Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

Wchodze tu po takim czasie a tu rozmowa o stopkach <hahaha> Madzia a Ty co tak mało zdjęć Gaji wrzucasz? co to za lenistwo :P ja tu czekam :evil_lol::mad::eviltong::p

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
uwielbiam briardzie oczy - sa takie ludzkie!!!!

a są są, potwredzam, czekam na aparat, i bede biła gajke fleszem po oczach :evil_lol:

Tebusa napisał(a):
Wchodze tu po takim czasie a tu rozmowa o stopkach <hahaha> Madzia a Ty co tak mało zdjęć Gaji wrzucasz? co to za lenistwo :P ja tu czekam :evil_lol::mad::eviltong::p

tebusa bo nie wszytskie zaległości nadrabiasz, cofnij sie 5 stron w tył, dwa spacery cie ominęły :cool3:

Posted

lespaa napisał(a):
Alu a mnie jeszcze mało !!! :placz: ale przyznaj że temat wdzięczny :cool1:
no skoro Danonek z luboscią pieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:twoje stopy ..to temat jest jak najbardziej wdzięczny :p

Posted

lespaa napisał(a):
Alu a mnie jeszcze mało !!! :placz: ale przyznaj że temat wdzięczny :cool1:
- bo Patka to baaaardzo wdzieczny temacik!!!!!!!
p.s. znow ta wazelinka....

Posted

dzien doberek :D
ale sie panie rozgadaly:cool3: a czlowiek tera zmusi siedziec i czytac, zamiast sie za gotowanie obiadu brac :lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):

piekny!!!
te oczy i te uszka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no skoro Danonek z luboscią pieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol:twoje stopy ..to temat jest jak najbardziej wdzięczny :p

Aluniu Ty moja, to rodzaj pieszczot z kategorii marsz po potłuczonym szkle - działa pobudzająco i elektryzujaco ;D
a ta Jola podejrzanie mi wygląda - wiadra wazeliny juz na mnie wylała :cool3:
Madziu Ty sie nie gniewaj że my tu pierdu - pierdu, ale jak będziesz w naszym wieku to zrozumiesz moje dziecko :turn-l:

Posted

lespaa napisał(a):
A
Madziu Ty sie nie gniewaj że my tu pierdu - pierdu, ale jak będziesz w naszym wieku to zrozumiesz moje dziecko :turn-l:
-powiedzialo dziewcze dwudziestoparoletnie (Patka) starszej Pani (mnie)

Posted

sota36 napisał(a):
-powiedzialo dziewcze dwudziestoparoletnie (Patka) starszej Pani (mnie)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dzieci , koniec utarczek słownych :razz:
Madzia :mad:fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lespaa napisał(a):
Aluniu Ty moja, to rodzaj pieszczot z kategorii marsz po potłuczonym szkle - działa pobudzająco i elektryzujaco ;D
a ta Jola podejrzanie mi wygląda - wiadra wazeliny juz na mnie wylała :cool3:

ja sobie wypraszam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jestem juz duża a z waszego pierdu-pierdu brzuch mnie juz tak boli :eviltong: :eviltong: :eviltong:

czesc wszytskim :buzi:

ps.alicjo r fotek nacykane 2 strony temu:lol: :lol: :lol:
nowych narazie niet, bo czekam na aparat :-( jak was usatysfakcjonuje majorek śpiący to proszę bardzo, zaraz bedzie :eviltong:

Posted

lespaa napisał(a):
o! następny wazeliniarz !

Widzisz Magdo, nie mogę się do Ciebie ładnie zwracać :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...
Starsze Panie podtekstami rzucają :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Widzisz Magdo, nie mogę się do Ciebie ładnie zwracać :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...
- to trza bylo napisac Dzien dobry pieknej pani ! W liczbie pojedynczej, a nie nas mamic!!!!!

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:wszystkie foty widziałam , Majorek bossski
:pwidzisz jak zabawne mogą być kobietki w ...kwiecie wieku
;-)

hahahahahahahahahahahahahahahaha no tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

lespaa napisał(a):
o! następny wazeliniarz !

patrycja zaden z niego wazeliniarz, on na po prostu wszytskie kocha :loveu: :loveu: :loveu:

przedstawiam wam prawdziewczo 100% męzczyzne, jedynego w swoim rodzaju, który jak nikt potrafi zadowolic (kasia pochwal sie:eviltong: ) nawet najbardziej wymagające panie :eviltong:

prosze panstwa oto on :p

i jeszcze mordulec moj :loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
- to trza bylo napisac Dzien dobry pieknej pani ! W liczbie pojedynczej, a nie nas mamic!!!!!

Ale jado Gajki jeszcze mówiłem :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: piotrze i tak cie kocham :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

sota36 napisał(a):

oj jola on chciał dobrze :oops: :cool3:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ale jado Gajki jeszcze mówiłem :evil_lol: :evil_lol: ;) ...
- no to nosa starszej pani utarles - 1:0 dla Ciebie, ale moja zemsta bedzie slodka!!!!

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: piotrze i tak cie kocham :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja Ciebie też Magdo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

sota36 napisał(a):
- no to nosa starszej pani utarles - 1:0 dla Ciebie, ale moja zemsta bedzie slodka!!!!

Już się boję :scared::evil_lol: :evil_lol: ...