Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Ale zawsze mozna miec wielkie serce!!!!
A dla mniej wtajemniczonych - gutek, to Gucio, lub Pysiek, a tak ...normalnie to Agat.

Pysiek ??? No to muszę się z nim zapoznać;)

Posted

sota36 napisał(a):
Ale zawsze mozna miec wielkie serce!!!!
A dla mniej wtajemniczonych - gutek, to Gucio, lub Pysiek, a tak ...normalnie to Agat.

Oo... czyli dla mnie:oops: Moze jeszcze wiecej imion? To ja sie calkiem pogubie i w ostatecznosci bede musiala pisac sobie na kartce:evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Madziu to jutro o 14 pod żyrafą bo juz sie pogubiłam troche i nie wiedze tu nigdzie postu od Joli czy jej pasi. chyba bede musiała do niej napisa sesemeska :cool3:

Jola juz Gutkowsława wyczesała i wypachniła, chłopak na radnuche leci haha:loveu: no to widzimy sie pod żyrafką jutro, aparaty wziasc, będzie wesoło ( cokolwiek to znaczy:lol: )

na dobranoc jeszcze jęzorek :eviltong:

Posted

a dziedoberek :buzi:

PIKA cmoki przekazane ( jeszcze sie to gajce spodoba i bedzie sie kazała po nosie całować :lol: )

ja uciekam na siku z gajkiem, ogarne troche chałupe wyczesze jeszcze gajeczke, bo na randeczke z dwoma amancikami się wybieramy :buzi:

wieczorem juz powinny być jakieś zdjątka :cool1: ja uciekam, wkleiłabym jakies gajka dla was, no ale imageshack mi nie działa :-(

wiec narazie mowie do zobaczyska :buzi:

Posted

cześć Madziu

czy Gajeczka będzie miała dzis na spotkanko taka wystrzałową fryzurkę?

ślicznei wygląda :loveu:

Liczę na masę fotek i obszerną relacje ze spotkanka......
a jak Ci Image nie działa to wysyłaj fotki na www.fotosik.pl

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Madziu

czy Gajeczka będzie miała dzis na spotkanko taka wystrzałową fryzurkę?

ślicznei wygląda :loveu:

Liczę na masę fotek i obszerną relacje ze spotkanka......
a jak Ci Image nie działa to wysyłaj fotki na www.fotosik.pl jednym z owych "kawalerow" jest moj gucio - wiec mam nadziej, ze Gaja, jak zwykle, bedzie piekna!!!!

Posted

no to my juz po spacerku, powoli będziemy wrzucać

pierwsze spotkanie z guciem :lol: oszczekała go dziewczyna a on nie pozostał jej dłużny :evil_lol: to chyba miłość :loveu:

zdjecia bardzo rozmazane, trzy psy to juz za duzo zeby je wszytskie naraz uchwycic :eviltong:

a tu dotarła Dagmara którą Gucio od razy ladnie powitał :lol:

Gaja jakby zdezorientowana, musiała sprawdzić, czy Oskarek to zabaweczka czy moze cos innego ;)

jako że Oskarek miał bardzo ładny sweterek,także i Gucio i Gaja bardzo mu go zazdrościli, Oskarek był w centrum uwagi :cool1:

no ściągnij go!daj przymierzyć!:p

Posted

Madziu cześć :loveu: :loveu:

Widzę, ze i wy juz dotarliscie :multi: :multi:
I od razu fajne fotki wstawiłas :loveu: :loveu: i nawet mój Oskarcio się zanlazł :cool3: :cool3: Widac, ze był w centrum :lol: :lol: Bo w końcu dla Gajusi i Gutka to ni to pies ni to zabawka bo ucieka sama, nie trzeba jej nakręcac :lol: :lol: