madzia20sosnowiec Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 czesc i czołem wszystkim! przepraszam że tak pozno, no ale niestety...zaczęło się :eviltong: do matury wprawdzie jeszcze nie wkłuwam (haha pewno nie zdąże) ale musze zaległosci nadrobic no i sobie teraz wszyscy przypomnieli ze ocen nie mamy :razz: Jolu, Boga bede chwalić jak zdam i dostane sie...wiesz gdzie ;) A wogóle to widzę, że nas maturzystów to tu wiecej jest :-o No także ja zwijam żagielki, bo noc krótka a pracy sporo, a jeszcze może bym się przespała trochę :evil_lol: Nie wiem kiedy pojawie sie znow, mam nadzieje ze szybciutko, tymaczasem kilka foteczek Gajka :loveu: moj słodki śpioch :loveu: i słodki nosek z lotu ptaka :loveu: (jakby ktos nie wiedział, ja byłam ptakiem:eviltong: ) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 i takie...mało widoczne moze ale kolory bardzo mi sie podobają w tego typu zdjęciach ;) z serii ruda zjawa :roll: i specjalnie dla Joli :cool3: :loveu: dobranoc moje aniołki,zobaczymy sie niedługo :buzi: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Spać rudzielce , spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gajcia słodkości :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cześć Magdo :p ... Teraz już rozumiem skąd Twój nienajlepszy nastrój :roll: ;) ... Zdjęcia są śliczniaste :loveu: ... Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Jolu, Boga bede chwalić jak zdam i dostane sie...wiesz gdzie ;) a ja nie wiem, a bardzo bym chciala...:oops: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Teklunia napisał(a):a ja nie wiem, a bardzo bym chciala...:oops: ja tez bym chciala :oops: wiedziec :oops: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Teklunia napisał(a):a ja nie wiem, a bardzo bym chciala...:oops: PIKA napisał(a):ja tez bym chciala :oops: wiedziec :oops: Drogie Panie, ciekawość to pierwszy stopień do piekła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dobranoc Magdo ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A bo Was nie było na spotkanu to nie wiecie :eviltong: a ja wiem, ale nie pwoiiem :eviltong: Za to powiem : Dobrej Nocki Wam zycze Kochani Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A bo Was nie było na spotkanu to nie wiecie :eviltong: a ja wiem, ale nie pwoiiem :eviltong: Daga, nie wierze ze mozesz byc taka okrutna:-o Kto jak kto, ale nie Ty:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Tekluniu, Piko :lol: Politologia na UŚląskim :roll: marzeniaaaa....:oops: dobranoc ;) Quote
Patka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 madzia biedna psina tak sie wciska w kącik ... cos Ty jej zrobiła ;) Quote
lespaa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] "Guciu Guciu Guciu!!Jakie ja widziałem wieeeelkie konie!!Takie duże jak ty!" komentarze mnie absolutnie powaliły !!! super historija obrazkowa ;D A ty madziu nie wpadaj w histeryje :lol: Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Madziu Czuję się dobrze w Twoim towarzystwie, przyjmij więc życzenia z walentynkowym uściskiem. Quote
Lucy* Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a my dziewczyny ze wsi :cool3: niwka modrzejów lucy :eviltong: drugi koniec sosnowca :roll: No to pozdrawiam i macham :multi: :multi: bo dziennie tam przejeżdżam :cool3: jak jadę do pracy (Mysłowice :p ) Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dzień Doberek Magdaleno :p ... Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek dla Ciebie i Twojego TZ :p ... Quote
Teklunia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Tekluniu, Piko :lol: Politologia na UŚląskim :roll: marzeniaaaa....:oops: Magda, bardzo Ci dziekuje za zaspokojenie mojej okropnej ciekawosc :buzi: A marzenia lubia sie spelniac, wiec nie martw sie :) Caluje Cie goraco z okazji Walentynek, a Tenek caluje swoja siostrzyczke :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 czesc i czołem wszystkim! baaaaaaaaaardzo dziekujemy za odwiedzinki i zyczonka walentynkowe :multi: My również z Gają składamy naszym kochanym odwiedzających życzonka z okazji dzisiejszego swieta i mamy nadzieje ze niejedne walentynki jeszcze razem spędzimy :lol: my niestety na 3 sekundy tylko bo własnie uciekam do teorii bohra z fizyki i rachunku prawdopodobnienstwa i takich tam jeszcze innych głupotek :eviltong: :-( dorzucam 3zdjątka :p buzioooole w cółko :buzi: zbity pies :lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 "Mej" Walentynce - slodyczy - zyczy slodki kachajacy wielbiciel!!!!!! Czyli ... babol - Gutek i jego druzyna Quote
SwEet_LiLi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 My tęz troszke spóźnione :oops: Ale buziaczki przesyłamy ... walentynkowe ...:loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Madziu, mam nadzieje, ze z Piotrusiem spedzilas wspaniale Walentynki, ze było cudownie w kinie i ... po kinie :lol: :lol: Quote
Recommended Posts