Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Madziu

Kraków pięknie ufocony :p
zdjecia z samochodu tzn widok na drogę jest mi baaaardzo bliski - hahaha jak jadę na wakacje to takich sporo pstrykam :oops:

a to

przepiękne po prostu :loveu:

Axio dziś zapoznał sie z braiardką Viki w dokładnie identycznej fryzurce i spineczce :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'] trzeba sie znowu przejechac latem :lol:

hej dagus:buzi:

aj trzeba trzeba zaczynamy myslec nad wypadem na inne tereny :cool3:

[quote name='Teklunia']uwielbiam to miasto!

w sosnowcu nie byłas, to duzo tracisz kochana :eviltong:

[quote name='panienkabubu']mój pies jeszcze nigdy nie był na wycieczce :p a chciałby :p

hahahaha no cos ty :eviltong: ale z ciebie pancia, zabierz go na majorke :eviltong:
murzyni sie ucieszą ze niedzwiedzia przywiozłaś :p

a co do kaganca to trzeba poszukac ci tego wiadra, moze cos skołuje :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Cola']Śliczny fotoreportaż z Krakowa, a te kunie, kwiatuszki :loveu: oczywiście pozująca Gajeczka też :loveu:

kunie były najlepsze :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']pewnie wolałby do Ustronia albo Wisły a nie do Krakowa

a wybieramy sie nie powiem nie powiem do ustronia, bo chyba na studia tam pojde :cool3:

[quote name='Gosiek']Axio dziś zapoznał sie z braiardką Viki w dokładnie identycznej fryzurce i spineczce :lol:

a taka czarną?moze to z opsariona :hmmmm:

gajeczek jeszcze

Posted

Teklunia napisał(a):
bo nikt mnie nie zaprosil :placz::placz::placz:

jak to nikt??????

MADZIA :mad: :mad: no jak moglas :mad: :mad: ;)

Kasiu, Biedactwo Ty moje ;) zapraszamy, zapraszamy ;)
ja nie zapraszana, ale sie wprosilam sama, od 2 czerwca w wawie bede :d

Posted

panienkabubu napisał(a):
jak to nikt??????

MADZIA :mad: :mad: no jak moglas :mad: :mad: ;)

Kasiu, Biedactwo Ty moje ;) zapraszamy, zapraszamy ;)
ja nie zapraszana, ale sie wprosilam sama, od 2 czerwca w wawie bede :d
Kasiu, na Ciebie jedną moge liczyc!
Zawsze wiedzialm ze wszystkie Kaski to fajne dziewczyny :lol:

a 2 czekam!!!

Posted

Teklunia napisał(a):
Kasiu, na Ciebie jedną moge liczyc!
Zawsze wiedzialm ze wszystkie Kaski to fajne dziewczyny :lol:

niezaprzeczalnie!! :)

Teklunia napisał(a):

a 2 czekam!!!

momentos. bo kogoś miałam nauczyc pić w stolYcy ;) tylko kogo :hmmmm: :oops: jeski ta moja pamięć !! i zas wszystkie watki musze przekopac, eheh

Posted

[quote name='Teklunia']bo nikt mnie nie zaprosil :placz::placz::placz:

ja ci normalnie doope spiore jak tylko przyjedziesz, ja cie nie zapraszałam :mad: :mad: :mad: :obrazic:tak mnie słuchasz kasia :eviltong: juz nawet temat był nabąknięty kiedy mowiłas ze z piotrkiem wracaliscie z wakacji i przjezdzaliscie chyba przez sosnowiec :oops:
ja ci dam, przyjezdzaj i to juz :lol:

a teraz idim spac bosmy sa padnieci dzisiaj :mdleje:

Posted

panienkabubu napisał(a):

momentos. bo kogoś miałam nauczyc pić w stolYcy ;) tylko kogo :hmmmm: :oops: jeski ta moja pamięć !! i zas wszystkie watki musze przekopac, eheh
i co, doszukalas sie juz, co to za nieszczesnik wymaga korepetycji? :lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):
ja ci normalnie doope spiore jak tylko przyjedziesz, ja cie nie zapraszałam :mad: :mad: :mad: :obrazic:tak mnie słuchasz kasia :eviltong: juz nawet temat był nabąknięty kiedy mowiłas ze z piotrkiem wracaliscie z wakacji i przjezdzaliscie chyba przez sosnowiec :oops:
ja ci dam, przyjezdzaj i to juz :lol:
ooo, podpadlam :evil_lol: i wkurzylam Magde :evil_lol:

Posted

jestem jestem znowu na minute bo za dwie mam autobus do pracy, normalnie jakis pech nade mną ciazy, bo wczoraj przyszłam telefon mi nie działa, nie wiem co sie stało, internetu nie ma, normalnie katastrofa!a dzisiaj znowu biegiem biegiem do weta po obroze na kleszcze dla gajka i do pracy i znow bede po 22 wybaczcie, nadrobie, mam nadzieje ze niedługo :buzi:

Posted

jestem jestem, znow na chwile bo mnie pietrek goni z kompa, wrzuce wam pare fotek gajka a jutro opijemy moj 4000 post :eviltong:
chyba ze nie chcecie :mad:

i zdróweczkooooo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']jestem jestem, znow na chwile bo mnie pietrek goni z kompa, wrzuce wam pare fotek gajka a jutro opijemy moj 4000 post :eviltong:
chyba ze nie chcecie :mad:

i zdróweczkooooo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

no pewnie, że chcemy i juz zaczniemy :cool3: :cool3:

:cunao: :popcorn: :knajpa: :drinka: :beerchug: :chlup: :drinking: :drink1: :cunao: :drink1: :drinking: :beerchug: :drinka: :knajpa: :popcorn: :drink1:

Posted

za 4000 post Madziulka :multi::multi::multi:
:Cool!::Rose::bigcool::cunao::knajpa::drink1::beerchug::sabber::drinka::popcorn::knajpa::pepsi::cunao::drink1::drinking::chlup::laola:

Posted

[CENTER]oooo widze ze tu pija:evil_lol:
no to zdrowko i za 2 tyle:multi:
:cunao: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: [/CENTER]

[CENTER]:laola: :laola: [/CENTER]

Posted

Śliczny ten ozorek :loveu: i te blond włosy :razz:

za 4000 post Madzi :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :knajpa: :cunao: