Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

no to licz a ja uciekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, tylko podglądać!!

juz się schowałam, mozesz szukać!!:diabloti:

no dobraaaa znalexliście mnie, ale ja bede pierwsza do meldy :eviltong:

gdzie ta melda była?:hmmmm:

coś biegne biegne i jej nie widzę :shake:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ja lubię tą dziewczynę ! no ta gaja to chyba wystartuje we wrześniu na miss world 2006? no bez niej nie wyobrażam sobie tego konkursu ! absolutnie!:iloveyou:

Posted

Noooooooo -penie ja mzoy przerazily - u nas minus 20!!!!!!!! Ale Agatowi t nie przeszkadza - chetnie poszedl na spacerek i hopsasa - do domu nie chcial wracac!!!!

Posted

Ten tez uwielbia zime i szaleje na spacerkach, ale te ostatnie mrozy to juz mu troszke chyba dokuczaja... Bo przymarza mu snieg do łapek i co jakis czas przysiada i probuje go sobie powygryzac:cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ten tez uwielbia zime i szaleje na spacerkach, ale te ostatnie mrozy to juz mu troszke chyba dokuczaja... Bo przymarza mu snieg do łapek i co jakis czas przysiada i probuje go sobie powygryzac:cool3:

Trzeba go ogolic.....:evil_lol::evil_lol: Albo kupic skarpety na giry:eviltong:

Posted

[quote name='Teklunia']Ten tez uwielbia zime i szaleje na spacerkach, ale te ostatnie mrozy to juz mu troszke chyba dokuczaja... Bo przymarza mu snieg do łapek i co jakis czas przysiada i probuje go sobie powygryzac:cool3:

haha a gaja ma ogólnie w doopie czy ma śnieg między łapami czy nie, cała jest w śniegu i też jej to nie przeszkadza, bylby tylkko pobiegać sobie i pogodnić się z pańcią ;)

na potwierdzenie moich słów :p

zamyślona i w skupieniu

i już mnie nie ma ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A ja poprosze aby Gajka wreszcie się spotkała z Gutkiem i prosze zrobić futrzakom wspólne fotki :multi:Rany tyle kudełków na raz :multi:

A potem bedzie mnostwo malych futrzakow:evil_lol::evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Juz ktors raz z kolei zachwycam sie ta drogo (lasna?), ktora jest na Twoich zdjeciach. Jest bardzo urokliwa :)
Czy to ulubiona trasa spacerowa Gajki?

zapraszamy zapraszamy wystarczy miejsca dla kilku piechów :evil_lol: zdjęcia robione teraz to okolica lasku i jeziora jakie mam tuż koło domku, jak widać śnieżek zrobił swoje i okolica wygląda bajecznie ( wprawdzie nie na zdjęciach, ale kawałek terenu musze jakoś pokazać)

Alicjarydzewska napisał(a):
A ja poprosze aby Gajka wreszcie się spotkała z Gutkiem i prosze zrobić futrzakom wspólne fotki :multi:Rany tyle kudełków na raz :multi:

no bo kurdeee nie wiem czy ta nasza Jola już zdrowa czy dalej grypieje :eviltong: