Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia20sosnowiec napisał(a):
witajcie kochani, jak widac nie udało mi sie odzyskac mojego konta, dlatego zalogowałam sie od nowa :oops:

:evil_lol:

hej Madziu !:multi: kopę lat ... super, że jesteś:multi:

pozdrow:loveu:ionka dla Was!

Posted

witajcie kochani, jak widac nie udało mi sie odzyskac mojego konta, dlatego zalogowałam sie od nowa :oops:

narazie jestem bez internetu, walcze z sesja i zabawiam szczeniaki kasi :roll: , starsznie mi was wszystkich brakuje :oops: mam nadzieje ze juz niedlugo bede miec staly dosstep do was i troche poplotkujemy bo jestem straaaaaasznie do tyłu z dogo :oops:

narazie przesylam buziaki ode mnie, kudlatego brudasa i rozwrzeszczanej coco :evil_lol:

Hej zapracowana Madziu!:multi:
Szkoda, że nie udało się Tobie odzyskać konta... ale najważniejsze, że jesteś:loveu:

Czekamy na Was!

BTW Gucia już jest za TM:-(

Posted

eria napisał(a):
cześć Madziu ;) i na fotki też czekamy Gajkowe:loveu:

:buzi: dzisiaj popstrykam i postaram sie jutro wrzucic cosik :lol:

Teklunia napisał(a):
Magda, jestes :multi:

Trochę odmieniona, ale grunt, że wróciłaś! :p

daj Gajke, bo już nie pamiętam jak ona wygląda...

to widac, ze przytyłam :oops: :eviltong:
jak wyżyej, jutro wrzuce gaja (postaram sie) ogolnie od kilku miesiecy czeszemy nową szczotką i siersc nam sie troche poprawiła, ale to jutro ocenicie :lol:

panienkabubu napisał(a):
Magdaleno!

dlaczego taka minka? :cool3:

jak Boga kocham, Kasia, nie pamiętam kiedy Ty mnie Magdaleną nazwałas :lol: a minka taka, bo one takie fajne i sie normalnie rozmarzyłam (tylko nie próbuj mi żadnego wciskac, wiesz, ze nie moge a wziełabym Ci wszystkie:lol: )

Alka napisał(a):
hej Madziu !:multi: kopę lat ... super, że jesteś:multi:

pozdrow:loveu:ionka dla Was!

witaj Alu :buzi: dobrze, ze sie odezwałas, bo mam małe problemy ze znalezieniem galerii w których często bywalam, aaa tęskniłam za Wami okropnie!!

Magda_Miki napisał(a):
Hej zapracowana Madziu!:multi:
Szkoda, że nie udało się Tobie odzyskać konta... ale najważniejsze, że jesteś:loveu:

Czekamy na Was!

moze jakos przezyje, bedzie widnieć tylko w tytule, ze ZIMA u nas ciągle :evil_lol:

BTW...Gucia:-( :-( :-(

malawaszka napisał(a):
Madziuu odzyskuj tego neta szybciutko bom ciekawa co u Ciebie :razz::razz::razz:

Wasiaaaaaaaaaaaaa kopeee laaaat :evil_lol: ojjj jak mi brakuje tych naszych gaduchowych pierdołek :lol:

a tak wogole, to bylam z kasia w krakowie na wystawie, poznalam nugatową osobiscie, z asiaczkiem sie widziałam, wytarmosiłam jej psiaki i normalnie fajnie tak, jak masaaaa znajomych na wystawie :lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']szkoda, że nie wspomniałaś, że wyjadłyśmy Asiaczkowi pół blaszki ciasta :evil_lol:

aaaa tam juz od razu poł blachy, nooo :eviltong: :cool3:

Jesteeeeem :P ze zdjęciami :D

Uff, ja tylko dzisiaj tak szybciutko szybciutko bo przed egzaminem jestem z logiki i po prostu mozg mi się lasuje jak widze te wszystkie kwantyfikatory, rachunki zdań, zbiory itd., ale nie zanudzam wrzucam i lece dalej J

Gajkowa, w swojej ostatnio ukochanej czynności :D

Zapomniana przez wszystkich Coco, rozrastajaca sie coraz bardziej na boki :eviltong:

[SIZE=3]A tutaj proby mojego pstryknia nowym złomem :P

uciekam sie uczyc:lol:

Posted

a my poznałyśmy z Madzią i Marcinem pięknego Pana-Briarda, mieszka niedaleko nas z bardzo miłą starszą Panią, ma tatuaż w pachwinie i jest pięęęęęęęęękny, ogromny i chyba zabiore go kiedyś na sapcer z Gajcem :loveu:

Posted

Hej Madzia!
I jak egzamin z logiki?:cool3: Poszło?

Teraz poproszę Gajkę w całej okazałości, a nie sam ryjek:eviltong: Coco też wyrosła! Pamiętam jak była taka malutka...tyci tyci....:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

korzystając z okazji podrzucam Wam troche "wakacyjnych" fotek znad morza :lol:

sari, moja "współlokatorka :cool3: "

widok z góry:razz:

stateczek:evil_lol:

a to juz dzika plaża:loveu:

i dziki las koło plaży :loveu:

zachód słoneczka:loveu:

Posted

Cześć Madzia :multi:

Kope lat :shake: ale dobrze, że już jesteś :multi:

No i więcej fot Gajki i tych znad Morza :multi:

No i kobieto zima przeleciała, o wiośnie już zapomniałam, lato może nie za oknem, ale kalendarzowe mamy, a Ty siakiś taki przeterminowany, i to grubo przeterminowany ten tytuł galeryji masz, no chyba, że na nastepną zimę go trzymasz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześć Madzia :multi:

Kope lat :shake: ale dobrze, że już jesteś :multi:

No i więcej fot Gajki i tych znad Morza :multi:

No i kobieto zima przeleciała, o wiośnie już zapomniałam, lato może nie za oknem, ale kalendarzowe mamy, a Ty siakiś taki przeterminowany, i to grubo przeterminowany ten tytuł galeryji masz, no chyba, że na nastepną zimę go trzymasz :evil_lol: :evil_lol:

hej dagus, jak widzisz nick zmienilam, nie mam mozliwosci edytowania na poprzednim koncie wiadomosci wiec...zima u nas przez caly rok :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
aaaaaaaaaaa Madzia rewela :loveu::loveu::loveu: ale zazdroszcze!!!!!

nie ma czego kochana, to z pierwszego dnia zdjęcia, niestety, nie jestem tu na wakacjach ani odpocząć, tylko w pracy do końca wrzesnia najprawdopodobniej, moje kudlate szczescie musialo zostac w domu :-(
takze zdjecia dopiero gajka we wrzesniu pod koniec, chyba ze kasia ja wczesniej gdzies dopadnie aparatem ;)

Teklunia napisał(a):
jakie sliczne :loveu::loveu::loveu:
ten zachód słońca :loveu::loveu::loveu:

eria napisał(a):
boszeee jak tam pięknie!! Kocham morze! :loveu: :loveu: :loveu:

panienkabubu napisał(a):
Madzia ale piekne zdjecia...... :mdleje:

moze potem uda mi sie wynalesc jeszcze kilka zdjec ciekawszych do pokazania, dajcie chwilke to poszukam :p

Posted

hej dagus, jak widzisz nick zmienilam, nie mam mozliwosci edytowania na poprzednim koncie wiadomosci wiec...zima u nas przez caly rok :evil_lol:

nie ma czego kochana, to z pierwszego dnia zdjęcia, niestety, nie jestem tu na wakacjach ani odpocząć, tylko w pracy do końca wrzesnia najprawdopodobniej, moje kudlate szczescie musialo zostac w domu :-(
takze zdjecia dopiero gajka we wrzesniu pod koniec, chyba ze kasia ja wczesniej gdzies dopadnie aparatem ;)

moze potem uda mi sie wynalesc jeszcze kilka zdjec ciekawszych do pokazania, dajcie chwilke to poszukam :p

DO KOŃCA WRZESNIA???????????? o jezu Madzia.................. to nawet szczeniaków nie pożegnasz :(

Posted

panienkabubu napisał(a):
DO KOŃCA WRZESNIA???????????? o jezu Madzia.................. to nawet szczeniaków nie pożegnasz :(

nawet mnie kobieto nie dobijaj
:-(

anetta napisał(a):
Czesc :hand:
Piekne zdjecia, a to mnie urzeklo http://images29.fotosik.pl/24/e9e1136eaff4e169.jpg Ma swoj klimacik :loveu::loveu::loveu:

no to mam jeszcze pare :lol: ostatanie niestety, mam nadzieje, ze sie spodobaja, lece do waszych galerii zaraz ;)

cd. dzikiego lasu :)

i dzikiej plaży z niecałkiem dzikim morzem:lol:

takie mam widoki kiedy kłade sie spać:p

a takie kiedy wstaje rano do pracy :p

samolotek :evil_lol:

a to...slawek swiruje :cool3:

a to nynek, pieszczoch okropny, mój drugi towarzysz :lol:

i port ustecki nocą :loveu: