Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to tylko na sekudne sie wyrwie do parku mnie wyrzucic

matko i Ty się tak dajesz wyrzucac? :shake:

Powodzenia na angielskim :kciuki:

Posted

dagusia ja jutro jade z naszą pudlicą do weta na operacje, zobacze jak we wtorek sie usatwie u weta z gajkiem, moze uda mi sie ją wkoncu wysterylizować, jesli nie, to wstępnie na wtorek na jakąś fajną godzinke (pod warunkiem niezłej pogody) mozemy sie umówić, niestety bedziesz musiała jakos sie dostac np. do parku, bo piotrek pracuje i jesli mu sie uda, to tylko na sekudne sie wyrwie do parku mnie wyrzucic i spowrotem.... :-(

Madziu no jasne, ze jakos dam sobie rade :) Teraz więcej osób spaceruje po praku, wiec nie ma takiego strachu samemu chodzic, a jak sie ma takiego obronnego psa jak ja to tym bardziej :evil_lol: :evil_lol: Jak cos zgadamy sie telefonicznie bo ja teraz bede pewnie sporadycznie na dogo :)

3mam kciuki za angielski napisz koniecznie jak poszlo ;)

Posted

czesc kochani!

ja juz po próbnej, niestety tylko 14 na 20, nie jestem z siebie zadowolona nerwy mnie zezary :oops:

a kciuki sie przydadzą dalej, nasza pudliczka z guzkami miała dzisiaj zabieg usuwania ich i o 17 jedziemy ją odebrać :loveu:

Posted

ja juz po próbnej, niestety tylko 14 na 20, nie jestem z siebie zadowolona nerwy mnie zezary :oops:

Tak jak Ci już pisalem - nie jest źle ;) ...
Ważniejsze, żeby na maturze wszystko poszło ok ;) ...

Posted

czesc i czołem wszystkim :buzi:

wczoraj odebrałysmy misie, biedulka taka padnięta i wymęczona :-( dzisiaj też musimy z nią jechac na wizyte, jesli będzie wszystko ok, to dostanie tabletki, wrzuce wam potem zdjęcia, jeśli bedziecie chcieli :roll:

a gajusia ostatnio szaleje i przestaje sie mnie słuchać, jest tak zaabsorbowana ptakami wokół, że nie moge jej do siebie przywołać, wprawdzie dzisiaj pogoda sie popsuła, jest zimno i mokro, ale mamy plan z kasią i benkiem wyskoczyc na polanke :cool3:

jeszcze troche fotek na dzien dobry z poprzedniego spacerku ;)

banulek

gajek

i troche ruchu na wiosne ;)

i ben bez głowy

Posted

czesc i czołem wszystkim :buzi:

wczoraj odebrałysmy misie, biedulka taka padnięta i wymęczona :-( dzisiaj też musimy z nią jechac na wizyte, jesli będzie wszystko ok, to dostanie tabletki, wrzuce wam potem zdjęcia, jeśli bedziecie chcieli :roll:

gajek

no pewnie ,że chcemy foteczki pudliczki .W kazdym razie trzymam mocno kciuki , żeby wszystko było ok .:thumbs:

przesyłamy buziaczki dla Gajeczki !:buzi:

Posted

Alka napisał(a):
no pewnie ,że chcemy foteczki pudliczki .W kazdym razie trzymam mocno kciuki , żeby wszystko było ok .:thumbs:

przesyłamy buziaczki dla Gajeczki !:buzi:

buziaki przekazane, dziękujemy cioci ali :buzi:

jeszcze troche spacrkowych zdjec

biegnąca kasia i benek

i uciekająca gajka

Posted

PIKA napisał(a):
cześć Madzia :razz:

Egzaminiem sie nie przejmuj :shake: Te probne sa zawsze trudniejsze niz te wlasciwe ;)

czesc PIKA no ja mam taką nadzieje :razz:

troche gajka na dobranoc

psitulona do kocyka :loveu:

i spiochająca no podłodze:loveu:

z miną poważną i zamyśloną...

i zapatrzoną w dal...kuchni :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:-oale włosiska urosły , rany Madziu , ale będzie czasania na lato ;)

malawaszka napisał(a):
ale pięknie :loveu: używacie jakiejś odżywki? :razz: :cool1:

czesc dziewczyny!:buzi:
własnie nie uzywamy zadnej odzywki, a czesanko było w takiej pozycji jak gajka lezy na zdjeciu, wiec jeszcze nie zdązyła sie ruszyc, bo tak to wszytsko by juz fruwało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zresztą zapytajcie kasi, co było po wczorajszym spacerze jak ten szatan wpadł do lasu :cool3: :cool3: :cool3:

a kuku :)

Posted

i na dobranoc wyczesany śpioch :loveu:

czesc Madziu :)

Domyslam sie ile Cie kosztowalo doprowadzenie do takiego stanu :evil_lol: Ale pierwszy ruch i wszystko diabli wezma, co? :diabloti: