panienkabubu Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahahaha będzie nie tylko bursztynek ale i kasia i moja gaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no a Ben i jego ślina? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Hihi Gajeczka jak widze zapamiętale zachęca do zabawy... ach jak mnie rozśmieszają te psie pozy zaczepne :lol::lol::lol: Madziulka - Ty się kochana lecz porządnie - zebyś się nie rozchorowała bardziej.. dbaj o siebie, pij herbatkę z miodkiem i cytrynką albo z malinkami... :cool3: miłego dnia Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 czesc Ty chorowitku niedobry:mad: spacery z chorobskiem! oj Ty, Ty :shake: Jeszcze Kasie zarazisz... widze ze Gajeczka przelamala swoj lek przed Wielkim Benem i juz sie z nim bawi :multi: Magda, Daga - ale Was szczescie kopnie... Piotrka poznacie :D Mam nadzieje ze oplotkujemy go pozniej porzadnie ;) Quote
panienkabubu Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jeszcze Kasie zarazisz... Spoko :D ja też pociągająca i kichająca :D Gajka obszczekiwała Benosława, chyba jeszcze nie jest do Niego przekonana ;-) Ale fakt, faktem, już nie bałam się go powąchać,ale jak Ben pobiegł za nią to uciekała gdzie pieprz rośnie :D Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):Magda, Daga - ale Was szczescie kopnie... Piotrka poznacie :D Mam nadzieje ze oplotkujemy go pozniej porzadnie ;) Odzywa się ta, która z Dogomaniaczek ma do mnie najbliżej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to cześć dziewczyny :lol: ... Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Odzywa się ta, która z Dogomaniaczek ma do mnie najbliżej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak w ogóle to cześć dziewczyny :lol: ...moze i blizej, ale los nam nie sprzyja :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Teklunia napisał(a):moze i blizej, ale los nam nie sprzyja :eviltong: Za słabo się starasz :razz: ... Quote
panienkabubu Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Za słabo się starasz :razz: ... trzeba walczyć z przeznaczeniem :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Cześć Madziu Widze, ze było oswajanie Gajki z Benkiem :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 czesc wszystkim własnie wróciłam z pracy jestem padnieta, miałam kontrole dzisiaj, moja pierwsza, nie było tak źle, ale lepiej by chyba było nie wiedziec że ją mam, mniej stersu :cool3: piotrus kiedy ty bedziesz?bo ja pracuje sroda czwartek i piątek i musze chyba wziasc wolne na jakis dzien, nie bedziesz sie sam beze mnie włóczył sam, bo cie jeszzcze ktos zgwałci a szkoda by było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps.pogadam jeszzcze z heleną to cie ominą kobiety z hotelu i bedziesz skazany na nas :lol: :lol: :lol: na dzisiaj wieczór i na jutro (znow bede pozno, po 21 :-( ) DOBRANOC:buzi: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ja tu czytam o jakiś konszachtach...Kobietach z hotelu i dniach wolnych od pracy....Co to za konszachty w miescie obok??:mad: :mad: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Cześć Madziu!! :buzi: Gajunia gaduła :evil_lol: :angel: Włochaty, cudny pysiak :iloveyou: Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Wspaniały włochacz!!! Cudowny...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć dziewczyny :cool3: ... Pysia napisał(a):Ja tu czytam o jakiś konszachtach...Kobietach z hotelu i dniach wolnych od pracy....Co to za konszachty w miescie obok??:mad: :mad: :mad: Pysiu, Magda gupoty opowiada :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny :cool3: ... Pysiu, Magda gupoty opowiada :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...:razz::razz::razz:trzeba zasięgnąć informacji u Magdy ;) Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Magda, czy Ty zyjesz??? Tak lazilas z ta goraczka, a teraz sie nie pojawiasz... NIe strasz!:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Madziu :multi: czy ty też ten tydzień przed Świetami masz wolny?? może jakos się zgadamy na spacerek w parku :razz: :razz: P.S jak cos odezwij sie na kom :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Hej Madziu! A gdzie Ty się podziewasz? Tęsknimy! :( Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :roll: piękna pogioda na randki pewnie chodzi i zażywa świeżego powietrza :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 jestem jestem moi kochani :evil_lol: tyralam dzisiaj znow cięzko przez 6 godzin :angryy: a potem piotrus porwał mnie do kina na epoke lodowcową i dopiero co wróciłam :lol: jutro czeka mnie próbna matura z angielskiego (ustna), narazie nie mam stresa :lol: pysiu my tu sobie żartujemy, piotrek sie nas boi, dlatego nie przyjezdza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a on taki chłopak jest lichy we dwie bysmy go napadły, to by sobie biedak nie poradził :cool3: dagusia ja jutro jade z naszą pudlicą do weta na operacje, zobacze jak we wtorek sie usatwie u weta z gajkiem, moze uda mi sie ją wkoncu wysterylizować, jesli nie, to wstępnie na wtorek na jakąś fajną godzinke (pod warunkiem niezłej pogody) mozemy sie umówić, niestety bedziesz musiała jakos sie dostac np. do parku, bo piotrek pracuje i jesli mu sie uda, to tylko na sekudne sie wyrwie do parku mnie wyrzucic i spowrotem.... :-( Quote
madzia20sosnowiec Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 "zjadłabym cos:eviltong: :eviltong: :eviltong: " Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 cudny z Gajki kudłatek :loveu: wreszcie sie Madziu ujawniłaś :cool3: Quote
Recommended Posts