madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 witamy lucy w naszych skromnych progach :cool3: troche zdjec bo sie zaniedbałam :eviltong: wprawdzie nie tak piekne jak gosi, nie kazy rodzi sie z aparatem i talentem tak jak ona :lol: pedzony gaj potwór Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Madziu i Gajeczko! :loveu: Gajka ślicznie prezentuje się w zimowej scenerii:loveu:,a i sopelek :evil_lol: nieczego sobie ;) miłego :loveu:dnia ! Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i w krzakach :lol: No krzak większy od niej :roflt: :roflt: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze takie :lol: hej Magda :) uwielbiam taka poze, Ten tez tak ciagle robi :) On w ogole chyb anie potrafi klasc sie inaczej - najpierw przod, potem kuperek :lol: Quote
Koma Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 te spineczki są boskie :lol: super Gajka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Teklunia']hej Magda :) uwielbiam taka poze, Ten tez tak ciagle robi :) On w ogole chyb anie potrafi klasc sie inaczej - najpierw przod, potem kuperek :lol:Kasiu dlaczego ty zawsze przede mną piszesz to co ja chciałam napisać :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu dlaczego ty zawsze przede mną piszesz to co ja chciałam napisać :placz::placz::placz: a, bo ja jestem taka wredna mala Kasia ;) :diabloti: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):a, bo ja jestem taka wredna mala Kasia ;) :diabloti::razz:a ile masz wzrostu :cool3: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a ile masz wzrostu :cool3: nie za duzo :oops: 163 cm Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):nie za duzo :oops: 163 cm:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja mniejsza jestem .....160cm :oops: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja mniejsza jestem .....160cm :oops: Witajcie w klubie Krasnali !! :evil_lol: :evil_lol: ja też mam 160cm :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja mniejsza jestem .....160cm :oops: Lucy* napisał(a):Witajcie w klubie Krasnali !! :evil_lol: :evil_lol: ja też mam 160cm :evil_lol: ohoho :D ale jestem wysoka ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 no to baby jestem najwyzsza z was bo mam 165 ( w dowodzie 167 bo mi sie tak podobało :evil_lol: ) a kasiu ta poza jest swietna gajka zawsze sie tak na mnie z tej pozycji wyskakuje ;) poza tym od 2 dni odkrywam ze moj pies umie aportowac :p a ja myslałam ze ona głupiutka :eviltong: jak tylko dostane aparat w swoje łapy to wam pokaze jakiego mam mądrego psiaka :lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Krasnale :evil_lol: ja chcę fotki aportujacej Gajki ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Madziu to jesteś ode mnie o całe 2 cm wyższa, a w dowodzie też sobie chyba napisałam o 2 cm wiecej :oops: qrcze a tak mi się marzyło miec 170 cm, a tu tyle brakuje :cool3: a Gaja jak zawsze the best :multi: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Krasnale :evil_lol: ja chcę fotki aportujacej Gajki ;) hahahaha bo wiesz ala to jest tak...jak bozia wzrostu nie dała to za to rozumu wiecej :eviltong: a zdjecia beda tylko jak aparat odzyskam narazie na zaspokojenie inne :p pedząca uśmiechnięta :cool3: i troche powagi :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] pedząca uśmiechnięta :cool3: i troche powagi :loveu: cudeńko :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Och ta Gaja !! Dobrze, ze Gutek nie widzi plaskich powierzch, bo mi plakal i plakal.... Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahaha bo wiesz ala to jest tak...jak bozia wzrostu nie dała to za to rozumu wiecej :eviltong: podoba mi sie takie wytlumaczenie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Hej Madziu! :buzi: Ale Ona jest piękna... :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 sota36 napisał(a):Och ta Gaja !! Dobrze, ze Gutek nie widzi plaskich powierzch, bo mi plakal i plakal.... dobrze ze gajka nie widzi gucia :evil_lol: to by dopiero było :flaming: Teklunia napisał(a):podoba mi sie takie wytlumaczenie ;-) haha mnie tez :cool3: g_o_n_i_a napisał(a):Hej Madziu! :buzi: witamy :Rose: Quote
Recommended Posts