madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 no juz jestesmy wpadamy tylko zalać was serią fotek i lecimy w ksiazki :placz: leżakujemy ;) i moje ulubione z dzisiaj :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ojejcia, ile zdjęc!! :multi: Piękna! :angel: Wyczesany fryz :loveu: Cudnz kwiatussek :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aaaaaaaale nam kwiatkuff naroslo w parku !! no miooodzio :) yhyhyh Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 czesc Magdaleno :) chce Ci zyczyc powodzenia jutro (i pojutrze)!!! bede trzymac kciuki od samego rana, wiec musi pojsc Ci dobrze :lol: [SIZE=1]tylko nie zaspij :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] jejku, ile radosci jest w tym mokrym pyszczydle :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Magdaleno :) chce Ci zyczyc powodzenia jutro (i pojutrze)!!! bede trzymac kciuki od samego rana, wiec musi pojsc Ci dobrze :lol: [SIZE=1]tylko nie zaspij :evil_lol: kasia trzymaj od 10, trzymaj i modl sie za mnie ;) i nie krakaj z tym zaspaniem :eviltong: ja uciekam teraz znow z kasią benkową na dworek ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Madziu, my też Ci życzymy powodzenia na matruce. Obiecujemy trzymać kciuki. :kciuki: Quote
Alka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Madziu, oczywiście my też będziemy trzymać kciuki .Musowo !!! Powodzenia i ... połamania pióra !;) a foteczki sliczniaste :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no juz jestesmy wpadamy tylko zalać was serią fotek i lecimy w ksiazki :placz: leżakujemy ;) i moje ulubione z dzisiaj :loveu: MaDaleno przesliczne foty :multi: :multi: :multi: o Gajastej nie wspomne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i ta fryzurka :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Ty masz matrure jutro ??? Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Madziu, my też Ci życzymy powodzenia na matruce. Obiecujemy trzymać kciuki. :kciuki: [quote name='Alka']Madziu, oczywiście my też będziemy trzymać kciuki .Musowo !!! Powodzenia i ... połamania pióra !;-) dzięki dziewczyny, jutro do 10 mozecie zaczac trzymać i nie puszczac dopoki nie wróce ;) ;) ;) [quote name='PiotrekJ']Cześć dziewczyny :cool3: ... czesc mendo ihihihih :eviltong: [quote name='dbsst']Ty masz matrure jutro ??? hhahaha no tak sie jakos głupio debe złozyło ze zdałam i mnie dopuscili :eviltong: buszująca w trawie ;) Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc mendo ihihihih :eviltong: Udziela Ci się jeszcze nastrój Naszej wczorajszej rozmowy? :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 moja morda obśliniona :cool3: prawy profil lewy profil i moja księżniczka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Udziela Ci się jeszcze nastrój Naszej wczorajszej rozmowy? :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: no przeciez wiesz ze cie baaardzo...lubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mendo :eviltong: ty bys lepiej kciuki trzymał za jutro :mad: Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no przeciez wiesz ze cie baaardzo...lubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mendo :eviltong: ty bys lepiej kciuki trzymał za jutro :mad: Jutro kciuki będę trzymał :eviltong: ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jutro kciuki będę trzymał :eviltong: ;) ... a jak nie zdam, to przyjade z twoją zoną i ci przy niej natrzaskam :eviltong: gajec jeszcze i lece sciagi pisac dalej :lol: droneczka Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a jak nie zdam, to przyjade z twoją zoną i ci przy niej natrzaskam :eviltong: Już się boję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
sota36 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Madzia - POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie lam sie - to tylko maturka!!!!!!! Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ślicznościowa :loveu: Madziu uszy do góry , połamania pióra i języka ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='sota36']Madzia - POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie lam sie - to tylko maturka!!!!!!! dobrze ze TYLKO matura :evil_lol: w razie czego mam jeszcze poprawke ;) [quote name='Alicjarydzewska']Madziu uszy do góry , połamania pióra i języka ;-) :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Madzia Ty im jutro pokaż jaka jesteś mądra :kciuki: POWODZENIA!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cudna Panienka... :loveu: Madziu, trzymaj się Kochana :kciuki: :kciuki: Quote
Teklunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Magda juz w polowie drogi :lol: [CENTER]:kciuki: [/CENTER] Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Madziulka - walcz :lol: wszyscy trzymamy kciukaski mocno :kciuki: :kciuki: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Nom Madziulka ma już za sobą podstawy, od wpół do drugiej pisze rozszerzenie, także trzymamy kciuczki za nią mocno !! :kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts