Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
dzien dobry kochani!

widzę, że zdjecia sie podobają juz wrzucam ciąg dalszy zabaw...

no niestety nie mogłam wczesniej, miałam mały wypadek dzisiaj z moim bratem no i siedzielismy kilka godzin dzisiaj u chirurga, nie miałam mozliwosci przeciagniecia kabla 20km od domu hihi :eviltong:

o moj Boze!!!:-(
Magda, co sie stalo? Cos powaznego?
Trzymam za Was kciuki...

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no niestety nie mogłam wczesniej, miałam mały wypadek dzisiaj z moim bratem no i siedzielismy kilka godzin dzisiaj u chirurga, nie miałam mozliwosci przeciagniecia kabla 20km od domu hihi :eviltong:

Co się stało? :roll: :shake:

:roflt::roflt::roflt:Ta fota mnie rozwaliła ... Też tak kcem :p ...

Posted

no to troche szalenstw na śniegu TZ-cika :eviltong:

tutaj chcemy zademnostrowac...

jaka jest ilosc sniegu w lesie pod jędrzejowem :eviltong:

lekko sie wybijamy...

i HOP :eviltong:

no i jak sie juz człowiek własną głową namierzy tego sniegu...to trzeba sobie poleżeć i odpocząć...:cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Piotek, Kasiu, dziękuję, nic poważnego, tylko noga do szyny bo ta moja mała sierota grać nie potrafi i skręciła nogę...no a że zima to człowiek stoi w kolejkach do chirurga :eviltong:

Ufff, to całe szczęście że nic poważnego ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Co się stało? :roll: :shake:

Też tak kcem :p ...

nic prostrzego Piotrze...po prostu wbijasz głowe w dostatecznie wysoką zaspe sniegu i stajesz na łapkach, nawet jak nie umiesz, to przymarzasz sam po kilku sekundach :p

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze takie ładne, podoba mi sie najbardziej :cool1: :loveu:

Mnie też się bardzo podoba:grins: :grins: :megagrin:

Posted

Madzia widze, ze wasz wyjazd był tak samo udany jak nasz i całymi dniami na dworze po sniegu z gajuszkowom hasaliście :lol: :lol: dokladnie jak u mnie. A modelina na zdjęciach wychodzi jak ... ach słodka ta Gajusia :loveu: :loveu: i jak pieknie sie wystawia :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']o rany, Magda, jak tam u Was jest slicznie!
Czysty sniezek... U nas sama szara breja na ulicach... :(

Kasiu tam tak pięknie było w niedziele, teraz mamy środe, wiec i pewnie sie taka chlapa zrobiła:shake:

[quote name='Daga_i_Oskar']Madzia widze, ze wasz wyjazd był tak samo udany jak nasz i całymi dniami na dworze po sniegu z gajuszkowom hasaliście :lol: :lol: dokladnie jak u mnie. A modelina na zdjęciach wychodzi jak ... ach słodka ta Gajusia :loveu: :loveu: i jak pieknie sie wystawia :loveu:

Dagusia ja co powiem, że ona tak podpatrzyła Twojego Oskarka i też tak ładnie na zdjeciach chciała wychodzic :loveu: