madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 i jeeeeeszcze troche "walki" hej ty wielka kudłata!do ciebie mowie :p i szalenstwo, przepychanki... pręzymy się :p uzębienie poki mamy to tez pokazemy :eviltong: hop do góry jak kangury! zaraz sprawdzimy czy major ma gilgotki :cool3: gilgotany major :p Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ale fotek :multi: I jak super wyglądaja razem :multi: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Major i Gajka świetnie razem wyglądaja :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia fotograf:p z mało profesjonalnym sprzetem :eviltong: :eviltong: Madzia ja o galerie dbam, jak mam foty Gajca to zawsze moge wstawic, no problem dla mnie :) Madzia18sosnowiec napisał(a): buahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaaaaaaaaaka mina :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześc Madziu :multi: Ale miałam zdjec do obejrzenia :multi: od razu lepszy humorek mi sie zrobił jak zobaczyłam szalejaco i zadowoloną Gajke :multi: My tez musimy sie kiedys w parczku zgadac :razz: :razz: Głaski dla Gajki i jej zabaowywch kompanów :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć Madziu :buzi: madzia18sosnowiec napisał(a): zaraz sprawdzimy czy major ma gilgotki :cool3: gilgotany major :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć dziewczyny :p ... Mnóstwo do nadrobienia, śliczne zdjęcia :lol: ... Quote
Teba Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Świetne zdjęcia gilgotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny Majorek- tyle włosków łaskoczących jego gołą skórkę :P jednak baby to są wredne :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): kasia fotograf:p Kasia, czy to jest Panasonic Lumix??? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 czesc wszytskim :buzi: cięzki dzien dzisiaj, znow padam na pysk a jutro czeka mnie kąpiel gajka, spotkanie w tychach, farbowanie włosów i praca maturalna z polskiego. az mi sie spac odechciewa kiedy pomysle ze jutro rano musze wstac i sie za to zabrac :placz: Pysia napisał(a):Ale fotek :multi: I jak super wyglądaja razem :multi: PIKA napisał(a):Major i Gajka świetnie razem wyglądaja :evil_lol: aaaanooo a jak na zywo wyglądają :eviltong: panienkabubu napisał(a):Madzia ja o galerie dbam, jak mam foty Gajca to zawsze moge wstawic, no problem dla mnie :smile: okeeeej :p :p :p zostałas własnie oficjalnie zaprzegnieta :eviltong: Alarydzewska napisał(a):zjadła czy nie :razz::razz::razz: no niesteety ala, musze cie rozczarowac, nie zjadła :eviltong: Tebusa napisał(a):biedny Majorek- tyle włosków łaskoczących jego gołą skórkę :P jednak baby to są wredne :megagrin: ależ skądże znowuuuu, sam sie nadstawiał :eviltong: Teklunia napisał(a):Kasia, czy to jest Panasonic Lumix??? kasienko kochana mysmy z biednej wsi są :eviltong: dopiero co cyfrówki dotarły tak to na klisze zesmy z kasią cykały :eviltong: to canon a50, ale nie powiem, mnie sie podobują z niego zdjątka :p Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Madziu :multi: g_o_n_i_a napisał(a):Cześć Madziu :buzi: PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny :p ... noooo czeeeeeść :eviltong: :eviltong: :eviltong: na dobranoc gajeczek bom ja juz padnięta, jutro obiecuje dorzucic zdjec :cool3: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 śliczny śpiący Gajeczek :loveu: Madziu to Ty lepiej juz zmykaj spać żebyś nie była taka padnieta :cool1: Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): na dobranoc gajeczek bom ja juz padnięta, jutro obiecuje dorzucic zdjec :cool3: Magda, znowu wstawiasz moje zdjecia :mad: musze chyba zaczac je chronic prawem autorskim ;) Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 fiu fiu ślicne bliźniaki z Tenusia i Gajki :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): kasienko kochana mysmy z biednej wsi są :eviltong: dopiero co cyfrówki dotarły tak to na klisze zesmy z kasią cykały :eviltong: to canon a50, ale nie powiem, mnie sie podobują z niego zdjątka :p sąsiadko, mała poprawka, ;) mój sprzęt to canon powershot A60, starość, tylko 2mln pixeli, teraz to się ludzie bawią canonami A510, A610, A75 i tym podobne .. mam w planach zakup Canona Powershota S2 IS, ale na razie musi stanieć :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, znowu wstawiasz moje zdjecia :mad: musze chyba zaczac je chronic prawem autorskim ;) haha no patrz moj gajek u ciebie na dywanie :eviltong: panienkabubu napisał(a):sąsiadko, mała poprawka, ;-) mój sprzęt to canon powershot A60, no przeciez napisałam A 60 hahaha, pewnie myślałam A60 a napisałam inaczej, wybacz kasia:modla: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 JESZCZE wrzuce wam jedno wiosenne foto i lece z gajcem na spacer, potem czeka nas kąpiel w szamponie na kleszcze, bo juz dziś jednego znalazłam i mamy mały problem z okiem, nie wiem co sie dzieje, normalnie taki "spioch" jej sie co chwile robi, przemywam delikatnie rumiankiem, nie wiem co jest, jak dzis nie minie czeka nas jeszcze weterynarz:-( Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Cześć :cool3: ... madzia18sosnowiec napisał(a): Mogła byś uczesać swoją dziewczynkę :razz: ... Śliczna :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Teklunia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 czesc :bye: kwiaty we wlosach potargal wiatr... ;) Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): no przeciez napisałam A 60 hahaha, pewnie myślałam A60 a napisałam inaczej, wybacz kasia:modla: przemysle :diabloti: :diabloti: hahaha, nie no nic sie przeciez nie stalo, jakiby to byl powod do obrazania, no Madzia, ja Cie prosze :eviltong: wiosne z mojej działki przynoszę: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 czesc wam jeszcze raz :p PiotrekJ napisał(a):Mogła byś uczesać swoją dziewczynkę :razz: ... zapraszam do czesania piotrus :p :p :p czesc gonia i kasienka i drugia kasienka :buzi: cios z półobrotu :cool3: co w trawie piszczy?major off korsss :eviltong: i jeszcze gaj z jęzorem na wierzchu :cool3: i lece, wieczorem nadrobie wasze galerie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 lece, wieczorem nadrobie wasze galerie :eviltong: Madzia, i jeszcze to wysyłanie zdjec nas czeka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts