Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ty mi tu monika nie czaruj, tylko zabieraj potwrki swoje i do nas do lasu, teren znasz

a kaganiec już masz?? :lol:

terenów nie znam :oops: tamtych :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
a kaganiec już masz?? :lol:

terenów nie znam :oops: tamtych :shake:

Monika, wystarczy, ze wiesz, gdzie jest moja ulica i wszystko zalatwione :D zaden problem do nas dojechac, prosta droga z dąbrowy ;)

Posted

czesc moje aniołki, własnie wróciłam, tyle sie dzisiaj działo ze hooo, wracalismy do domu na lince holowniczej, bo pękła nam linka od sprzęgła iwogóle był ubaw, jutro wrzuce zdjęcia, ale jak narazie trzymajcie kciuki jutro czeka mnie angielski ustny :grab: takze trzymac łapcie :lol:
jutro po południu tez nadrobie zaległosci, wybaczcie, ale dzis umieram :evil_lol:

dobranooooc :buzi:

Posted

nie wiem czy jeszcze trzymac, czy juz moge puscic :hmmmm:
musicie dokladnie precyzowac o ktorej zdajece, bo czlowiek z zacisnietymi kciukami jest w ogole niezdolny do pracy ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
nie wiem czy jeszcze trzymac, czy juz moge puscic :hmmmm:
musicie dokladnie precyzowac o ktorej zdajece, bo czlowiek z zacisnietymi kciukami jest w ogole niezdolny do pracy ;)

ufff kasiu, zdawałam o 14 dopiero, stracha miałam ze szkoda gadać, ale jakos poszlo i mam 70proc. z ustnego :multi:
narazie mam spokoj do 16 (historia) i potem 22(polski ustny) od jutra zaczynam pracowac do niedzielki, wiec i bede miała okazje sie troche poduczyc a i kasa mi sie przyda, wiec wyjde tylko na plus

lece z gajkiem na dwór jak wróce to wrzuce zdjecia z krakowa i gajusia :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']na łonie natury :)

Cuuudo :loveu: :loveu: :loveu: ...

[quote name='madzia18sosnowiec'] i my

Moje dziewczyny :p :cool3: :eviltong: ...

Posted

Cześć Madziu :multi:

Śliczne zdjęcia :loveu: a Ty z Gajuszką - dwie piękne modelinki :loveu:
Gratuluje super wyniku z ustnej maturki z angielskiego, anpisz jakie tematy mialas :) ja dopiero 17go mam angielski a 25go polski :roll:

Buziaki

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Gratuluje super wyniku z ustnej maturki z angielskiego, anpisz jakie tematy mialas :)

ahhh szkoda gadac, w sumie nic trudnego troche sytuacyjnych scenek ze sklepu,pozniej byłam swiadkiem napadu i pozniej pracodawca chciał zebym szła do pracy w niedziele a ja musiałam jakos z tego wybrnac, obrazek był wogóle beznadziejny, miałam na nim pełno smieci i wogóle szajse :eviltong:

[quote name='Gabryjella']Tylko nie przesadzaj z tą nauką, z umiarem dziewczyno, z umiarem;-)

hihihi gabrysiu spokojnie, nie bede przesadzac :eviltong:

[quote name='Patka']madziu dobrze że mnie nie było bo bym z nerów podupadła na zdrowiu teraz juz będzie z górki :smile:

hahaha ty bys na zdrowiu podupadła?:lol: ja mam juz tyle wrzodów na zoładku przez tą mature ze pozniej nic tylko do lekarza :cool3:

a wogóle to miło was znow u nas widziec :loveu:

Posted

My takze sie cieszymy wizyta nie wrzodami :cool3: ale zapewniam po dobrej kuracji będziesz jak nowa wiem co mówię :lol: tylko że kuracja dziaął do pierwszej sesji poprawkowej na studiach :evil_lol:

Posted

czesc wszystkim :buzi: przezyłam dzis chwile grozy kiedy znowu cos sie działo z dogo, na szczescie juz jest ok
własnie wróciłam z pracy a w sumie to z zakupów, bo praca mi wypadła, zła jestem jak cholera bo mialam dzisiaj tyle do załatwienia, ale sobie odpusciłam, bo do pracy...a tu taki niewypał

dzis znowu z gajkiem byłam u wetki, gajka sie uczuliła na kleszcze:-( czekamy do czwartku, wetka nam zamówiła adventixa, z oczmi juz lepiej, chociaz zapalenie dalej jest i trzeba kropic, ehhh same problemy :niewiem: :mdleje:

wrzucam ostatnią serie fot z krakowa i juz teraz tylko gajusiek :p

zywy pan udający sztucznego hihi ^^

oczywiscie nie moze zabraknąc symbolu krakowa :lol:

i akcent psi musi byc!:loveu: historia powstania pomnika naprawde wzruszająca:lol:

oczywiscie piotrus zrobił mi zdjecie z miejsca naprawde wartego uwiecznienia

i MY :loveu:

Posted

Cześc Madziu :multi:

Ale śliczne foteczki wstawilas, uwielbiam Karkow i jakos nigdy mi sie tam nie nudzi, a byłam juz setki razy :lol: :lol: trzeba sie znowu przejechac latem :lol:

Niech Gajeczka wraca do zdorweczka :buzi:

Posted

Madzia,
jak skołujemy kagańce dla naszych potworów, to skoczymy do Krakowa posiedzieć z nimi nad wisłą i postraszyć przechodniów? :D
mój pies jeszcze nigdy nie był na wycieczce :p a chciałby :p

Posted

[quote name='panienkabubu']Madzia,
jak skołujemy kagańce dla naszych potworów, to skoczymy do Krakowa posiedzieć z nimi nad wisłą i postraszyć przechodniów? :D
mój pies jeszcze nigdy nie był na wycieczce :p a chciałby :p:ppewnie wolałby do Ustronia albo Wisły a nie do Krakowa