Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh, gdyby Ben tak fajnie wystawał zza trawy jak Gajeczka, to byłoby wypas :d
szkoda, że on jak się położy w wyyyyysokiej trawie, to wygląda jakby leżał na takiej prawie scietej ;) ehh, nie ma to jak uroki ogromnego psiórka ;)

Madzia, jak walka z kleszczami? ja dzis wyjęłam 2 z Bena ;) bombowo ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']obiecany gajek

gajek siedzący :p

Madziu mieszką z Toba CUUUUUUUUUUUUUUUDO:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Nugat az się slini jak widzi taka SEXI "laskę" :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pmacie bardzo fotogeniczny jęzorek :eviltong:

Gaja ma owszem, ale czy Madzia to ja nie wiem... Madzia pokaz nam zdjecie swojego jezorka to ocenimy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']macie bardzo fotogeniczny jęzorek :eviltong:

hahaha chcesz troche, chętnie się podzielę :eviltong:

[quote name='g_o_n_i_a']Gajcia, nie wolno chorować! :calus:

anooo, to ze nie wolno to ona wie, ale zebys gonia widziała jakie jest larmo w domu jak trzeba oczy zakropic :roll: po prostu katastrofa a zakrapiac trzeba 5 razy dziennie po 3 kropelki :-(

[quote name='panienkabubu']Madzia, jak walka z kleszczami? ja dzis wyjęłam 2 z Bena ;-) bombowo

no obroza powoli zaczyna działać, dzisiaj weta wyciągnęła nam koncówke kleszcza, którego sobie gaja rozdrapała:p

[quote name='Nugatowa']Nugat az się slini jak widzi taka SEXI "laskę" :loveu: :iloveyou:

my moze jutro kraków zaliczymy:razz: zobaczymy jak jutro gaja z oczami bedzie się miała i moze nugatek poslini sie na zywo

wogóle to witamy w naszych skromnych progach :p

[quote name='Teklunia']Gaja ma owszem, ale czy Madzia to ja nie wiem... Madzia pokaz nam zdjecie swojego jezorka to ocenimy! :evil_lol:

hahaha nie pokaze :eviltong: ale gajki moge wam jeszcze dac :lol:

[quote name='malawaszka']piękna pannica piękna :loveu:
ty mi tu monika nie czaruj, tylko zabieraj potwrki swoje i do nas do lasu, teren znasz

[quote name='Cola']śliczna ta panienka :loveu: i jaka czyściutka....chyba pójdę swoje wykąpać :oops:

jak juz tam hurtem pierzesz to i mojego kudłatka wziasc mozesz, bo to sie utytłało juz, musiałabym co tydzien kąpac brudaska :eviltong:

i jeszcze gajek :p sie obfociłam ze hooo, a teraz jeszcze mojego TZ-cika namawiam na canonka, wprawdzie jeszcze nie lustrzanka i nic superanckiego bo tylko canon a 420 chyba, ale straaasznie mi sie podobają fotki z canoów jestem chora na te aparaty, jak sobie uskładam na cos lepszego to kupie, narazie wystarczy mi to :lol:

a teraz juz nie zanudzam tylko wrzucam moją morde :loveu:

mordencjaa :loveu:

leżakujemy:eviltong:

i marzycielka :loveu:

Posted

Gajcia zrobiła bum :loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']
anooo, to ze nie wolno to ona wie, ale zebys gonia widziała jakie jest larmo w domu jak trzeba oczy zakropic :roll: po prostu katastrofa a zakrapiac trzeba 5 razy dziennie po 3 kropelki :-(

Trzymam kciuki za pozytywne efekty. :kciuki:
Przyznając szczerze miałam kiedyś okazję zakraplac oczy, ale mojemu kotkowi. W dodatku był to kot prawie nieżywy, bo był pod narkozą. Takiego kota wydała nam pani weterynarz, przez 5 godzin po kastracji był nieprzytomny. :roll: Niby to normalne było, ale żal było na niego patrzyć jak biedal leżał i w ogole się nie ruszał. I cały czas oczy otwarte. Domyślam się jednak jakie masz kłopciki z Gajcią.

Posted

ale romantyczna panieneczka :loveu:
gdyby nie to ze to siostra, Ten by chyba z miejsca sie zakochal (mimo ze wykastrowany :evil_lol:)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Trzymam kciuki za pozytywne efekty. :kciuki:
Przyznając szczerze miałam kiedyś okazję zakraplac oczy, ale mojemu kotkowi. W dodatku był to kot prawie nieżywy, bo był pod narkozą. Takiego kota wydała nam pani weterynarz, przez 5 godzin po kastracji był nieprzytomny. :roll: Niby to normalne było, ale żal było na niego patrzyć jak biedal leżał i w ogole się nie ruszał. I cały czas oczy otwarte.

no ja na całe szczescie nie mam psa pod narkozą, ale zeby tą małpe choc na chwile usidlic to sie trzeba nabiegac ze hooo...

[quote name='Teklunia']ale romantyczna panieneczka :loveu:
gdyby nie to ze to siostra, Ten by chyba z miejsca sie zakochal (mimo ze wykastrowany :evil_lol:)

hahaha gaja i tak go kocha bardzo mooocno, przeciez to brat wkoncu :eviltong:

a my teraz lecimy kąpciu i mowimy dobranoc, ja musze siasc jeszcze teraz to ksiazek i z polskiego prace zacząc pisac bo 22 niby daleko, ale chce miec wszystko na czas...:roll:

dobranoc moje misie :buzi:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no ja na całe szczescie nie mam psa pod narkozą, ale zeby tą małpe choc na chwile usidlic to sie trzeba nabiegacze hooo...
Gajeczka łobuzuje :evil_lol:

Sama słodycz!! :loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']teraz na lato stare rosliny gniją i obumierają

na jakie kurcze lato ? :crazyeye: jeszcze dobrze wiosny nie bylo a cieplo teraz jest zaledwie od kilku dni :roll:

cudoo :loveu:

Trzymamy kciuki za dobry wynik z anglika i za reszte egzamminow :kciuki:

Posted

[quote name='PIKA']na jakie kurcze lato ? :crazyeye: jeszcze dobrze wiosny nie bylo a cieplo teraz jest zaledwie od kilku dni :roll:

haha u nas kasia juz dawno w strinach biega po osiedlu :lol: :lol: :lol:

[quote name='panienkabubu']zauwazyliscie reke Madzi, ktora dusi Gajke??? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

aaa ty jak zwykle sie dopatrzysz, ja tą małpe tylko głaskałam bo sie usadzic nie mogła :razz:

a teraz dobraaaaaaaanooooc :buzi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ha, wydało się! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ććććśśś bo jeszcze sie kasia dowie :cool3:

a wogóle...
czesc i czołem wszystkim :)
ja dzisiaj tak przelotem szybciutko bo jedziemy dzisiaj z TZ-tekiem do krakowa połazic troche, odwiedzic moją cioteczke i jeszcze odwiedzic misiulca (nasza pudelke z guzami, bo teraz mieszka tam :D:D:D )
zosatwiam wam pare zdjec gajutka, niestety gaja zostaje,z kilku powodów, pierwszy to są jej oczy, zeby nie podrazaniac kolejne ze dzis zapowiada sie naprawde ciepło i kudłatek moj tylko by się męczył, poza tym i rodzina ma pieska i jest misia, dlatego dzis gajek jest pod opieką mojej mamy :)

na łonie natury :)

i moj jęzorek

i my

do zoooobaczyskaaaa poznym wieczorkiem ;)

Posted

Madziu, wspaniałego wypadu do Krakowa ,cudownej pogody ...:loveu:

wypocznij, zrelaksuj się przed czekającymi jeszcze egzaminami :p

Posted

bossssss.... jaki śliczny obrazek :loveu: i ile melczyków :loveu: czy mówiłam już, że mam słabość do włochatych psiaków :razz: