Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

natija napisał(a):
no z tym sie zgadzam,ze Gutek to super mezczyzna,zreszta jak Agent jemu tez nic nie brakuje,wiec Gutek moze sie podzielic z Agentem;)

oj brakuje, brakuje - DOSWIADCZENIA!!! Do Agencik to szpik!!!!! :) Ale kochany!!!

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
oj brakuje, brakuje - DOSWIADCZENIA!!! Do Agencik to szpik!!!!! :) Ale kochany!!!

Doswiadczenia to brakuje mu.ale gdzies je przeciez musi zdobyc.,bo inaczej bedzie starym briardem bez doswiadczenia:( a czy wczesniej tym lepiej bo szybciej sie nauczy i nie zapomni ;)

Posted

Hahaha, prawie pies :lol:

Gaja już jest sobą - tylko tak troszkę sobą, bo lizała Franię i jej nie atakowała :hmmmm: chociaż ja tam nie wierzę w przemiany po sterylizacji, ale może coś w tym jest :lol:
Chodzi w kubraczku, żeby nie rozgryzła ran ale ogólnie wróciła już do siebie :)
Dzisiaj przyniosę zdjęcia :loveu:

Posted

na przemiany posterylkowe to jeszcze za wcześnie bo tu chodzi o uregulowanie się gosp hormonalnej - na to trzeba kilku miesięcy a nie dni ;) a i to nie jest reguła, że suka się zmieni bo moja Luna się nie zmieniła na przykład :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Oj, ona już na drugi dzień po zabiegu sama goniła po schodach jak nowo narodzona:)

ona może i chce biegać, ale nie powinnyście jej pozwalać - żeby szwy się nie osłabiły - ja Lunie chyba za szybko pozwoliłam i teraz ma przepuklinę w miejscu szwu :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
ona może i chce biegać, ale nie powinnyście jej pozwalać - żeby szwy się nie osłabiły - ja Lunie chyba za szybko pozwoliłam i teraz ma przepuklinę w miejscu szwu :shake:

przekazałam Madzi :cool3:

chcecie fottyyyy?:cool3:

Posted

faktem niezaprzeczalnym jest że briard na zdjęciach najlepiej wychodzi jesienią :loveu::loveu::loveu:takie ciepłe kolory:lol:
ale fajna Gajuchna w kubraczku :cool3:

Posted

eria napisał(a):
faktem niezaprzeczalnym jest że briard na zdjęciach najlepiej wychodzi jesienią :loveu::loveu::loveu:takie ciepłe kolory:lol:
ale fajna Gajuchna w kubraczku :cool3:

Aniu, zapomniałaś dodać: płowy briard:loveu:
zastanawia mnie czy Gaja chodzi w kołnierzu :hmmmm: nigdy nie mam okazji zapytać Madzię :lol: