zaba14 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 kurcze to juz nie ten sam pies co w schronisku :lol: księżniczka sie z niej zrobiła :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='zaba14']kurcze to juz nie ten sam pies co w schronisku :lol: księżniczka sie z niej zrobiła :lol: czesc ania :buzi: no musze ci powiedziec, ze minie w maju rok odkąd gajek jest u nas :cool3: na dzien dobry pare fotek i uciekam sie szykowac :lol: moj pędzący na mnie potwór :cool3: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cześć Madzia a gdzie Gajeczka tak pedzi ? :lol: Quote
zaba14 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 to juz bedzie rok? :crazyeye: jak ten czas leci... Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Dzien dobry! :krolik: Jak sobie podskakuje :evil_lol: Sliczna :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Madzia a gdzie Gajeczka tak pedzi ? :lol: czesc PIKUnia, Gajek pędził na mnie, bo ciacho jej dawałam :cool3: :cool3: :cool3: zaba14 napisał(a):to juz bedzie rok? :crazyeye: jak ten czas leci... a leci leci a u nas jak widzisz ( u gajka) coraz lepiej :loveu: g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry! :krolik: Jak sobie podskakuje :evil_lol: Sliczna :loveu: Gabryjella napisał(a):Piękności- słodkości:lilangel: :lilangel: :iloveyou: :buzi: :calus: dziewczyny bo mi sie pies rumieni :oops: :oops: :oops: :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): dziewczyny bo mi sie pies rumieni :oops: :oops: :oops: :cool3: :cool3: Ojejej, ciekawe jak to wygląda. :evil_lol: Madzia, chwytaj za aparat, to trzeba uwiecznić. :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć moje kochane dziewczyny :lol: ... czesc piotrus, cos sie ostatnio zaniedbałes, nie widziałam cie u nas dawno, bedzie lanie :mad: :mad: :mad: [quote name='g_o_n_i_a']Ojejej, ciekawe jak to wygląda. :evil_lol: Madzia, chwytaj za aparat, to trzeba uwiecznić. :p hahahah, dobra dobra :cool3: bedzie ciezko, bo gaja ma sporo kłaków, ale próbowac bedziemy :cool3: JESZCZE DWIE FOTECZKI I UCIEKAM, JADE DO DAGUSI A POTEM NA ZLOCIK DGM DO KATOWIC :lol: szukamy ptaszków do gonitwy i jezorek i nochalek i wszystko mokraśne :roll: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc piotrus, cos sie ostatnio zaniedbałes, nie widziałam cie u nas dawno, bedzie lanie :mad: :mad: :mad: To ja chcę lanie :cool3: ... Ale tylko od Ciebie :cool3: ... Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 baw sie dobrze Madzia :placz::placz::placz: Quote
Patka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 o tak bardzo dobrze :diabloti: ;) ale my Ci zazdrościmy :cool3: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Dobra Madzia koniec tej zabawy :mad: wracaj :mad: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PIKA napisał(a):Dobra Madzia koniec tej zabawy :mad: wracaj :mad: :evil_lol: hihihi, Pika - ja tak samo mysle, ale nie chcialam mowic glosno ;) :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Własnie... Ileż można imprezować? :cool3: Madzia wracaj, tęsknimy! Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Kochani Dogomaniacy!!! Mamy pozdrowienia od Magdy, ktora pije wlasnie nasze zdrowie razem z Daga, Waszka, , Truskawka, Pagajem, Payem, Agga i jeszcze innymi :D Quote
sota36 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia']Kochani Dogomaniacy!!! Mamy pozdrowienia od Magdy, ktora pije wlasnie nasze zdrowie razem z Daga, Waszka, , Truskawka, Pagajem, Payem, Agga i jeszcze innymi :DDzieki. Daga pije????? ło matko!!!! Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 sota36 napisał(a):Dzieki. Daga pije????? ło matko!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 sota36 napisał(a):Dzieki. Daga pije????? ło matko!!!! :hmmmm: jakos mnie to nie dziwi :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Mnie MADZIA dziś zasmuciła jak mi posłała SMSa że na wystawie nie będzie :-(tylko w Żródełku . Agga też posłała SMSa z imprezki że piją NASZE ZDROWIE :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 sota36 napisał(a):Dzieki. Daga pije????? ło matko!!!! przecie jest pelnoletnia, to co ma sobie zalowac.. ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 czesc kochani moi :buzi: własnie wróciłam, było przesmiesznie, strsznie załuje ze nie było nas wszystkich, ale juz macie wszyscy zapowiedziane ze widzimy sie na zlocie w morsku w tym roku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja uciekam spac, wrzuce wam tylko 2 zdjątka zebyscie nocy nie przespali :cool3: :cool3: :cool3: całe nasze towarzystwo ;) niestety nie ma mróweczki, bo my akurat przylezlismy a ona juz uciekała :placz: no i impreza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak sie bawi malawaszka,tuskawa i pagay :cool3: :cool3: :cool3: DOBRANOC KOCHANI :loveu: ps.piotrek naprawde dostaniesz pożadne manto, czekaj niech sie tylko pysia dowie ze byłes u nas w sosnowcu :mad: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Madzia , oj Madzia :shake: a babcia Alicja czekała to dziecko SMSa posłało ,że nie przyjdzie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='sota36']Dzieki. Daga pije????? ło matko!!!! [quote name='PiotrekJ'] Napisał(a) sota36 Dzieki. Daga pije????? ło matko!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA'] Napisał(a) sota36 Dzieki. Daga pije????? ło matko!!!! :hmmmm: jakos mnie to nie dziwi :evil_lol: Hahahaha ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: Dziewczyny i chłopaki ja pije mało, okazjonalnie i tylko piwo z soczkiem, a przy takiej okazji pić za zdrowie dogomaniaków to nie mogłam sobie odpuścić. Joluś :oops: Quote
Recommended Posts