panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pnoooo , Ozzy mi to podpowiedział :p :hmmmm: przemyslimy, niech tylko mi ktos kaganiec pozyczy !! :lol: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 cześć Madziu Kraków pięknie ufocony :p zdjecia z samochodu tzn widok na drogę jest mi baaaardzo bliski - hahaha jak jadę na wakacje to takich sporo pstrykam :oops: a to przepiękne po prostu :loveu: Axio dziś zapoznał sie z braiardką Viki w dokładnie identycznej fryzurce i spineczce :lol: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 :hmmmm: Madzia mysle mysle nad tą wycieczka i coraz bardziej zaczynam przekonywac sie, ze to full wypas pomysl :) az zapomnialam Ci o tym powiedziec no :p Quote
madzia20sosnowiec Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] trzeba sie znowu przejechac latem :lol: hej dagus:buzi: aj trzeba trzeba zaczynamy myslec nad wypadem na inne tereny :cool3: [quote name='Teklunia']uwielbiam to miasto! w sosnowcu nie byłas, to duzo tracisz kochana :eviltong: [quote name='panienkabubu']mój pies jeszcze nigdy nie był na wycieczce :p a chciałby :p hahahaha no cos ty :eviltong: ale z ciebie pancia, zabierz go na majorke :eviltong: murzyni sie ucieszą ze niedzwiedzia przywiozłaś :p a co do kaganca to trzeba poszukac ci tego wiadra, moze cos skołuje :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Cola']Śliczny fotoreportaż z Krakowa, a te kunie, kwiatuszki :loveu: oczywiście pozująca Gajeczka też :loveu: kunie były najlepsze :lol: [quote name='Alicjarydzewska']pewnie wolałby do Ustronia albo Wisły a nie do Krakowa a wybieramy sie nie powiem nie powiem do ustronia, bo chyba na studia tam pojde :cool3: [quote name='Gosiek']Axio dziś zapoznał sie z braiardką Viki w dokładnie identycznej fryzurce i spineczce :lol: a taka czarną?moze to z opsariona :hmmmm: gajeczek jeszcze Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Madzia, czekam na inwencję twórczą :diabloti: i niech mi ktoś powie, że briardy nie są podobne do afganów ! uhmmm wy ! :mad: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):w sosnowcu nie byłas, to duzo tracisz kochana :eviltong: bo nikt mnie nie zaprosil :placz::placz::placz: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Teklunia napisał(a):bo nikt mnie nie zaprosil :placz::placz::placz: jak to nikt?????? MADZIA :mad: :mad: no jak moglas :mad: :mad: ;) Kasiu, Biedactwo Ty moje ;) zapraszamy, zapraszamy ;) ja nie zapraszana, ale sie wprosilam sama, od 2 czerwca w wawie bede :d Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 panienkabubu napisał(a):jak to nikt?????? MADZIA :mad: :mad: no jak moglas :mad: :mad: ;) Kasiu, Biedactwo Ty moje ;) zapraszamy, zapraszamy ;) ja nie zapraszana, ale sie wprosilam sama, od 2 czerwca w wawie bede :dKasiu, na Ciebie jedną moge liczyc! Zawsze wiedzialm ze wszystkie Kaski to fajne dziewczyny :lol: a 2 czekam!!! Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Teklunia napisał(a):Kasiu, na Ciebie jedną moge liczyc! Zawsze wiedzialm ze wszystkie Kaski to fajne dziewczyny :lol: niezaprzeczalnie!! :) Teklunia napisał(a): a 2 czekam!!! momentos. bo kogoś miałam nauczyc pić w stolYcy ;) tylko kogo :hmmmm: :oops: jeski ta moja pamięć !! i zas wszystkie watki musze przekopac, eheh Quote
madzia20sosnowiec Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Teklunia']bo nikt mnie nie zaprosil :placz::placz::placz: ja ci normalnie doope spiore jak tylko przyjedziesz, ja cie nie zapraszałam :mad: :mad: :mad: :obrazic:tak mnie słuchasz kasia :eviltong: juz nawet temat był nabąknięty kiedy mowiłas ze z piotrkiem wracaliscie z wakacji i przjezdzaliscie chyba przez sosnowiec :oops: ja ci dam, przyjezdzaj i to juz :lol: a teraz idim spac bosmy sa padnieci dzisiaj :mdleje: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a teraz idim spac bosmy sa padnieci dzisiaj :mdleje: Madzia prosze powiedziec Gaji zeby umyła stópki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Oj ta stópka jest urocza... no i widać oko :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Madzia prosiła przekazać, że dostała telefon i musiała biedna biec do pracy, więc bedzie dopiero wieczorkiem :) Quote
