Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Madziu! :multi:

I jak Twoje zdrówko ? ;)Mam nadzieje ,że lepiej , bo przeczytałam niepokojace wieści...

pozdrawiamy i przesyłamy buziaczki !:buzi:

Posted

A Madzia nadal kicha kaszle i smarka, ale wyciągneła Nas z Benem dzisiaj na spacer :D
Niedawno wróciliśmy ;-) Ponad godzinkę spacerowaliśmy, no i oczywiście zrobilismy mnóóóóóóóstwo fot (w 99,99% to Madzia cykała, bo ja oczywiscie Bena musiałam trzymać, co by Gajki nie zabił cielskiem i nachalnością :D), jak tylko podładuję bateryjki i zgram fotencje to wyślę Madzi i pewnie ułoży tutaj jakąś ciekawą historyjkę :D

W kazdym razie, Gajka wcale nie wyglada na taką co by miała problemy z łapkami ;-) Mnie to tak się widzi, że ona to chyba ma zakwasy, ło jakbyście ją widzieli jak ona szaleje i biega :D krzaki, nie krzaki, drzewa, nei drzewa, nieważne, ważne że jej się chce biegać to biega :D
Takie cudo no :oops: :oops: :loveu: :loveu: :cool3:

oko ja spadam zgrywac fotencje :D

Posted

Madziul , ty chyba złapałaś grypsko :razz:

Mam nadzieję , ze nigdzie nie byłaś z moim Kubą , bo też ma choróbsko i znów do szkoły nie chodzi :angryy:

Posted

PIKA napisał(a):
Magda chora jesteś i na specry lazisz :shake:
To niezbyt madre :shake:

popieram słowa Piki ! :diabloti:

Po takiej wysokiej temperaturze powinnas pozostać w domu :nono:

Posted

czesc wszytskim :buzi:

[quote name='panienkabubu']A Madzia nadal kicha kaszle i smarka, ale wyciągneła Nas z Benem dzisiaj na spacer :-D
Niedawno wróciliśmy ;-) Ponad godzinkę spacerowaliśmy, no i oczywiście zrobilismy mnóóóóóóóstwo fot (w 99,99% to Madzia cykała, bo ja oczywiscie Bena musiałam trzymać, co by Gajki nie zabił cielskiem i nachalnością :-D), jak tylko podładuję bateryjki i zgram fotencje to wyślę Madzi i pewnie ułoży tutaj jakąś ciekawą historyjkę :-D

W kazdym razie, Gajka wcale nie wyglada na taką co by miała problemy z łapkami ;-) Mnie to tak się widzi, że ona to chyba ma zakwasy, ło jakbyście ją widzieli jak ona szaleje i biega :-D krzaki, nie krzaki, drzewa, nei drzewa, nieważne, ważne że jej się chce biegać to biega :-D
Takie cudo no :oops: :oops: :loveu: :loveu: :cool3:

aaano poszalałysmy ze hooo, ja sie benka wycmokałam dzisiaj wymiziałam nawet opluł mnie dzisiaj kilka razy :razz: tak mnie chłopina kocha :evil_lol: zaraz bedą foteczki

[quote name='Alicjarydzewska']Madziul , ty chyba złapałaś grypsko :razz:

Mam nadzieję , ze nigdzie nie byłaś z moim Kubą , bo też ma choróbsko i znów do szkoły nie chodzi :angryy:

[quote name='PIKA']Magda chora jesteś i na specry lazisz :shake:
To niezbyt madre :shake:

[quote name='Alka']popieram słowa Piki ! :diabloti:

Po takiej wysokiej temperaturze powinnas pozostać w domu :nono:

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziu ...:multi:

jak sie czujesz Kochana?? Mam nadzieje, ze to nic powaznego i szybko z tego wyjdziesz, buziaczki w nosecek coby katarek przeszedł :lol:

moje kochane babeczki, bardzo sie ciesze ze sie tak o mnie troszczycie ze mną już troche lepiej, goraczki nie mam tylko jeszcze katarek męczy i gardziołko boli, ale jest lepiej, łykam tablety i w wiekszej chwili czasu sie wygrzewam ;)
jest ok, chyba jeszcze nie umre :diabloti: sasasasasasasa, nie pozbędziecie się mnie tak szybko :diabloti:

Posted

i zdjątka obiecane

pan benosław zaśliniony :evil_lol:

i świruska gajka :p

zapraszają do "SPACEROWYCH" fotek :eviltong:
szalejąca gaja i ben i w tym wszytskim biedna kasienka :eviltong:

i takie tam rózne tance połamance :razz:

i benek juz sie zmęczył głupim gadaniem gajka wiec sobie siadł...:eviltong:

i potem sie połozył...a ona nadal gadała swoje :eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ulalalalalallala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli obiadek szykować :razz: juz dzisiaj :P

Nie powiem na kiedy, niespodziewankę zrobię :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):

hahaha to nie licz na moj obiad, tylko na mojej mamy, bo ja nic poza ryzem z warzywami z torebki nie wymyśle nic sensownego :eviltong: :eviltong: :eviltong:

panienkabubu napisał(a):
Jak z psem to my po sąsiedzku chcemy poznać :p

a na noc zostaniecieeeeeee:cool3: :cool3: :cool3: piotrus ty teeez, łózko mam duże :eviltong:

Posted

hahaha to nie licz na moj obiad, tylko na mojej mamy, bo ja nic poza ryzem z warzywami z torebki nie wymyśle nic sensownego :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Eeee tam, ryżu jeść nie będę :shake: ... Jeszcze z warzywami :shake: ...

a na noc zostaniecieeeeeee:cool3: :cool3: :cool3: piotrus ty teeez, łózko mam duże :eviltong:

Ja się z Tobą i Bursztynkiem w jednym łóżku cisnąć nie będę :shake: ...

Posted

Napisał(a) PiotrekJ

Niczym JAJKO NIESPODZIANKA z prawdziwa zabawka :cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='PiotrekJ']

to podrzuccie go do mnie :razz: :razz: :razz:

Posted

PiotrekJ napisał(a):

hahahahaha będzie nie tylko bursztynek ale i kasia i moja gaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zresztą nie narzekaj, spałes kiedys z 3 kobietami w tym z 1 owłosioną jak męzczyzna ( i nie mowie tu ani o mnie ani o kasi ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']to podrzuccie go do mnie :razz: :razz: :razz:

Kogo? :razz: :razz: :razz:

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahahaha będzie nie tylko bursztynek ale i kasia i moja gaja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zresztą nie narzekaj, spałes kiedys z 3 kobietami w tym z 1 owłosioną jak męzczyzna ( i nie mowie tu ani o mnie ani o kasi ;)

Za dużo Was tam będzie, poszukam innego noclegu :razz: ...