Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] juz wiem za co was tak kocham :eviltong: dziękuję baaaaardzo ślicznie wam wszystkim, jestescie naprawde cudowni:loveu:o Ty interesowna kobieto! a jaj myslalam ze Ty nas kochasz bezinteresownie... a tu sie okazuje ze masz w tym swoj cel ;) Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Teklunia napisał(a):hihi, teraz to juz chyba za szczesliwy powrot ze szkoly do domu ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Lepiej późno niż wcale :lol: :lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Teklunia napisał(a):o Ty interesowna kobieto! a jaj myslalam ze Ty nas kochasz bezinteresownie... a tu sie okazuje ze masz w tym swoj cel ;) Eh Kasiu, no ten typ tak ma ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Teklunia']o Ty interesowna kobieto! a jaj myslalam ze Ty nas kochasz bezinteresownie... a tu sie okazuje ze masz w tym swoj cel ;)] oj kasia kasia ja was kocham, ale w takich momentach bardziej :cool3: gajek ma papu na 9 dni, także teraz moge sie wziasc za prace z polskiego i pozniej juz tylko woooooooooooooolne :eviltong: troche mojego brudaska zebyscie nie zapomnieli jak wygląda :p Quote
Nugatowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']] Cześć moje dziewczynki :cool3: :loveu: Madziu kamień z serca mi spadł ze jakoś sobie poradziłaś, ja mam w czwartek egzaminy ustne :shake: z Francuskiego (całe szczescie ze to nie matura) My się tu kiedyś do tego gajkowego Sosnowca wybierzemy z Nugalem poobserwować tą ślicznotkę :loveu: :cool3: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Nugatowa napisał(a):Cześć moje dziewczynki :cool3: :loveu: Madziu kamień z serca mi spadł ze jakoś sobie poradziłaś, ja mam w czwartek egzaminy ustne :shake: z Francuskiego (całe szczescie ze to nie matura) My się tu kiedyś do tego gajkowego Sosnowca wybierzemy z Nugalem poobserwować tą ślicznotkę :loveu: :cool3: :loveu: kingus to ja trzymam za ciebie łapki, będzie dobrze :kciuki: a do sosnowca nie ma daleko, zparaszamy, my w niedalekiej przyszłosci mamy zamiar znow odwiedzic kraków, wiec sie pewnie jakos umówiomy na spotkanko :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Brr francuski brrr tymbardziej :kciuki: Madzik, Gajka no cudowna :loveu: ale Ty tam to juz wiesz :loveu: :loveu: a ja krakow odwiedze pod koniec czerwca :cool1: 25 dokładnie :cool1: Quote
Nugatowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kingus to ja trzymam za ciebie łapki, będzie dobrze :kciuki: a do sosnowca nie ma daleko, zparaszamy, my w niedalekiej przyszłosci mamy zamiar znow odwiedzic kraków, wiec sie pewnie jakos umówiomy na spotkanko :loveu: Ja jak najbardziej ZA!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Zapraszamy Po krakowie was tak oprowadzimy, że po powrocie do Sosnowca nikt was nie pozna :evil_lol: :cool3: Madzia trzymamy kciuki nadala i łapy :razz: i pruj jak burza na tych testach :evilgrin: Quote
Nugatowa Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Kasia Madzia Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-Y:cool3: Zaczniemy z Nugalem sie szykować oo i Daga może jeszcz looknie :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 panienkabubu napisał(a): Madzik, Gajka no cudowna :loveu: ale Ty tam to juz wiesz :loveu: :loveu: zapraszam na czesanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nugatowa napisał(a):Zapraszamy Po krakowie was tak oprowadzimy, że po powrocie do Sosnowca nikt was nie pozna :evil_lol: jak przyjedziemy z gajkiem to nie na miasto polecimy, bo moj pies to idiota :eviltong: mozemy na jakie pole skoczyc :eviltong: a z tym niepoznawaniem to zobaczymy :p Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Tylko, że ja wtedy będę chwilowo, prawie przejazdem, bo z psem na wystawę i do domku yhyhhy ale może Bena kiedyś zaprzęgnę do pociągu na przykład co by się przejechał do Krakowa obsikać drzewka :p yhyhyhyhyh Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 my uciekamy śpiochać :cool3: dobranoooc :loveu: Quote
Vectra Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Madzia od trzymania kciuków paljuchy mnie bolą :eviltong: :eviltong: przez ten mój świetny net nie jestem na bierząco :angryy: :angryy: muli że szok a jak Ty możesz na tą swoją ślicznote mówić brudas:crazyeye: :crazyeye: chcesz zobaczyć brudasy to wpadnij do mnie :diabloti: ja się ciesze że te moje diabły mają sierść krótką bo jak by miały taką jak Gaja to bym musiała non stop prać znaczy po każdym powrocie z placu zabaw :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Vectra, jeśli chodzi o patrzenei na brudasy, to Madzia nie musi wpadać do Ciebie, wystarczy, że mojego syfka widzi kilka razy w tygodniu :evil_lol: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 jaki słodki śpioszek :loveu: :loveu: proszę wymiziać i wycałować ode mnie :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Vectra']a jak Ty możesz na tą swoją ślicznote mówić brudas:crazyeye: :crazyeye: chcesz zobaczyć brudasy to wpadnij do mnie :diabloti: ahhaha nie musze, mam swojego :eviltong: nie dam sie zwerbować do prania, juz niedługo czeka mnie pomoc przy benku :eviltong: za wszystkie lata sie wypiore :p [quote name='Cola']proszę wymiziać i wycałować ode mnie :cool3: cola pies narazie wymiziany, całowac bede jak gajka przestanie sapac i sie slinic :eviltong: własnie wróciłam ze spacerka z kasia benkową wiec wrzuce wam pare ujęc :cool3: tak kasia wyglądała dzis podczas całego spacerku :p a benek jej pozował :cool3: i prawdziwy fotograf musi sie poświęcac a tu juz wywąchiwanie terenu :lol: i co w trawie piszczy :eviltong: ale sie wleczecie babyyyy niuch niuch ^^ i latamy po lasku i benulek :loveu: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 2 jęzorki, a Kasia zaciska usta zeby swojego nie pokazać :razz: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 świetnie :multi: haha Kasia jakie skupienie :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 hahahah kasia mnie zabije jak zobaczy te zdjecia :eviltong: "co sie rozpychasz mała" Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahah kasia mnie zabije jak zobaczy te zdjecia :eviltong: "co sie rozpychasz mała" :crazyeye::crazyeye::crazyeye:idą razem :multi::multi::multi:super Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :evil_lol: :evil_lol: no prosic, prosic !! :evil_lol: :evil_lol: Dobra nawet sie nie wkurzam, haha :evil_lol: :evil_lol: nawet nie za śmiesznie wyszłam, ale Madzia ja też mam chyba jakieś Twoje zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: Właśnie podłączam aparat i będzie prawdziwe bombardowanie zdjęciami, bo ja mam ich aż ... 150 sztuk :evil_lol: :evil_lol: Madziu, te kolory :crazyeye: :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] hihihi :D Kasia jest strasznie wstydliwa - tak sie chowa po krzakach ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :D Kasia jest strasznie wstydliwa - tak sie chowa po krzakach ;) hihihi, Kasia ma w ręce aparat i robi zdjęcia, które zaraz ujrzycie w benowej galerii :p A jak zgram fotki, to Ci Madziu tu podrzuce :) Quote
Recommended Posts