madzia20sosnowiec Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 no to licz a ja uciekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, tylko podglądać!! juz się schowałam, mozesz szukać!!:diabloti: no dobraaaa znalexliście mnie, ale ja bede pierwsza do meldy :eviltong: gdzie ta melda była?:hmmmm: coś biegne biegne i jej nie widzę :shake: Quote
lespaa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 jak ja lubię tą dziewczynę ! no ta gaja to chyba wystartuje we wrześniu na miss world 2006? no bez niej nie wyobrażam sobie tego konkursu ! absolutnie!:iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Gajcia jaka Ty jeses sliczna, qrcze no idzie sie w Tobie zakochac, nawet wirtualnie :loveu: :loveu: :loveu: a jak na sniezku szaleeje, cudowny widok :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 przypominamy o sobie :lol: roczochraniec :loveu: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 czesc! :) ja wybaczylam, a Ty? ;) co Gajka wyprawiala ze tak jej sie fryz zwichrowal? :D Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Madzia, jak to tak? wpadlas, dals 1 zdjecie i ucieklas... :shake: wiecej, wiecej!!! Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Noooooooo -penie ja mzoy przerazily - u nas minus 20!!!!!!!! Ale Agatowi t nie przeszkadza - chetnie poszedl na spacerek i hopsasa - do domu nie chcial wracac!!!! Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Ten tez uwielbia zime i szaleje na spacerkach, ale te ostatnie mrozy to juz mu troszke chyba dokuczaja... Bo przymarza mu snieg do łapek i co jakis czas przysiada i probuje go sobie powygryzac:cool3: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Teklunia napisał(a):Ten tez uwielbia zime i szaleje na spacerkach, ale te ostatnie mrozy to juz mu troszke chyba dokuczaja... Bo przymarza mu snieg do łapek i co jakis czas przysiada i probuje go sobie powygryzac:cool3: Trzeba go ogolic.....:evil_lol::evil_lol: Albo kupic skarpety na giry:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Teklunia']Ten tez uwielbia zime i szaleje na spacerkach, ale te ostatnie mrozy to juz mu troszke chyba dokuczaja... Bo przymarza mu snieg do łapek i co jakis czas przysiada i probuje go sobie powygryzac:cool3: haha a gaja ma ogólnie w doopie czy ma śnieg między łapami czy nie, cała jest w śniegu i też jej to nie przeszkadza, bylby tylkko pobiegać sobie i pogodnić się z pańcią ;) na potwierdzenie moich słów :p zamyślona i w skupieniu i już mnie nie ma ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 i znowu jestem :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']toż to torpeda nie pies :evil_lol: haha ona to jest torpeda jak czekolade widzi :lol: kolejny raz myślicielka :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Juz ktors raz z kolei zachwycam sie ta drogo (lasna?), ktora jest na Twoich zdjeciach. Jest bardzo urokliwa :) Czy to ulubiona trasa spacerowa Gajki? Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No własnie - macie chyba jakiś piękny park a w każdym razie godne zazdroszczenia tereny spacerowe - Gajeczka moze sie nabiegać do woli :cool3: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 A ja poprosze aby Gajka wreszcie się spotkała z Gutkiem i prosze zrobić futrzakom wspólne fotki :multi:Rany tyle kudełków na raz :multi: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A ja poprosze aby Gajka wreszcie się spotkała z Gutkiem i prosze zrobić futrzakom wspólne fotki :multi:Rany tyle kudełków na raz :multi: A potem bedzie mnostwo malych futrzakow:evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Teklunia napisał(a):Juz ktors raz z kolei zachwycam sie ta drogo (lasna?), ktora jest na Twoich zdjeciach. Jest bardzo urokliwa :) Czy to ulubiona trasa spacerowa Gajki? zapraszamy zapraszamy wystarczy miejsca dla kilku piechów :evil_lol: zdjęcia robione teraz to okolica lasku i jeziora jakie mam tuż koło domku, jak widać śnieżek zrobił swoje i okolica wygląda bajecznie ( wprawdzie nie na zdjęciach, ale kawałek terenu musze jakoś pokazać) Alicjarydzewska napisał(a):A ja poprosze aby Gajka wreszcie się spotkała z Gutkiem i prosze zrobić futrzakom wspólne fotki :multi:Rany tyle kudełków na raz :multi: no bo kurdeee nie wiem czy ta nasza Jola już zdrowa czy dalej grypieje :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 aha tutaj zdjątko okolicy :p patrzecie paskudy i przyjezdzajcie do mnie :eviltong: zamarzniete jeziorko i lasek po którym gaja sobie śmiga :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 no to jeszcze pare ujęć ze spaceru ;) biegusiem do domku bo zimnooooooooooo:eviltong: biegne i biegne i domu nie widzę;) Quote
Patka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 O it ak psia bozia mu ciepły sweter dała :) Bosko mu szata faluje ... :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Madzia, skoro tak blisko mieszkamy siebie to może kiedys sie umówimy na spacerek w Parku Chorzowskim w 2gi tydzien ferii :lol: :lol: Miło byłoby poznać Gaję :loveu: Quote
sota36 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Magda_Miki napisał(a):A potem bedzie mnostwo malych futrzakow:evil_lol::evil_lol: - o nie!!! zanych dodatkowych futerek!!!! A na spotkanie czekamy!!!!!!! Quote
Recommended Posts