zuzolandia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 .wowowowwwwwwwwww oooooooooooo coz za pieknosc ;-) pozdrowionka !!!!!! Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='zuzolandia'] .wowowowwwwwwwwww oooooooooooo coz za pieknosc ;-) pozdrowionka !!!!!!:razz:Madziu jak ćlicznie:loveu: Quote
Teklunia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ty, bliźniaczka! Wyszykowałąś się już na mój ślub? :razz: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cosik ta BLIZNIACZKA ;-) przepadła bez sladu ;-) ....kaj zes jestttt?????? Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :loveu: Madziu ślicznie wyszłaś na tej focie :loveu: cud-miód foteczka... kto robił? Madziu - odezwij się bo coś dawno już śladu po sobie nie zostawiłaś :cool1: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a): :loveu: Madziu ślicznie wyszłaś na tej focie :loveu: cud-miód foteczka... kto robił? Madziu - odezwij się bo coś dawno już śladu po sobie nie zostawiłaś :cool1: ja robiłam :cool3: i duuuuuużo innych też :cool3: no a faktycznie, Madzia znowu przepadła :cool3: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 panienkabubu napisał(a):ja robiłam :cool3: i duuuuuużo innych też :cool3: no a faktycznie, Madzia znowu przepadła :cool3:no to wielkie brawa Kasiu dla Ciebie - piękny kadr - strasznie mi sie podoba :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a):no to wielkie brawa Kasiu dla Ciebie - piękny kadr - strasznie mi sie podoba :loveu: to zdjęcie akurat nie było zamierzone :evil_lol: ale takie zawsze najlepiej wychodzą :evil_lol: a dlaczego nikt nie opija Madzi i Gajki 400 strony? :cool3: :drinking: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 panienkabubu napisał(a):to zdjęcie akurat nie było zamierzone :evil_lol: ale takie zawsze najlepiej wychodzą :evil_lol: a dlaczego nikt nie opija Madzi i Gajki 400 strony? :cool3: :drinking: u mnie 200 :eviltong: Madziu - Ty lepiej przyjdź i zmień tytuł galerii bo aż mi się zimno robi jak widze to ostatnie słówko :diabloti: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a):u mnie 200 :eviltong: Madziu - Ty lepiej przyjdź i zmień tytuł galerii bo aż mi się zimno robi jak widze to ostatnie słówko :diabloti: To samo sobie pomyślałam, o tej zimie :evil_lol: a teraz 4000 post i 400 strona :drinking: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Madga, napiję się ale tylko jesli mi obiecasz ze przyjedziesz na slub!!! a to na zachętę ;) :drinking: Quote
panienkabubu Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 czesc moje zabeczki kochane :buzi: tu madzia, niestety nie mam mozliwosci pisania ze swojego konta nie wiem co sie dzieje ale pisze informujac ze zyje, pracuje i walcze z sesja letnia :P gaja ma sie dobrze, mam zdjecia ale nie u kasi (zapomnialam napisac, ze jescze jestem bez komputera jakby tego bylo malo), mam nadzieje ze szybko mi konto odblokuja i bede dalej na dogo dzialac bo brakuje mi was strasznie!! do uslyszenia niedlugiego, mam nadzieje juz niedlugo ;) Quote
Teklunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 panienkabubu napisał(a):czesc moje zabeczki kochane :buzi: tu madzia, niestety nie mam mozliwosci pisania ze swojego konta nie wiem co sie dzieje ale pisze informujac ze zyje, pracuje i walcze z sesja letnia :P gaja ma sie dobrze, mam zdjecia ale nie u kasi (zapomnialam napisac, ze jescze jestem bez komputera jakby tego bylo malo), mam nadzieje ze szybko mi konto odblokuja i bede dalej na dogo dzialac bo brakuje mi was strasznie!! do uslyszenia niedlugiego, mam nadzieje juz niedlugo ;)Madzia, dziwnie wygladasz... troche jak ...Kasia :evil_lol: wreszcie sie odezwalas dziewczyno! Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Madzia żyje!!:multi: Wracaj do nas kochana:loveu: Quote
panienkabubu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 czy ktos z was moze wie dlaczego magda ma zablokowane konto i nie moze dodawac postow? :( Quote
panienkabubu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 puchu napisał(a):a adminom nie podpadła? oj ale czym? :( Quote
puchu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Czymkolwiek ==' może źle konteks jakiegoś postu odczytali? Takie cuda się ostatnio na dogo dzieją... Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jej nie ma w ogole na liscie uzytkownikow na dogo :( nie wiem co sie stalo, ale nei podoba mi sie to:( Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 na dogo się takie cyrki rozgrywają że zgroza:angryy: ni nie liczyłabym że Admini łaskawie się odezwą i naprawią zaistniałą sytuację Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 eria napisał(a):na dogo się takie cyrki rozgrywają że zgroza:angryy: ni nie liczyłabym że Admini łaskawie się odezwą i naprawią zaistniałą sytuację Nie odpisali mi :( Quote
madzia20sosnowiec Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 witajcie kochani, jak widac nie udało mi sie odzyskac mojego konta, dlatego zalogowałam sie od nowa :oops: narazie jestem bez internetu, walcze z sesja i zabawiam szczeniaki kasi :roll: , starsznie mi was wszystkich brakuje :oops: mam nadzieje ze juz niedlugo bede miec staly dosstep do was i troche poplotkujemy bo jestem straaaaaasznie do tyłu z dogo :oops: narazie przesylam buziaki ode mnie, kudlatego brudasa i rozwrzeszczanej coco :evil_lol: Quote
Recommended Posts