Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Śliczna z was para :cool1:

ach dziekujemy ślicznie PIKA hihi :iloveyou:

PIKA napisał(a):

:crazyeye:spi z piszczącymi zabawkami ? :crazyeye: i ma mleko w sutkach / :crazyeye:

Pika teraz to nie wiem o kim ty piszesz haha, bo ja o kwiatku pisalam i z tego co mi wiadomo ani z zabawkami nie spi, a sutków...hmmm...nie znalazłam, same kolce cholera :cool3:

a no chyba ze braciszek...jak narazie chlopak spi...z gipsem, popiskuje sobie sam dla siebie haha

A gaja...ma szlaban na zabawki, wprawdzie nie bawi sie nimi jakos nałogowo...no ale ma szlaban, wet zakazał na czas urojonej :roll:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O brata moi chodzilo ;)

madzia18sosnowiec napisał(a):

A gaja...ma szlaban na zabawki, wprawdzie nie bawi sie nimi jakos nałogowo...no ale ma szlaban, wet zakazał na czas urojonej :roll:

a to nic nie daje :razz:
Bo suka jak nie ma zabawek to i tak sobie roi szczeniaki, ale takich ktorych nikt nie widzi ;)

Posted

[quote name='PIKA']a to nic nie daje :razz:
Bo suka jak nie ma zabawek to i tak sobie roi szczeniaki, ale takich ktorych nikt nie widzi ;)

no co racja to racja, ale tak jak mowie, Gaja nawet nie bardzzo do zabawek :roll:

to ja sobie posiedze :eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']No kobieta w ciązy się przemęczac nie może :lol:

Sliczna jest :loveu:

haha wciązy czy nie, posiedziec se może haha:grin:

co to?

pancia no chodz zooobacz sobieeeee

dobra pancia nie chcesz nie przychodz, ale daj powąchac chociaz :cool1:

jednak to nic ciekawego:roll:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']Piotrze, nie czaruj, bo sie zakocham :grin: :sg168:

Już czuję się winny :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...

to ja sobie posiedze :eviltong:

Cuuudna psina :loveu: :loveu: :loveu: ...

Posted

Dobry wieczór Gajuniu :buzi:

widzę, że Pańcia nie tylko dba o Ciebie, zebys miala spacerek i zebys się wylatała, ale i o nas żebyśmy te cudo mogli na okrągło podziwiać. madziu dzięki za gajeczke, jest urocza, przekofana :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
jęzorek przymarzł do noska ;)

a no przymarzł a juz wogóle jej sie przykleja jak ktos w domu wcina :cool3:

[quote name='Daga_i_Oskar']Dobry wieczór Gajuniu :buzi:

widzę, że Pańcia nie tylko dba o Ciebie, zebys miala spacerek i zebys się wylatała, ale i o nas żebyśmy te cudo mogli na okrągło podziwiać. madziu dzięki za gajeczke, jest urocza, przekofana :loveu:

dobry dobry daga :cool1: ciesze sie ze ci sie podoba, Ty to wogóle jakas kudłata maniaczka jestes hihi :evil_lol:

[quote name='grygy']NO a ja trafiłem, do kolejnej briardziej galeri :multi: :multi:
Jak miło popatrzyc na tak szczęsliwego psa! Gajka jest śliczna
pozdrawiam

czyż ja dobrze widzę?:cool3: witamy witamy w naszych skromych progach :eviltong:

i juz dobranocke ostatnie zdjąta, widzimy sie jutro ;)

z sesji żebraczej :cool1:

ej no tez bym zjadła, nie?tylko daj mi truskawkowy, za wisniowym nie przepadam :cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

czyż ja dobrze widzę?:cool3: witamy witamy w naszych skromych progach :eviltong:

Oj bardzo dobrze widzisz :cool1: Jakoś nie skojarzyłem, ze gajka to Briard :evil_lol: dopiero po twoim banerku sie kapłem i od razu wskoczyłem na galerie :p :p Teraz będziemy widywac się czesciej:cool3: :cool3:
A co do zdjeć, to mój Grey tak samo siada, a mój poprzedni briard to potrafił władowac pooope w taki mały stołeczek, nie wiem jak mu to wychodziło, ale siadał :evil_lol: :evil_lol:

pozdrawiam

Posted

Witajcie !!!

Jak miło poznać moje krajanki :loveu: :loveu: :loveu:

Gdzie (dokładnie :cool3:) mieszkają takie piękne sucze z takimi miłymi Pańciami :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Witajcie !!!

Gdzie (dokładnie :cool3:) mieszkają takie piękne sucze z takimi miłymi Pańciami :evil_lol:

Hej!!

Ale mamy fajne dziewczyny w Sosnowcu nie?:evil_lol:

Posted

[quote name='Lucy*']Witajcie !!!

a my dziewczyny ze wsi :cool3: niwka modrzejów lucy :eviltong: drugi koniec sosnowca :roll:

a tak wogóle to czesc i czołem wszytskim :buzi:

troche fotek na dzien dzisiejszy bom chora i musze do łózeczka :shake:

taką mam słodką mordencje :loveu:

taaaaaaaaaaki mam wielki nos :loveu:

czy te oczy mogą kłamać?:cool1:

a tak sobie słodko drzemciam :eviltong: