Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane jestem jestem ale na chwilke kasia uzyczyla mi swojego internetu wiec wpadlam poinformowac ze mamy sie z gaja niezle jutro mamy cos w planach ale to kasia napisze pod wieczor co i jak bo ja sie narazie z przejecia nie moge na niczym skupic ;( moze uda sie wrzucic jakies zdjecia o ile gaja bedzie w formie, w kazdym badz razie prosze trzymac kciuki od godz 12 ;)mam nadzieje ze juz niedlugo wroce na stale do was, bo strasznie teeeeesknimy, buziaki wielkie dla was :buzi:

Posted

Już na szczęście po.
Otóż Gaja miała dzisiaj sterylizację. Uch jak się upociłyśmy z Madzią, po prostu serce w gardle, a jak zobaczyłam jęzor Gajca po podaniu narkozy to myślałam, że zaleję się łzami. Biedaczysko na szczęście ma się już dobrze, nawet zaczęła chlupać wodę :) Ale z tego co Madzia mówi, to bez kołnierza się nie obejdzie (ma też takie fajne ubranko hihi), bo niestety Gaja zbyt ciekawska jest:)
Jutro w wolnej chwili skoczę do Madzi i porobimy zdjęcia Gajowej:)

Dziękujemy za kciuki ;) :buzi:

Posted

no i ja sie tez tu znalazlam,ciesze sie,ze znalazlam kolejnego kudlacza,prosimy o nowe foteczki Gajusi :)
Agent tez zadowolony,ze znalazl kolezanke i w dodatku nie zajeta przez gutka ;)
Witamy i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia....

Posted

[quote name='natija']no i ja sie tez tu znalazlam,ciesze sie,ze znalazlam kolejnego kudlacza,prosimy o nowe foteczki Gajusi :)
Agent tez zadowolony,ze znalazl kolezanke i w dodatku nie zajeta przez gutka ;)
Witamy i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia....sie myslisz! Gut opanowal wszystkie piekne briardki na dogo!!!! Wolny jest ...Ten!

Posted

sota36 napisał(a):
sie myslisz! Gut opanowal wszystkie piekne briardki na dogo!!!! Wolny jest ...Ten!

O nie na to nie pozwolimy z Agentem niech Gutek wybiera albo zuza albo Gaja :D