madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 panienkabubu napisał(a): Ależ utalentowana ta Kasia Heheheh .... Gajka jest naprawdę cudowna Zestawienie z Majorem niezłe, niezłe - szczerze powiedziawszy obawiałam się, że Gajka będzie agresorem, Madzia po prostu w złym świetle ją przedstawiła (cyt: "ona lubi dziabnąć na dzień dobry" :D) a ta Gajka wcale taka zła nie jest, zaczepia do zabawy, Madzia proszę spojrzeć na pieska innymi oczkami ;-) Madzia - piszesz się na taki spacer z Gają i Benem? :D Czy na razie podziękujemy? :D popieram popieram kasia utalentowana dziewczyna, pomimo wielu zmagan pogodowych i zdrowotnych i innych (czyt. wpadające na nią psy:lol: ) poradziła sobie znakomicie :klacz: kasiula ale przyznasz ze gajka na początku przy naszym pierwszym spotkanku z majorem nie za bardzo była nastawiona do zabawy:cool3: a z beniem bardzo chetnie tylko poszukam mu wiadra i sznurka :eviltong: a na poważnie to nie ma sprawy, troche sie obawiam, ze gajka po jednym spacerze z benkiem zostanie wymęczona na amen, ale co tam, spróbujemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poza tym dziekuje wszszytkim za komentarze :eviltong: kasiu z tą bezpośredniością to ja nie wiem...zależy od kaprysu :eviltong: :eviltong: :eviltong: pika to nowe uczesanie nazywa sie "pod wiatr":evil_lol: dagula, ja cie zapraszam do mnie, wez oskarka pod pache i z kasią sie umówimy i jej beniem to dopiero bedzie widok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz jeszcze pare ujęc ze spacerku :lol: no i co sie patrzysz mała?:cool3: ja ci dam małą!!:cool3: a maaaasz :cool3: haha i tak cie złapie za te wielkie uszy!!:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 osaczymy ją :cool3: albo ona mnie...nieważne:evil_lol: a tak umiesz kochana:eviltong: no stan mała nie na łapach :evil_lol: dalej fikasz malenka :cool3: :cool3: :cool3: chcesz sie bic no chcesz :lol: chodz na gołe klaty :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 no i co sie rzucasz mala? śmierc zajrzała mu w oczy :cool3: a ty co sie patrzysz ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 i jeszcze na zakonczenie dnia 3 zdjątka ze spacerku :eviltong: i konający major (którego widac tylko fragment:cool3: ) i zmartwychwstanie i powrót do domku Quote
panienkabubu Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Hahahahahahahaahahahahah! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Madzia - podpisy boooomba :D:D:D:D:D:D:D:D Ja na spacerek się piszę - mimo tego, że na drugi dzień nie bede mogła ruszac rękoma :D to moze jakis piatek?? zebym w sobote mogla spokojnie odpoczywac :D skombinuję .. linkę [:D] i pogonimy gdzies.... jeski strach sie bać zakwasików na bicepsach :D Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 no jak ja kofam tego pyska !!!! W kategorii kobieta zwycięża u mnie niezmiennie Gaja, w kategorii mężczyzna: Gutek :multi: oczywiście jestesmy w dziale briardy ;D Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):no jak ja kofam tego pyska !!!! W kategorii kobieta zwycięża u mnie niezmiennie Gaja, w kategorii mężczyzna: Gutek :multi: oczywiście jestesmy w dziale briardy ;D - :):):) no a jak moze byc inaczej!!!! poczekaj, poczekaj, jak Danonek dorosnie, a to juz niedlugo - Gutek bedzie mial konkurencje i to ostra!!!! Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gutek jest bezkonkurencyjny ! bezapelacyjnie ! jego mordka mnie się sni, a te jego całuski...... dziewczyny sama słodycz !!!:loveu: a :loveu: Danonek to wredny frędzel, pompon okrutny, złośliwy mop :angryy: Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a): Danonek to wredny frędzel, pompon okrutny, złośliwy mop :angryy:- powiedziala, co wiedziala, jest na Danonka wkurzona, bo wczoraj zezarl jej klapki!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):- powiedziala, co wiedziala, jest na Danonka wkurzona, bo wczoraj zezarl jej klapki!!!! lespaa naprawde danonek wciał ci klapki :cool3: zeby tak moja gaja chciała jeść :eviltong: wpadłam tylko na chwilke, mam jeszcze zdjecia majora od kasi w domku :cool3: przystojniaka z niego niezmiemski, wiec uwacajcie babeczki, zeby która suncia go nie zobaczyła :loveu: Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):lespaa naprawde danonek wciał ci klapki :cool3: zeby tak moja gaja chciała jeść :eviltong: więc jest tak ze kazdy but jest przerobiony przez Danonka Szewca na klapek a potem to juz w prostej drodze moje pięty są zmasakrowane ! Wczoraj jędza wredna uczepila mi się stopek i tak ją ciągłam za sobą dobre 2 godziny, a na proby odgonienia się od tego bąka uslyszalam straszną pyskówkę :crazyeye: tak się zastanawiam że zamiast wirowania wyfroteruję szczekusia Szekusia ;D może chce go ktos na wikend? na obiadek? na chwileczkę? Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):więc jest tak ze kazdy but jest przerobiony przez Danonka Szewca na klapek a potem to juz w prostej drodze moje pięty są zmasakrowane ! a moze Ty wg Danonka masz po postu za duze stopy i on Ci je skraca???? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):a moze Ty wg Danonka masz po postu za duze stopy i on Ci je skraca???? hmmm....:confused: no wiesz patrycja...:niewiem:moze w tym jest troche prawy, ja tam nie wiem twoich stop nie widziałam :splat: a moze po prostu danonek twierdzi ze i on chciałby buciki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sluchaj no jolu dowciapna :angryy: mam nr buta 36 :evil_lol: podpora to dla moich 170 cm żadna wiec czasami na pysk ląduje, a jak juz Danona mam na ogonie to juz lądowanie gwarantowane :shake: uparło się wczoraj chlopisko zeby mi dokuczyc, a jak wychodzilam do kolezanki to zaniepokojony usiadl grzecznie, stópki do siebie, łebek przekrzywił jakby chcial powiedziec: " nie chodź, juz bede grzeczny, nie zostawiaj, no daj spokój, ukochaj". Z tą lanoliną dodaną do wirowania przemyślę, a dzisiaj smalcem postraszę :eviltong: aha - przez trzy dni pamietalam ze wkladalam przed wyjsciem do pracy jablko do torebki ale do pracy z nim nie dochodzilam... no i tak myslalam gdzie ja je gubię, przeszukałam autko, no nie ma. A tu ostatnio patrzę, a Danon bawi się jabłkami, sztuk 3. Już wiecie wszystko, w jakich okolicznosciach Coperfield je dematerializował ;D chwila moment nieuwagi, torebka pozostawiona na chwilkę i chlopak ma radosc codziennie. A ja sie cieszylam ze on mnie tak codziennie ladnie do drzwi odprowadza, i juz podejrzewalam ze to z milosci.... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):usiadl grzecznie, stópki do siebie, łebek przekrzywił jakby chcial powiedziec: " nie chodź, juz bede grzeczny, nie zostawiaj, no daj spokój, ukochaj". Z tą lanoliną dodaną do wirowania przemyślę, a dzisiaj smalcem postraszę :eviltong: hahaha skad ja znam ta mine zbitego psa?:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jakby to była moja gaja to smalcu by juz nie było :eviltong: spioch :cool3: Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Do Danonka- oj Ty moj bidulenku! No i po co ja gadalam Twej Panci o tym smalcu? Ale nie boj sie - Ona tylko pogada, wiesz - jak to baba!!! W razie czego, to nawiewaj do mnie (ja tez smalcem postrasze - hihihi) Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):sluchaj no jolu dowciapna :angryy: mam nr buta 36 :evil_lol: podpora to dla moich 170 cm żadna - DEMENTUJE - PATRYCJA MA BAAARDZO ZGRABNE STOPKI!!!!!!! I W OGOLE - TO BAAAARDZO FAJNA KOBITKA! p.s. Jezu, ale wazelinka..... Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):Do Danonka- oj Ty moj bidulenku! No i po co ja gadalam Twej Panci o tym smalcu? Ale nie boj sie - Ona tylko pogada, wiesz - jak to baba!!! W razie czego, to nawiewaj do mnie (ja tez smalcem postrasze - hihihi) :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: hurrra, znalazł się chętny do wzięcia Danonka na wikend ! juz dzisiaj go przygotuje, niech siedzi i czeka ! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):- DEMENTUJE - PATRYCJA MA BAAARDZO ZGRABNE STOPKI!!!!!!! I W OGOLE - TO BAAAARDZO FAJNA KOBITKA! p.s. Jezu, ale wazelinka..... ale ja wcale nie kwestionowałam ze patrycja ma duże stopy, tylko po prostu moze danonek chciał tez miec buty:eviltong: ps.jolu zycie trzeba sobie osłodzić :eviltong: Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sota36 napisał(a):- DEMENTUJE - PATRYCJA MA BAAARDZO ZGRABNE STOPKI!!!!!!! I W OGOLE - TO BAAAARDZO FAJNA KOBITKA! p.s. Jezu, ale wazelinka..... jeszcze ! jeszcze ! lubię ! powiedź o moim zaroście ! i o strzelających stawach ! :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 oj baby ja juz do was siły ni mom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):jeszcze ! jeszcze ! lubię ! powiedź o moim zaroście ! i o strzelających stawach ! :lol: - zaroscie??? Czyzbym czegos nie zauwazyla??? Quote
Alka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Cześć Madziu i Gajeczko !:multi: Uff...i j estem na bieżąco! :multi:Musiałam parę stronek wstecz nadrabiać.;) Świetne spotkanka i zabawy psiaków. Super foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 hej alus, super ze ci sie podoba :loveu: Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 uwielbiam briardzie oczy - sa takie ludzkie!!!! Quote
Recommended Posts