madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 czesc kochani moi!! ciesze sie ze weszłam sobie tutaj do gajka i jestescie z nami cały czas:loveu: za to was kocham :loveu: wczoraj w warszawie było świetnie, szukałysmy romka pod sejmem, niestety ham nie wylazł :evil_lol: wpadłysmy tez na nowy świat i potem na szkolenie do hoteliku okęcie, warszawa podoba mi sie coraz bardziej :loveu: nie chce nic krakac ale moze w czwartek za tydzien znów bede na szkoleniu ( tym razem inny produkt) wiec wtedy wpadne wczesniej i pol warszawy mam widziec na dworcu z chlebem solą i wódką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poza tym jestem przeszczęsliwa, coraz wiecej ludzi dzwoni dowiadywac sie o pieski, jesli wszystko wypali to juz niedługo 4 psiaki trafią do nowych domeczków :loveu: trzymajcie mocno kciuki :kciuki: jako ze zaniedłbałam dosc galeria gajki to nadrabiam i zaraz uciekam w ksiazki, musze nadrobic zaległosci i pofarbowac potem włoski, bo jak mnie w katowicach na wystawie i zlocie w moich zobaczą to sie wystraszą i uciekną :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 i czas na historie pewnego patyka...:cool3: i jego mordercy :cool3: kiedy go juz dopadła... gryzła i nie chciała puscic! wydawało się, że niedługo pan patyk wyda ostatnie tchnienie, tak go dusiła!:oops: na szczęscie zainteresowało ją coś innego...co?nikt nie wie :eviltong: KONIEC :oops: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jako ze zaniedłbałam dosc galeria gajki to nadrabiam i zaraz uciekam w ksiazki, musze nadrobic zaległosci i pofarbowac potem włoski, bo jak mnie w katowicach na wystawie i zlocie w moich zobaczą to sie wystraszą i uciekną :lol: :lol: :lol: Cześc Madziu, widze, ze Ty włoski farbujesz, a ja dzisiaj u fryzjera byłam - znowu :oops: Co do soboty to tak sobie myślałam, że zanim pojedziemy na to spotkanko z DGM to może wpadniecie do mnie na kawke - jestem sama bo wszyscy mnie opuszczają :placz: Zabawy Gajki z patykiem super, śliczna rudzielka :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :iloveyou: :iloveyou: Wiatr we włosach... :multi: :multi: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 O Madzia jednak w Warszawie nie zginęła :lol: cześc :lol: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 O Madzia jednak w Warszawie nie zginęła :lol: cześc :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):O Madzia jednak w Warszawie nie zginęła :lol: cześc :lol: hahah a no nie zginełam smiałam sie ze znajomą ze w warszawie zgubic sie nie da wszytsko jedzie w kierunku dworca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 kochani ja juz uciekam, wrzucam jedno z moich kolejnych ulubionych zdjec na dobranoc Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dobranoc Madziu i ... do [SIZE=6]Soboty :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='Gabryjella']Chciałoby się pomiziać tego morderce:loveu: gabrysiu zapraszam :lol: :lol: :lol: mozesz miziuniac do woli :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:hey Madzik , do soboty ;-) do sobotki ala :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dobranoc Madziu i ... do [SIZE=6]Soboty :cool3: :cool3: do-bra-noooooc :loveu: i do sobotki naturlich :cool3: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Magda - w takim razie w ten czwartek musisz sobie zarezerwowac czas na mnie!!! :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] kiedy go juz dopadła... gryzła i nie chciała puscic! wydawało się, że niedługo pan patyk wyda ostatnie tchnienie, tak go dusiła!:oops: ale sie swietnie bawi patykiem :D Ten nie za bardzo to lubi... pobiegnie 2 razy i wiecej nie chce. woli pilke :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):Magda - w takim razie w ten czwartek musisz sobie zarezerwowac czas na mnie!!! :lol: alezzz oczywiscie, to jeszcze nic pewnego, ale jesli sie uda, to dam znać :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dzien dobry! :krolik: I jak tu Jej nie KoFaĆ? A ten nosecek :iloveyou: Quote
moon27 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: rewelacyjne zdjątko!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 czesc kochani moi! dzisiaj ciezki dzien, nie powiem,i w szkole i po szkole ciągła bieganina, wsatwie wam pare zdjątek, zebyscie nie marudzili, ja narazie tu jeszcze jestem z wami :lol: a teraz uciekam robic pizze, bo obiecuje od tygodnia i sie zabrać nie moge :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Madzia a Ty nie możesz zostac dlużej w tej Warszawie? :evil_lol: PoznalabyŚ CAŁĄ rodzine Ziutoslawskich :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): a teraz uciekam robic pizze, bo obiecuje od tygodnia i sie zabrać nie moge :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Magda, to ja licze ze przepis i zdjecia tej pizzy znajda sie w smaczkowej galerii! :razz::razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 PIKA napisał(a):Madzia a Ty nie możesz zostac dlużej w tej Warszawie? :evil_lol: PoznalabyŚ CAŁĄ rodzine Ziutoslawskich :evil_lol: cholerka, obiecuje, ze niedługo zostane na dłuzej :cool3: jak zdam :eviltong: Teklunia napisał(a):Magda, to ja licze ze przepis i zdjecia tej pizzy znajda sie w smaczkowej galerii! :razz::razz: kurka, kasienko...ta pizza to juz taka gotowa z opakowania z knorra:eviltong: poza tym nie wyszła mi za dobrze, chyba nawaliłam za duze sera ;) ale obiecuje ze następnym razem ufotkuje i wstawie :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kurka, kasienko...ta pizza to juz taka gotowa z opakowania z knorra:eviltong: poza tym nie wyszła mi za dobrze, chyba nawaliłam za duze sera ;) ale obiecuje ze następnym razem ufotkuje i wstawie :cool3: nooo pięknie ! to pizza jednak zrobiona :) to to tak pachniało aż u mnie ;) :cool3: Quote
Recommended Posts