Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):dzien dobry kochani! widzę, że zdjecia sie podobają juz wrzucam ciąg dalszy zabaw... no niestety nie mogłam wczesniej, miałam mały wypadek dzisiaj z moim bratem no i siedzielismy kilka godzin dzisiaj u chirurga, nie miałam mozliwosci przeciagniecia kabla 20km od domu hihi :eviltong: o moj Boze!!!:-( Magda, co sie stalo? Cos powaznego? Trzymam za Was kciuki... Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no niestety nie mogłam wczesniej, miałam mały wypadek dzisiaj z moim bratem no i siedzielismy kilka godzin dzisiaj u chirurga, nie miałam mozliwosci przeciagniecia kabla 20km od domu hihi :eviltong: Co się stało? :roll: :shake: :roflt::roflt::roflt:Ta fota mnie rozwaliła ... Też tak kcem :p ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 no to troche szalenstw na śniegu TZ-cika :eviltong: tutaj chcemy zademnostrowac... jaka jest ilosc sniegu w lesie pod jędrzejowem :eviltong: lekko sie wybijamy... i HOP :eviltong: no i jak sie juz człowiek własną głową namierzy tego sniegu...to trzeba sobie poleżeć i odpocząć...:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Piotek, Kasiu, dziękuję, nic poważnego, tylko noga do szyny bo ta moja mała sierota grać nie potrafi i skręciła nogę...no a że zima to człowiek stoi w kolejkach do chirurga :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Piotek, Kasiu, dziękuję, nic poważnego, tylko noga do szyny bo ta moja mała sierota grać nie potrafi i skręciła nogę...no a że zima to człowiek stoi w kolejkach do chirurga :eviltong: Ufff, to całe szczęście że nic poważnego ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Co się stało? :roll: :shake: Też tak kcem :p ... nic prostrzego Piotrze...po prostu wbijasz głowe w dostatecznie wysoką zaspe sniegu i stajesz na łapkach, nawet jak nie umiesz, to przymarzasz sam po kilku sekundach :p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 my sie zimy nie boimy :multi: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']my sie zimy nie boimy :multi: Madga, Twoj TZ to prawdziwy czlowiek sniegu :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']my sie zimy nie boimy :multi: Ja Ci proponuję zgłosić się do Pysi, Ona bałwanki kolekcjonuje :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja Ci proponuję zgłosić się do Pysi, Ona bałwanki kolekcjonuje :evil_lol: :evil_lol: ;) ... haha mojego bałwanka nie oddam :eviltong: sama sobie ulepiłam :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 no to jeszcze troche fotek ;) moja zaśnieżona mordkaaaa :loveu: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Oj chyba nawet bardzo zaśniezona mordeczka. Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 i jeszcze takie ładne, podoba mi sie najbardziej :cool1: :loveu: Quote
BoJa2 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze takie ładne, podoba mi sie najbardziej :cool1: :loveu: Mnie też się bardzo podoba:grins: :grins: :megagrin: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze takie ładne, podoba mi sie najbardziej :cool1: :loveu: Wypasiona fota :lol: :lol: :lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 i jeszcze troche modelki :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 gajusia mowi dobranoooooooooooooooooc :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 dzien doberek :lol: ostatnia seria zdjec ze wsi :cool1: i hop w zaspyy panciaaaaaaaaa!pomoooooz!ugrzęzłam!! i hop do góry jak kangury! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 i jeszcze 2 z pancią moją :loveu: buzi buziii:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Madzia widze, ze wasz wyjazd był tak samo udany jak nasz i całymi dniami na dworze po sniegu z gajuszkowom hasaliście :lol: :lol: dokladnie jak u mnie. A modelina na zdjęciach wychodzi jak ... ach słodka ta Gajusia :loveu: :loveu: i jak pieknie sie wystawia :loveu: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 o rany, Magda, jak tam u Was jest slicznie! Czysty sniezek... U nas sama szara breja na ulicach... :( Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Teklunia']o rany, Magda, jak tam u Was jest slicznie! Czysty sniezek... U nas sama szara breja na ulicach... :( Kasiu tam tak pięknie było w niedziele, teraz mamy środe, wiec i pewnie sie taka chlapa zrobiła:shake: [quote name='Daga_i_Oskar']Madzia widze, ze wasz wyjazd był tak samo udany jak nasz i całymi dniami na dworze po sniegu z gajuszkowom hasaliście :lol: :lol: dokladnie jak u mnie. A modelina na zdjęciach wychodzi jak ... ach słodka ta Gajusia :loveu: :loveu: i jak pieknie sie wystawia :loveu: Dagusia ja co powiem, że ona tak podpatrzyła Twojego Oskarka i też tak ładnie na zdjeciach chciała wychodzic :loveu: Quote
Recommended Posts