Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Gajka ma cieczkę, a Ben na to nic ??????????????? :crazyeye:

ale dlaczego to jest takie dziwne? :razz:
na Halszke tez chłopak nie reagował :cool3: fajnie mam coooo? :razz:

[quote name='madzia18sosnowiec']
tu juz dziewczyny przede mna uciekaly :evil_lol:

Madzia, tyle, że to jest chłopczyk :oops:

i to co kasia porabiala z psami jak ja ganiałam za kaczkami :eviltong:

usmiech prosimy :loveu:

:mad: :mad: :mad: zabije :mad: :mad: :mad:
moje zdjecia, wyglądam tak jak żul :evil_lol:

[quote name='Alka']Madziu, co to za nowy sprzęcik, wspaniałe foteczki, cudniaste kolorki :loveu::loveu:

to mój, to mój, to mój :evil_lol:
canon powershot s2 is :evil_lol:

[quote name='Teklunia']
a co do niezainteresowanego Bena, to może on woli bardziej wydepilowane panie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buahahahahahahahahahaha
umarlam

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

boszzz..... Madzi9u
Jesteś :multi: :multi: :multi: :multi:
Nie rób mi więcej takich numerów bo ja tu umieram bez zdjęć Gajki :shake:

a to na dobranoooc :loveu:

boszz.....nic więcej do szczęścia nie potrzebuję .............
Moja kochana Gaja .....................

Posted

[quote name='Teklunia']och Ty niedobra, wyrodna Dogomaniaczko :mad: Jak mogłaś?!? tyle czasu!
ciężko będzie Ci się z powrotem wkupić w nasze łaski ;)

Gajusia, to Ty żyjesz!!!:multi:

a co do niezainteresowanego Bena, to może on woli bardziej wydepilowane panie :evil_lol:

ekhmm...Kasiu, czy Ty smiesz twierdzic, ze mój pies jest niewydepilowany??:mad: pokaz mi gdzieeeee:mad: :diabloti: :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']

Oooo - Magdo Ty niedobra dziewucho !

Ty,, ty ... tyyy .... ZNIKALSKA ! :diabloti:

:loveu: :loveu: :loveu:

Haniu...Kocham Cie :loveu:

[quote name='panienkabubu']Madzia, tyle, że to jest chłopczyk :oops:

Kasia...ja sie na kaczkach nie znam :eviltong: Ale jak takie ładne kolorki to pomyślałam, że to babeczki są :loveu:

[quote name='Katerinas']boszzz..... Madzi9u
Jesteś :multi:
Nie rób mi więcej takich numerów bo ja tu umieram bez zdjęć Gajki :shake:

boszz.....nic więcej do szczęścia nie potrzebuję .............
Moja kochana Gaja .....................

ja jeszcze raz przepraszam, ze tak zniknełam, nie moge obiecać, że bede na dogo codziennie, bo znowu dostane baty jak wroce za pare dni, ale jak latam po uczelni, pracuje to chociaz nie myśle o tym wszystkim co sie ostatanio stało i co sie za mną ciagnie:oops:

zdjęc postaram sie wiecej ;) tylko jutro bedą poznoooo bo na uczelni gnije do 19 :placz:

[quote name='zuzolandia']

.hehehehhe psioki pilnuja nawalonej Kasi heheheeheheheheheh

nooooooooooooo tak to ja juz wiem po co jej był teeen wielki sweterek i kamizelka, kasia niosła gadzety i sie nie podzieliłą :mad: :p

lece spac moje kochane :buzi: dobranoc :buzi:

Posted

No właśnie .. kto tu kogo pilnuje ...:evil_lol::evil_lol:

Madziu, pewnie za długo molestowałaś kaczuchy to i się Kasi przysnęło...:evil_lol: ale warto było ... foty cudne !!!:loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ekhmm...Kasiu, czy Ty smiesz twierdzic, ze mój pies jest niewydepilowany??:mad: pokaz mi gdzieeeee:mad: :diabloti: :evil_lol:
o tu na przykład ;)

Posted

Czesc Madziu :multi:

Ale ruch się zrobił w Twojej galeri hohoho :lol: no i widze, ze sporą i solidną dawkę zdjęc dałaś, oby tak dalej :multi:

Przede wsyztskim przyszłam Ci pogratulować zaliczenia tej wstrętnej ekonomii i ciesze sie razem z Tobą, ze jesteś na drugim semestrze :p oby ten poszedł jeszcze lepiej niż poprzedni :cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):
taaa...
a jej znowu nie ma :mad:

Ja więc usprawiedliwiam Madzię, że wczoraj miała ciężki dzień, wypadek losowy niestety, nie wiem czy Madzia będzie tu pisać o tym, bo ciężka sprawa, ale w skrócie powiem, jej koleżanka wylądowała w szpitalu, także Madzia głowy nie miała na dogo :(
A dzisiaj wiem, że gnije na uczelni :evil_lol: i dobrze jej tak :evil_lol: a wieczorem praca i z tego co widzę na opisie w GG jakieś przyjemności się jej szykują :evil_lol:

Posted

Jestem moje kochane jestem, korzystając z okazji, że pisze analize debaty wpadłam na chwilunie dosłownie...wiec tak w telegraficznym skrócie...

mała prośba do Was, bo KTOŚ niefortunnie podpier... moje konto pocztowe madzia18sosnowiec, wiec narazie prośba do Was o nie wysyłanie nic na tamtego maila, a jak dorwe skurczybyka to mu nogi z doopska powyrywam :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

poza tym ostatanio jak kasia wyzej pisala, spedzilam czwartek wieczor w szpitalu :-( powiem wam tylko tyle, ze padaczka to jedna z najgorszych chorob, i nie zycze tego nawet najgorszemu wrogowi :-(

a poza tym to narazie jestem w toku edukacji, kolokwium za kolokwium, po prostu tego mi brakowało :placz:

jutro postaram sie wrzucic zdjecia kudlatej;)

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
jutro postaram sie wrzucic zdjecia kudlatej;)
już jest jutro od 15 godzin i 40 minut... a zdjęć jak nie było, tak nie ma :razz: :eviltong:

a że nudzi mi się troszkę w pracy, to chętnie bym coś obejrzała ;)

Posted

[quote name='Teklunia']już jest jutro od 15 godzin i 40 minut... a zdjęć jak nie było, tak nie ma :razz: :eviltong:

a że nudzi mi się troszkę w pracy, to chętnie bym coś obejrzała ;)

bliźniakiiii, mówicie, macie :lol: :lol: :lol:

zabawy z benem :diabloti:

a tu ben morduje mojego psa :evil_lol:

i mordulencja moja :loveu:

Posted

i mordulencja moja :loveu:

ćliczne :loveu::loveu::loveu:
dziękujemy bardzo :) chociaz obejsrzaklam je dopiero dzisiaj... ale tez w pracy ;)

aha - Jola przyjezdza do mnie na slub!!! zabierz sie z nia :)

Posted

.cosik Benus morduje kudłata !!! ...łepetynke jej przygniotł ;-)
witanko kofffana ;-) a to żul jeden .jak smiał taki numer Ci zrobic .....masz racje ....utop drania ;-) heheheeh
pozdrawiamy milusio

Posted

.cosik Benus morduje kudłata !!! ...łepetynke jej przygniotł ;-)
witanko kofffana ;-) a to żul jeden .jak smiał taki numer Ci zrobic .....masz racje ....utop drania ;-) heheheeh
pozdrawiamy milusio
Bena chcesz topić? :cool3:

Posted

cześć Madziulka :buzi:

wreszcie mam chwilkę wolną wiec nadrabiam co mogę... u Ciebie dużo tego nie miałam... mało ostatnio bywasz ;)

portreciki Gajeczki są rewelacyjne :loveu:
proszę o zdecydowanie większą ich ilosć bo Gaja jest naprawdę mega fotogeniczna :multi:

buziaki i miłego dzioneczka

Posted

wysłała koleżnkę po następne wino do sklepu a sama kimnęła na ławce :evil_lol: biedne pieski... :shake:
a Gaja coraz śliczniejsza :loveu: