madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 czesc dziewczyny, wróciłam do rzeczywistwosci i to bardzo szarej, znów byłam dzis w schronisku, nowe psy, stare psy...jejku juz nie wiem co robic... a gaja śpi...:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 kochani proszę, pomózcie! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23770 Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dzien dobry!! Śliczne Kudłacze, ale Gajunia wymiata. :iloveyou: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny :cool3: ... g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry!! Śliczne Kudłacze, ale Gajunia wymiata. :iloveyou: czesc wam :buzi: gonia zeby gaja tak po sobie wymiatała jak nabrudzi i piachu naniesie :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc wam :buzi: gonia zeby gaja tak po sobie wymiatała jak nabrudzi i piachu naniesie :cool3: Ale ona przecież Ciebie ma od tego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale ona przecież Ciebie ma od tego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... mnie ma od miłosci pieszczot spacerków i gotowania, mogłaby chociaz sama po sobie czasami posprzątac :eviltong: piotrus a twój loco sam po sobie sprzata :cool3: Quote
Doggerek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Madziu, sliczne fotki (fakt Oreo powala.....) :loveu: a może masz jeszcze :cool3: tak fajnie sie je ogląda.... :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Doggerek napisał(a):Madziu, sliczne fotki (fakt Oreo powala.....) :loveu: a może masz jeszcze :cool3: tak fajnie sie je ogląda.... :multi: czesc doggerek, no niestety nie mamy bo tak bardzo ciemne powychodziły ze jak probowałam w miare porozjasniac to nic z tego nie wyszło :placz: a czy wy byliscie na wystawie?:cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']mnie ma od miłosci pieszczot spacerków i gotowania, mogłaby chociaz sama po sobie czasami posprzątac :eviltong: piotrus a twój loco sam po sobie sprzata :cool3: Jasne :cool3: ... Do tego gotuje i sam na spacery wychodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Doggerek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 nie było nas w Katowicach :placz: - bylismy wczesniej na Litwie, a Katowice daleko.... ale dzieki chociaz za te kilka zdjęć - piekne :loveu: Quote
Doggerek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Tu Fifi (Horn) w Wilnie (na zdjęciu z moją koleżanką i z Doggerkiem w tle): http://republika.pl/dogger/fidelgal/litwa_fifi2.jpg Quote
zaba14 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Madziu byłas w niedziele na wsyatwie? nie widziałam Cię! :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='Doggerek']Tu Fifi (Horn) w Wilnie (na zdjęciu z moją koleżanką i z Doggerkiem w tle): http://republika.pl/dogger/fidelgal/litwa_fifi2.jpg do fifi to ja mam słabośc :loveu: [quote name='zaba14']Madziu byłas w niedziele na wsyatwie? nie widziałam Cię! :placz: a byłam byłam, troche na chartach ale naturalnie na briardach spedziłam wiekszosc czasu :loveu: [quote name='PIKA']cześć Dziewczynki :multi: czesc moje najukochańsze warszawianki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Stałam przy briardach! i nie widziałam Cie.. kurde no :) ale w morsku to pewnie sie spotkamy najpozniej! a moze i wczesniej cos da sie skombinowac :P planuje wpasc do chorzowa z moim rudaskiem na mini zlocik :P Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 zaba14 napisał(a):Stałam przy briardach! i nie widziałam Cie.. kurde no :) ale w morsku to pewnie sie spotkamy najpozniej! a moze i wczesniej cos da sie skombinowac :P planuje wpasc do chorzowa z moim rudaskiem na mini zlocik :P zobaczymy zobaczymy :eviltong: teraz pancia idzie kłuć :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 i na dobranoc moj blagający pies :loveu: :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] i na dobranoc moj blagający pies :loveu: :buzi: Dobranoc Gajeczko, dobranoc Madziu :buzi: Quote
Gosiek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 czesć Madziu - błagajacy pies bardziej mi na tej focie na kokietującego wygląda :lol::lol::lol: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć dziewczyny :lol: ... [quote name='madzia18sosnowiec'] i na dobranoc moj blagający pies :loveu: :buzi: Jaki błagający? To spojrzenie zalotne jest jak nic :cool3: ... Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześc sliczne dziewczynki !:multi: jak humorki w ten sliczny słoneczny dzionek ?:loveu: Quote
Recommended Posts