Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nie zawsze mozna miec to czego sie chce:evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ale zawsze mozna miec wielkie serce!!!! A dla mniej wtajemniczonych - gutek, to Gucio, lub Pysiek, a tak ...normalnie to Agat. Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 sota36 napisał(a):Ale zawsze mozna miec wielkie serce!!!! A dla mniej wtajemniczonych - gutek, to Gucio, lub Pysiek, a tak ...normalnie to Agat. Pysiek ??? No to muszę się z nim zapoznać;) Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 sota36 napisał(a):Ale zawsze mozna miec wielkie serce!!!! A dla mniej wtajemniczonych - gutek, to Gucio, lub Pysiek, a tak ...normalnie to Agat. Oo... czyli dla mnie:oops: Moze jeszcze wiecej imion? To ja sie calkiem pogubie i w ostatecznosci bede musiala pisac sobie na kartce:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Madziu to jutro o 14 pod żyrafą bo juz sie pogubiłam troche i nie wiedze tu nigdzie postu od Joli czy jej pasi. chyba bede musiała do niej napisa sesemeska :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu to jutro o 14 pod żyrafą bo juz sie pogubiłam troche i nie wiedze tu nigdzie postu od Joli czy jej pasi. chyba bede musiała do niej napisa sesemeska :cool3: Jola juz Gutkowsława wyczesała i wypachniła, chłopak na radnuche leci haha:loveu: no to widzimy sie pod żyrafką jutro, aparaty wziasc, będzie wesoło ( cokolwiek to znaczy:lol: ) na dobranoc jeszcze jęzorek :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dobranoc Madziu :buzi: Dobranoc Gajuszku :buzi: Jutro prawdopodobnie Cie ujrze kochana :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dobranoc Madziu :buzi: Dobranoc Gajuszku :buzi: Jutro prawdopodobnie Cie ujrze kochana :loveu: nie prawdopodobnie daga tylko napewno :mad: dobranoc robaczki :buzi: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No to proszę się wyspać , potem piesy zrobić na bóstwo , zabrać aparaty i do WPKiW na spacerek :p Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale z niej slodka dzieczyna :loveu: polamie jutro chlopakom serca ;) licze na caleeee mnostwo zdjec! Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dzień Dobry I cmok w ten czarny nochalek Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 a dziedoberek :buzi: PIKA cmoki przekazane ( jeszcze sie to gajce spodoba i bedzie sie kazała po nosie całować :lol: ) ja uciekam na siku z gajkiem, ogarne troche chałupe wyczesze jeszcze gajeczke, bo na randeczke z dwoma amancikami się wybieramy :buzi: wieczorem juz powinny być jakieś zdjątka :cool1: ja uciekam, wkleiłabym jakies gajka dla was, no ale imageshack mi nie działa :-( wiec narazie mowie do zobaczyska :buzi: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 cześć Madziu czy Gajeczka będzie miała dzis na spotkanko taka wystrzałową fryzurkę? ślicznei wygląda :loveu: Liczę na masę fotek i obszerną relacje ze spotkanka...... a jak Ci Image nie działa to wysyłaj fotki na www.fotosik.pl Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Madziu czy Gajeczka będzie miała dzis na spotkanko taka wystrzałową fryzurkę? ślicznei wygląda :loveu: Liczę na masę fotek i obszerną relacje ze spotkanka...... a jak Ci Image nie działa to wysyłaj fotki na www.fotosik.pl jednym z owych "kawalerow" jest moj gucio - wiec mam nadziej, ze Gaja, jak zwykle, bedzie piekna!!!! Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dzień dobry :multi: czekam na fotki z randki :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 będą będą, tymczasowo zaspokoje was tylko jedną :lol: idziemy sie szykowac :razz: drżyjcie hiihi :eviltong: Quote
Magda Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 No juz sie nie moge doczekac:loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 no to my juz po spacerku, powoli będziemy wrzucać pierwsze spotkanie z guciem :lol: oszczekała go dziewczyna a on nie pozostał jej dłużny :evil_lol: to chyba miłość :loveu: zdjecia bardzo rozmazane, trzy psy to juz za duzo zeby je wszytskie naraz uchwycic :eviltong: a tu dotarła Dagmara którą Gucio od razy ladnie powitał :lol: Gaja jakby zdezorientowana, musiała sprawdzić, czy Oskarek to zabaweczka czy moze cos innego ;) jako że Oskarek miał bardzo ładny sweterek,także i Gucio i Gaja bardzo mu go zazdrościli, Oskarek był w centrum uwagi :cool1: no ściągnij go!daj przymierzyć!:p Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dziekujemy za spotkanko - mysmy juz odmarzli, a Gutek jeszcze nie - i bidulek teraz odsypia tyle wrazen - zaraz wrzuce zdjecia do jego galerii. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Madziu cześć :loveu: :loveu: Widzę, ze i wy juz dotarliscie :multi: :multi: I od razu fajne fotki wstawiłas :loveu: :loveu: i nawet mój Oskarcio się zanlazł :cool3: :cool3: Widac, ze był w centrum :lol: :lol: Bo w końcu dla Gajusi i Gutka to ni to pies ni to zabawka bo ucieka sama, nie trzeba jej nakręcac :lol: :lol: Quote
Recommended Posts