: Quote
Vectra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 no to do poniedziałku będe trzymać kciukole :evil_lol: :evil_lol: mam teraz troche wolnego (praca nie zając nie ucieknie :eviltong: :eviltong: ) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Vectra napisał(a):no to do poniedziałku będe trzymać kciukole :evil_lol: :evil_lol: mam teraz troche wolnego (praca nie zając nie ucieknie :eviltong: :eviltong: ) ehhh zazdroszcze, ja sie odpreze dopiero w poniedziałek po 17-tej :cool3: ps. vectra nadal nawalają ci na poczcie linki z dogo, ze wyswietla ci sie pierwsza strona, a nie twój ostatni post?:roll: Quote
Recommended Posts