panienkabubu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ej ej ej kolezanko, to akurat nie przerobione, takie zdjecia robi moj aparat, moze nie najlepszy, ale kolory to on ma czasami :cool3: juz ci zdjecia wklejam, nie pyskuj :eviltong: :laugh2_2: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 wrzucam pare zdjec z dzis, reszta u kasi :lol: zachciało mi sie ganiac z patykiem :p Quote
panienkabubu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wrzucam pare zdjec z dzis, reszta u kasi :lol: zachciało mi sie ganiac z patykiem :p zobaczcie jak oni są blisko siebie :loveu: :loveu: :multi: :multi: Madzia, nie zapomnij, ze ja tez gonilam :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :lol: :lol: :lol: jaka Benowi z przodu nawigacja wystaje :roflt: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 panienkabubu napisał(a):Madzia, nie zapomnij, ze ja tez gonilam :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mam gdzie mam, tylko teraz ide kąpciu wkoncu, jak wróce to wrzuce :lol: olcha napisał(a):jaka Benowi z przodu nawigacja wystaje :roflt: hahaha a zebys widziała jego inną nawigacje :cool3: :cool3: :cool3: Gabryjella napisał(a):Wybiegałaś się :evil_lol: ahahahaha bardziej niz psy :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha a zebys widziała jego inną nawigacje :cool3: :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hahahahha Ben nawigatorrrr :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Vectra'] ale madz dziewczyno kondyche :evil_lol: hahaha vectra psa ci pozycze w tydzien sie wyrobisz :evil_lol: gajka jeszcze ostatni raz dzisiaj i mykam spac bo jutro czeka mnie najgorsze z najgorszych, czyli historia :placz: :placz: :placz: do zobaczyska :buzi: Quote
Vectra Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 trzymam kciuki za historie :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: i ide pobiegać znaczy złowić Tese bo znowu bandyta nie chce wejść po dobroci do domu Dobrejnoscki i czekam na wieści jak poszło na historii (jej koiszmar hiiistorria nie cierpie tego) Buziak dla Gajki Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 no to ja lece wykładać swoją wiedze historyczną:kciuki:macie trzymac:kciuki:licze na was :cool3: Quote
Magda Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Az nie wiem co napisac........ Madzia trzymam kciuki!:kciuki::kciuki::kciuki: Dzisiaj ja sie ucze historii na powtorzenie:angryy: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] do zobaczyska :buzi: :crazyeye: :crazyeye: jejku jakie slicznosci :loveu: :loveu: :loveu: Madzia :kciuki::kciuki: Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Cudne zdjęcie i mocno trzymamy za historię!!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 cześć Madziu - widzę że masz niezłą kondycję - dzięki psiakom? zdjecia śliczne - ladnie tam u siebie masz :razz: a Gajeczka piękna - zwłaszcza z mlecykiem :loveu: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha a zebys widziała jego inną nawigacje :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też zaczynam trzymać kciuki....:roll: Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 olcha napisał(a): Ja też zaczynam trzymać kciuki....:roll:hihi, teraz to juz chyba za szczesliwy powrot ze szkoly do domu ;) Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Madziu i jak i jak i jak?? trzymałam :kciuki: mocno, nawet w poblizu Twojej szkoly dzis bylam, zeby Cie wesprzec myslami :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Magda_Miki']Madzia trzymam kciuki!:kciuki::kciuki::kciuki: [quote name='Patka']trzymaj sie dzielnie :multi: [quote name='malawaszka']Madzia :kciuki: [quote name='Teklunia']trzy-MAM I JA :lol: [quote name='Cola']Trzymamy mocno kciuki :kciuki: [quote name='olcha']Ja też zaczynam trzymać kciuki....:roll: [quote name='sota36']Madziu i jak??? Bo moi uczniowie JECZELI!!!! [quote name='panienkabubu']Madziu i jak i jak i jak??trzymałam :kciuki: mocno ahhhh kochani jak to miło po takim dniu wejsc i zobaczyc ze trzymaliscie za mnie łapki, juz wiem za co was tak kocham :eviltong: dziękuję baaaaardzo ślicznie wam wszystkim, jestescie naprawde cudowni:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Madzik i jak :razz: a pytac lepiej nie pytajcie, zresztą widzę ze nie tylko u mnie historia dzisiaj nie podeszła, bo i jola pisze ze u niej jęczeli, jak dla mnie to OKE sie dzisiaj tylko osmieszyło, bo na podstwach były moze trzy pytania z wiedzy typowo historycznej ( i powiem szczerze, ze jak dla mnie to pierdoły bo nie było pytan z zaborów, pierwszej i drugiej wojny światowej tylko jakies zakichane przywileje) a reszta to ja nie wiem skąd się wzięła i kto to wymyślał... za to o ile zdam podstwe, o tyle rozszezenia jestem pewna, po prostu banał banał banał, tylko i wyłłącznie zródła historyczne dotyczące miast i ich powstania itd. ...ehhh sama nie wiem...nawet w klucz nie chce patrzec... zaraz wpadne do waszych galeryjek tylko musze gajce miesko pokroic i podzielic bo dzisiaj kupiłam i ugotuje jej od razu i bede miec juz spokoj, wracam za niedługo JESZCZE RAZ WSZYSTKIM PIĘKNIE DZIĘKUJE:buzi: Quote
Recommended Posts