Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec'] juz wiem za co was tak kocham :eviltong: dziękuję baaaaardzo ślicznie wam wszystkim, jestescie naprawde cudowni:loveu:o Ty interesowna kobieto! a jaj myslalam ze Ty nas kochasz bezinteresownie... a tu sie okazuje ze masz w tym swoj cel ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
hihi, teraz to juz chyba za szczesliwy powrot ze szkoly do domu ;)

:eviltong: :eviltong: :eviltong: Lepiej późno niż wcale :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']o Ty interesowna kobieto! a jaj myslalam ze Ty nas kochasz bezinteresownie... a tu sie okazuje ze masz w tym swoj cel ;)]

oj kasia kasia ja was kocham, ale w takich momentach bardziej :cool3:

gajek ma papu na 9 dni, także teraz moge sie wziasc za prace z polskiego i pozniej juz tylko woooooooooooooolne :eviltong:

troche mojego brudaska zebyscie nie zapomnieli jak wygląda :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']]

Cześć moje dziewczynki :cool3: :loveu:
Madziu kamień z serca mi spadł ze jakoś sobie poradziłaś, ja mam w czwartek egzaminy ustne :shake: z Francuskiego (całe szczescie ze to nie matura)

My się tu kiedyś do tego gajkowego Sosnowca wybierzemy z Nugalem poobserwować tą ślicznotkę :loveu: :cool3: :loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Cześć moje dziewczynki :cool3: :loveu:
Madziu kamień z serca mi spadł ze jakoś sobie poradziłaś, ja mam w czwartek egzaminy ustne :shake: z Francuskiego (całe szczescie ze to nie matura)

My się tu kiedyś do tego gajkowego Sosnowca wybierzemy z Nugalem poobserwować tą ślicznotkę :loveu: :cool3: :loveu:

kingus to ja trzymam za ciebie łapki, będzie dobrze :kciuki:

a do sosnowca nie ma daleko, zparaszamy, my w niedalekiej przyszłosci mamy zamiar znow odwiedzic kraków, wiec sie pewnie jakos umówiomy na spotkanko :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kingus to ja trzymam za ciebie łapki, będzie dobrze :kciuki:

a do sosnowca nie ma daleko, zparaszamy, my w niedalekiej przyszłosci mamy zamiar znow odwiedzic kraków, wiec sie pewnie jakos umówiomy na spotkanko :loveu:

Ja jak najbardziej ZA!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Zapraszamy Po krakowie was tak oprowadzimy, że po powrocie do Sosnowca nikt was nie pozna :evil_lol: :cool3:
Madzia trzymamy kciuki nadala i łapy :razz: i pruj jak burza na tych testach :evilgrin:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Madzik, Gajka no cudowna :loveu: ale Ty tam to juz wiesz :loveu: :loveu:

zapraszam na czesanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nugatowa napisał(a):
Zapraszamy Po krakowie was tak oprowadzimy, że po powrocie do Sosnowca nikt was nie pozna :evil_lol:

jak przyjedziemy z gajkiem to nie na miasto polecimy, bo moj pies to idiota :eviltong: mozemy na jakie pole skoczyc :eviltong: a z tym niepoznawaniem to zobaczymy :p

Posted

Tylko, że ja wtedy będę chwilowo, prawie przejazdem, bo z psem na wystawę i do domku yhyhhy

ale może Bena kiedyś zaprzęgnę do pociągu na przykład co by się przejechał do Krakowa obsikać drzewka :p yhyhyhyhyh

Posted

Madzia od trzymania kciuków paljuchy mnie bolą :eviltong: :eviltong: przez ten mój świetny net nie jestem na bierząco :angryy: :angryy: muli że szok

a jak Ty możesz na tą swoją ślicznote mówić brudas:crazyeye: :crazyeye:
chcesz zobaczyć brudasy to wpadnij do mnie :diabloti: ja się ciesze że te moje diabły mają sierść krótką bo jak by miały taką jak Gaja to bym musiała non stop prać znaczy po każdym powrocie z placu zabaw :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a jak Ty możesz na tą swoją ślicznote mówić brudas:crazyeye: :crazyeye:
chcesz zobaczyć brudasy to wpadnij do mnie :diabloti:

ahhaha nie musze, mam swojego :eviltong: nie dam sie zwerbować do prania, juz niedługo czeka mnie pomoc przy benku :eviltong: za wszystkie lata sie wypiore :p

[quote name='Cola']proszę wymiziać i wycałować ode mnie :cool3:

cola pies narazie wymiziany, całowac bede jak gajka przestanie sapac i sie slinic :eviltong: własnie wróciłam ze spacerka z kasia benkową wiec wrzuce wam pare ujęc :cool3:

tak kasia wyglądała dzis podczas całego spacerku :p a benek jej pozował :cool3:

i prawdziwy fotograf musi sie poświęcac

a tu juz wywąchiwanie terenu :lol:

i co w trawie piszczy :eviltong:

ale sie wleczecie babyyyy

niuch niuch ^^

i latamy po lasku

i benulek :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahah kasia mnie zabije jak zobaczy te zdjecia :eviltong:

"co sie rozpychasz mała"

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:idą razem :multi::multi::multi:super

Posted

:evil_lol: :evil_lol:
no prosic, prosic !! :evil_lol: :evil_lol:

Dobra nawet sie nie wkurzam, haha :evil_lol: :evil_lol: nawet nie za śmiesznie wyszłam, ale Madzia ja też mam chyba jakieś Twoje zdjęcia :evil_lol: :evil_lol:

Właśnie podłączam aparat i będzie prawdziwe bombardowanie zdjęciami, bo ja mam ich aż ... 150 sztuk :evil_lol: :evil_lol:

Madziu, te kolory :crazyeye: :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
hihihi :D
Kasia jest strasznie wstydliwa - tak sie chowa po krzakach ;)

hihihi,
Kasia ma w ręce aparat i robi zdjęcia, które zaraz ujrzycie w benowej galerii :p

A jak zgram fotki, to Ci Madziu tu podrzuce :)