Teklunia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 panienkabubu napisał(a): momentos. bo kogoś miałam nauczyc pić w stolYcy ;) tylko kogo :hmmmm: :oops: jeski ta moja pamięć !! i zas wszystkie watki musze przekopac, ehehi co, doszukalas sie juz, co to za nieszczesnik wymaga korepetycji? :lol: madzia18sosnowiec napisał(a):ja ci normalnie doope spiore jak tylko przyjedziesz, ja cie nie zapraszałam :mad: :mad: :mad: :obrazic:tak mnie słuchasz kasia :eviltong: juz nawet temat był nabąknięty kiedy mowiłas ze z piotrkiem wracaliscie z wakacji i przjezdzaliscie chyba przez sosnowiec :oops: ja ci dam, przyjezdzaj i to juz :lol: ooo, podpadlam :evil_lol: i wkurzylam Magde :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Teklunia napisał(a):i co, doszukalas sie juz, co to za nieszczesnik wymaga korepetycji? :lol: jesce nie :oops: ale chyba chodziło o debe :oops: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:te łapiszony:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 jestem jestem znowu na minute bo za dwie mam autobus do pracy, normalnie jakis pech nade mną ciazy, bo wczoraj przyszłam telefon mi nie działa, nie wiem co sie stało, internetu nie ma, normalnie katastrofa!a dzisiaj znowu biegiem biegiem do weta po obroze na kleszcze dla gajka i do pracy i znow bede po 22 wybaczcie, nadrobie, mam nadzieje ze niedługo :buzi: Quote
panienkabubu Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Och Ty biedna ;) Chyba bym juz wolala isc do pracy niz np. jutro na mature, bo od 10 do 17 siedze na rozszerzeniu z niemieckiego ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 jestem jestem, znow na chwile bo mnie pietrek goni z kompa, wrzuce wam pare fotek gajka a jutro opijemy moj 4000 post :eviltong: chyba ze nie chcecie :mad: i zdróweczkooooo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jestem jestem, znow na chwile bo mnie pietrek goni z kompa, wrzuce wam pare fotek gajka a jutro opijemy moj 4000 post :eviltong: chyba ze nie chcecie :mad: i zdróweczkooooo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no pewnie, że chcemy i juz zaczniemy :cool3: :cool3: :cunao: :popcorn: :knajpa: :drinka: :beerchug: :chlup: :drinking: :drink1: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: :drinka: :knajpa: :popcorn: :drink1: Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 za 4000 post Madziulka :multi::multi::multi: :Cool!::Rose::bigcool::cunao::knajpa::drink1::beerchug::sabber::drinka::popcorn::knajpa::pepsi::cunao::drink1::drinking::chlup::laola: Quote
e.v.a Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [CENTER]oooo widze ze tu pija:evil_lol: no to zdrowko i za 2 tyle:multi: :cunao: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: [/CENTER] [CENTER]:laola: :laola: [/CENTER] Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 :drinking: i nie daj się wyganiać :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Cola Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Śliczny ten ozorek :loveu: i te blond włosy :razz: za 4000 post Madzi :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :knajpa: :cunao: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 to ja sie dolacze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :knajpa: :cunao: Quote
Recommended Posts