Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

Czesc imprezowiczko :)

[quote name='madzia18sosnowiec']

Fajna sukienka, ale buty to bym chyba inne wybrala na Twoim miejscu ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

impreza ogólnie udana, no niestety nie pobawiłam się długo, bo i nogi padły w butach:razz: i kiecka mi się zsuwała :oops:
na mojej studniowce po polnocy to wszystki latalysmy juz bez butow i nie bylo problemu ;)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tylko te kapciuszki na 1 fotce nie pasuja do całości /

no nie pasują:evil_lol: ale miałam inne na zabawie :lol:

[quote name='PiotrekJ']No cuuudo :loveu: :loveu: :loveu: ...

Że to niby ta sukienka Ci się zsuwała? :cool3:

no zsuwała sie zsuwała i nie pytaj skąd :lol:

[quote name='shirrrapeira']Madzia jaka Ty ladna jestes, ale Twoj psiak piekny. Juz sama nie wiem kto ladniejszy

moja gaja :evil_lol:
witamy w naszych skromnych progach shirrrapeira:multi:

[quote name='malawaszka']hihihi no pięęękny zestawik - zwłaszcza te papućki mnie urzekły

a tak serio to ślicznie wyglądałaś Madziu :loveu:

malawasiu kupie ci takie papućki :evil_lol:
witamy u nas :buzi:

[quote name='PIKA']:no-no-no: A nie mozesz się wysikać sama w domu ? :icon_roc:
[quote name='Alka']i tak samo jak Pice nasunęło mi się pytanie o sikaniu :evil_lol:,ciekawe w jakim miejscu razem z Gajkiem sikacie :eviltong:

kocham łono natury :evil_lol:

dziękujemy za odwiedziny :buzi:

[quote name='Magda_Miki']Madziu wygladalas bosko!!:multi:
Naprawde bardzo ladna kreacja;-) Hihi....juz wiem od kogo pozycze sukienke na bal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madzia, jak chcesz to Ci pozycze, ale mowie nie dość że niepraktyczna ta kiecka to jeszcze 5 innych babek ją miało :oops: :shake:

[quote name='Teklunia']na mojej studniowce po polnocy to wszystki latalysmy juz bez butow i nie bylo problemu ;-)

czesc kasienko :buzi:
no i właśnie kochana, nie dało się :-( parkiet był zrobiony z takich plyt drzewnych i drzazgi sie w nogi wbijały, pomijając fakt potarganych pończoch :p

Posted

śliczna sukieneczka :loveu: podobno łądnemu we wszystkim ładnie :p moja studniówka była do bani, choć nie da się ukryć, że miałam świetne towarzystwo i sunia się ucieszyła jak wróciliśmy z moim Piotrekim do domu trochę wcześniej i mogła jak zawsze zająć swoje ulubione miesjce między nami :p

teraz pozostaje trzymać kciuki za maturkę :p z zcego zdajesz przyznaj się :evil_lol: i jeśli możesz to napisz jaki temat na prezentacje wybrałaś :p ja nie wiedzieć czemu pisałam o Świętym Franciszku :p

Posted

[quote name='Teklunia']

bo i nogi padły w butach:razz: i kiecka mi się zsuwała :oops:

na mojej studniowce po polnocy to wszystki latalysmy juz bez butow i nie bylo problemu ;)

i bez kiecek? :crazyeye:

Posted

Tebusa napisał(a):

teraz pozostaje trzymać kciuki za maturkę :p z zcego zdajesz przyznaj się :evil_lol: i jeśli możesz to napisz jaki temat na prezentacje wybrałaś :p ja nie wiedzieć czemu pisałam o Świętym Franciszku :p

no wyjścia innego nie macie :lol: trzymac macie mocnoooo :p
ja zdaje historie i polski rozsz. i ang. podst.
a na polski mam temat...o problemie narkomanii w lit. współczesnej :roll:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak piotrek to zobaczy to mnie powiesi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kto mnie znajdzie :lol:

Wcale się nie dziwie że Cie powiesi :P no chyba, że nie zobaczy :lol:

i już Cie znalazłam na tym drugim zdjęciu to nawet trudne nie było :p wrzuciłabyś zdjęciu typu "gdzie jest Wolly" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.s świetny temat :]

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahhahahahaha nie maaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: dobranoc :buzi:

Gdyby się jednak znalazły jakieś to wyślij na PW, nie wklejaj publicznie ;) ...

Dobranoc :buzi: ...

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak piotrek to zobaczy to mnie powiesi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Magda, Twoj TZ to tez Piotrek?:-o
U Ciebie Piotrek, u mnie Piotrek no i tutejszy slynny Piotrek J. ;)
Kto ma jeszzce Piotrka w domu, prosze sie przyznac? ;)

PIKA napisał(a):
i bez kiecek? :crazyeye:

oj Pika, kiecki byly! to bylo dawno temu i mlodze dziewczeta nie obnazaly sie publicznie ;) nie to co ta dzisiejsza mlodziez ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Magda, Twoj TZ to tez Piotrek?:-o
U Ciebie Piotrek, u mnie Piotrek no i tutejszy slynny Piotrek J. ;)
Kto ma jeszzce Piotrka w domu, prosze sie przyznac? ;)

Sławny jestem, sławny jestem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly:...

Posted

Widze, ze balowalas!!!! Wygladalas slicznie! Zaobserwowalam, ze dziewczeta na studniowkach w wiekszosci wygladaja jak ich wlasne ciotki, a tu! Cudo!!! serio!!! Sliczna kreacja, no ale coz, ladnemu we wszystkm ladnie! Mam nadzieje, ze jaki stroj, taka zabawa, no ... moze poza uroczymi bamboszkami - sa powalajace!!!! chyba macie z Gajka jeszcze jedna rzecz wspolna - ... paputki :)

Posted

Zaobserwowalam, ze dziewczeta na studniowkach w wiekszosci wygladaja jak ich wlasne ciotki, a tu! Cudo!!! serio!!!

dokąłdnie zgadzam sie super wyglądąłś świeżo i delikatnie :) oj ja też zaliczyłam foty z podwiązkami :cool3: :lol:
Widac że będzie co wspominać przez długie lata na studiach :lol:

Posted

[quote name='sota36']Widze, ze balowalas!!!! Wygladalas slicznie! Zaobserwowalam, ze dziewczeta na studniowkach w wiekszosci wygladaja jak ich wlasne ciotki, a tu! Cudo!!! serio!!! Sliczna kreacja, no ale coz, ladnemu we wszystkm ladnie! Mam nadzieje, ze jaki stroj, taka zabawa, no ... moze poza uroczymi bamboszkami - sa powalajace!!!! chyba macie z Gajka jeszcze jedna rzecz wspolna - ... paputki :):crazyeye::crazyeye::crazyeye:rany to Gajka też w tych paputkach chodzi :p