madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 PIKA napisał(a):Śliczna z was para :cool1: ach dziekujemy ślicznie PIKA hihi :iloveyou: PIKA napisał(a): :crazyeye:spi z piszczącymi zabawkami ? :crazyeye: i ma mleko w sutkach / :crazyeye: Pika teraz to nie wiem o kim ty piszesz haha, bo ja o kwiatku pisalam i z tego co mi wiadomo ani z zabawkami nie spi, a sutków...hmmm...nie znalazłam, same kolce cholera :cool3: a no chyba ze braciszek...jak narazie chlopak spi...z gipsem, popiskuje sobie sam dla siebie haha A gaja...ma szlaban na zabawki, wprawdzie nie bawi sie nimi jakos nałogowo...no ale ma szlaban, wet zakazał na czas urojonej :roll: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 O brata moi chodzilo ;) madzia18sosnowiec napisał(a): A gaja...ma szlaban na zabawki, wprawdzie nie bawi sie nimi jakos nałogowo...no ale ma szlaban, wet zakazał na czas urojonej :roll: a to nic nie daje :razz: Bo suka jak nie ma zabawek to i tak sobie roi szczeniaki, ale takich ktorych nikt nie widzi ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA']a to nic nie daje :razz: Bo suka jak nie ma zabawek to i tak sobie roi szczeniaki, ale takich ktorych nikt nie widzi ;) no co racja to racja, ale tak jak mowie, Gaja nawet nie bardzzo do zabawek :roll: to ja sobie posiedze :eviltong: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 to ja sobie posiedze :eviltong: No kobieta w ciązy się przemęczac nie może :lol: Sliczna jest :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA']No kobieta w ciązy się przemęczac nie może :lol: Sliczna jest :loveu: haha wciązy czy nie, posiedziec se może haha:grin: co to? pancia no chodz zooobacz sobieeeee dobra pancia nie chcesz nie przychodz, ale daj powąchac chociaz :cool1: jednak to nic ciekawego:roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 brawoooo panciaaaa :klacz: ugrzezłam :mdrmed: snieguuu po pachyyyy :lol: to ja sie lepiej schowam :oops: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 to ja sie lepiej schowam :oops: przed czym? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Piotrze, nie czaruj, bo sie zakocham :grin: :sg168: Już czuję się winny :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... to ja sobie posiedze :eviltong: Cuuudna psina :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA']przed czym? :evil_lol: przed Twoją Sabusią PIKA :evil_lol: kolejne ujęcia spacerowe :eviltong: co w trawie piszczy:lol: ja latam...laaaaaaaaaaaaaaaaaatam:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dobry wieczór Gajuniu :buzi: widzę, że Pańcia nie tylko dba o Ciebie, zebys miala spacerek i zebys się wylatała, ale i o nas żebyśmy te cudo mogli na okrągło podziwiać. madziu dzięki za gajeczke, jest urocza, przekofana :loveu: Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 NO a ja trafiłem, do kolejnej briardziej galeri :multi: :multi: Jak miło popatrzyc na tak szczęsliwego psa! Gajka jest śliczna pozdrawiam Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] jęzorek przymarzł do noska ;) a no przymarzł a juz wogóle jej sie przykleja jak ktos w domu wcina :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar']Dobry wieczór Gajuniu :buzi: widzę, że Pańcia nie tylko dba o Ciebie, zebys miala spacerek i zebys się wylatała, ale i o nas żebyśmy te cudo mogli na okrągło podziwiać. madziu dzięki za gajeczke, jest urocza, przekofana :loveu: dobry dobry daga :cool1: ciesze sie ze ci sie podoba, Ty to wogóle jakas kudłata maniaczka jestes hihi :evil_lol: [quote name='grygy']NO a ja trafiłem, do kolejnej briardziej galeri :multi: :multi: Jak miło popatrzyc na tak szczęsliwego psa! Gajka jest śliczna pozdrawiam czyż ja dobrze widzę?:cool3: witamy witamy w naszych skromych progach :eviltong: i juz dobranocke ostatnie zdjąta, widzimy sie jutro ;) z sesji żebraczej :cool1: ej no tez bym zjadła, nie?tylko daj mi truskawkowy, za wisniowym nie przepadam :cool3: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:seria żebracza extra komentarz też ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 i jeszcze pozycja siedząco stojąco leżąca :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dobranoc Madziu :buzi: Dobranoc Gajusiu :buzi: Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): czyż ja dobrze widzę?:cool3: witamy witamy w naszych skromych progach :eviltong: Oj bardzo dobrze widzisz :cool1: Jakoś nie skojarzyłem, ze gajka to Briard :evil_lol: dopiero po twoim banerku sie kapłem i od razu wskoczyłem na galerie :p :p Teraz będziemy widywac się czesciej:cool3: :cool3: A co do zdjeć, to mój Grey tak samo siada, a mój poprzedni briard to potrafił władowac pooope w taki mały stołeczek, nie wiem jak mu to wychodziło, ale siadał :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam Quote
Lucy* Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witajcie !!! Jak miło poznać moje krajanki :loveu: :loveu: :loveu: Gdzie (dokładnie :cool3:) mieszkają takie piękne sucze z takimi miłymi Pańciami :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :lol::lol::lol::lol: powalają mnie takie foteczki Quote
asiunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Lucy* napisał(a):Witajcie !!! Jak miło poznać moje krajanki :loveu: :loveu: :loveu: Gdzie (dokładnie :cool3:) mieszkają takie piękne sucze z takimi miłymi Pańciami :evil_lol: Hej!! Ale mamy fajne dziewczyny w Sosnowcu nie?:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Lucy*']Witajcie !!! Jak miło poznać moje krajanki :loveu: :loveu: :loveu: Gdzie (dokładnie :cool3:) mieszkają takie piękne sucze z takimi miłymi Pańciami :evil_lol: a my dziewczyny ze wsi :cool3: niwka modrzejów lucy :eviltong: drugi koniec sosnowca :roll: a tak wogóle to czesc i czołem wszytskim :buzi: troche fotek na dzien dzisiejszy bom chora i musze do łózeczka :shake: taką mam słodką mordencje :loveu: taaaaaaaaaaki mam wielki nos :loveu: czy te oczy mogą kłamać?:cool1: a tak sobie słodko drzemciam :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 taaaaaaaaaaki mam wielki nos :loveu: Śliczny nosek :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jest nochalek Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 i jeszcze proby upinania kudełkow przez pancie :cool3: urocza,co:loveu: Quote
Recommended Posts